8

Евроатланик

преди 2 месеца

За евроатлантически ценности на онеправданите роми не сте ли чували? Всички роми трябва да са с ТЕЛК и на соцялни,а българина да работи за 560лв минимална заплата.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До Джугашвили

Индия е готова да ги приеме,ама те не искат!Щото там ги чака голямо бачкане,голям бой и голям глад!

6

Циник

преди 2 месеца

Депутатът от ДПС ???
Конституцията ??? ХУБАВО ЩЕ Е ДА Я ПРОЧЕТЕ :
Цитат: "Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт."
Къде се вместват ДПС , ДОСТ, И ЕВРОРОМА???
Четат я с едно око - а другото страда от конюнктивит! Тези партии са гавра с Конституцията! От 300партии - как електората им не намери такава - която да отговаря на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ВЪЗГЛЕДИ??? Ако имат освен религ

5

Цецо

преди 2 месеца

Когато се критикува нещо е редно да се представи друго, което да го замести! Засега не съм чел друга концепция, която би могла ефективно да разреши този сериозен проблем! И съвсем не смятам, че концепцията е срещу определена прослойка от обществото ни, тя е срещу всички хранещи се от моите пари!!!

4

демокрастотолераст

преди 2 месеца

До Анонимен 2

Концепцията е едно пожелание,нищо повече!Просто трябва да се спазва закона,ама на ганю не му отърва!Той е свикнал да я кара както му кефне,и с рушвет да се спасява,като през "османското присъствие"!Така работата не върви!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде всички противници на концепцията да приберат по едно ромско семейство в дома си и да го интегрират, щом твърдят, че начинът на Каракачанов е противоконституционен!

2

Opa

преди 2 месеца

Джамбаза да обясни турското си фамилно име

1

Анонимен

преди 2 месеца

Това е последният шанс за България. Каракачанов и концепцията трябва да бъдат подкрепени!