25

додо

преди 5 години

До Анонимен 27 Ти кога се научи да пишеш тук с един пръст,че ще кажеш кой да си ходи ходи си ти в Столипиново.

24

До ДА

преди 5 години

ЧЕТОХТЕ ЛИ КОНЦЕПЦИЯТА? ТАМ НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЕТНОС. НИТО РОМИ, НИТО БЪЛГАРИ, НИТО ТУРЦИ СЕ ВИЗИРАТ. ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА МАЙ.

23

Анонимен

преди 5 години

"Този документ е вид популизъм. С него се нарушават чл. 6, ал. 1 и ал. 2 от Конституцията, които гласят, че всички хора се раждат равни по достойнство и подобни предложения изобщо не бива да се правят"ЗА КОНЦЕПЦИЯТА СМЕ, ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА ИСКАМЕ! БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС ДА НЕ БЪДЕ ДИСКРИМИНИРАН!

22

Анонимен

преди 5 години

Благодарете на еуроатлантиците, които умишлено докараха нещата дотук!*** народ слаба държава!Жалко за децата на България!

21

Анонимен

преди 5 години

Всички хора са с равни права - могат да живеят, където пожелаят и могат да работят, ако пожелаят. Какъв е този фашист Джамбазки, че ще задължава ромите да работят, ще им разрушава къщите и ще ги гони от домовете им? Оставка! Джабмазки да се маха от европарламента!

20

Loyko

преди 5 години

Kogato vsichki institucij si varshat dobre rabotata...vsichko shte si doide na miastoto.Zakoni...spazvane...red v darzavata...pravosadie...tova e izhoda. Sega predizborno perchene i nadlagvane koi e po nai...nai

19

баси щуротиите

преди 5 години

До даТази "концепция" се нарича спазване на закона!Ама от всички!

18

Анонимен

преди 5 години

Аз няма да плащам данъци в България. Бяма да спонсорирам роми, политици и кръговете около тях. Това е моя начин да протестирам срещу ГЕРБ и БСП.

17

да

преди 5 години

Концепцията е абсурдна. Да разделиш гражданите на България на роми, българи, турци... е абсурдно. Това е чист популизъм. Трябва да има концепция, насочена срещу определен тип поведение и начин на живот, независимо от това кой попада в тази категория. Защото аз пък познавам роми, чиито деца учат и то добре, и българи, чиито деца са постоянно надрусани и като пораснат ще дърпат чанти, за да преживяват.

16

Анонимен

преди 5 години

Собственика мълчи многозначително!Което значи,че а си е отворил устата,а бизнеса му хвръква!

15

Анонимен

преди 5 години

Истината е че хората които са против тази програма, не защото е лоша, не защото е расистка и т.н., а защото губят власт и пари. Беззаконие, простотия и мързел, все неща които в България са издигнати в култ, всички имат права, но никой няма отговорности. Същинския проблем не е в ромите, а в алчните лицемерни НПО-та и политици.

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКметовете са феодали и няма кой да ги контролира.Те купуват ромските гласове на из бори и са вечни. В България всичко е изопачено.

13

Анонимен

преди 5 години

Свобода за джамайцитe и равни права с братята българи .

12

Анонимен

преди 5 години

До баба мараКмета на всяко село може назначи поне 2 полицая и тогава престъпността ще намалее. Те знаят че полицията е далече и правят каквото си искат.

11

цитат

преди 5 години

"Има ли резон в концепцията на Каракачанов ще реши коалиционен съвет"Не някакъв съвет, а ние изхранващите ги ще решим дали има резон в концепцията. Вече решихме - има. Не бъде ли приложена без отлагане, проблемът ще се задълбочи, преминавайки във въоръжени бунтове, и то в обозримо бъдеще.

10

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки трябва да намери умерен тон в изказванията си за ромите. Големия проблем е че политиците като Джамбазки обвиняват всички роми, че крадат и не плащат данъци. За тези две обвинения си има институции и е редно те да се намесят и да санкционират нарушаващите закона роми. Джамбазки трябва да мисли програми за ограмотяване на ромското население.

9

баба мара

преди 5 години

всеки ден убити старци то не остана жив човек по селата

8

факт

преди 5 години

ГЕРБ при изминалите избори е надминал ДПС по купуване на ромски гласове,а ето идват нови избори гледайте само.

7

Анонимен

преди 5 години

До ДжугашвилиИндия е готова да ги приеме,ама те не искат!Щото там ги чака голямо бачкане,голям бой и голям глад!

6

Циник

преди 5 години

Депутатът от ДПС ???Конституцията ??? ХУБАВО ЩЕ Е ДА Я ПРОЧЕТЕ :Цитат: "Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт."Къде се вместват ДПС , ДОСТ, И ЕВРОРОМА???Четат я с едно око - а другото страда от конюнктивит! Тези партии са гавра с Конституцията! От 300партии - как електората им не намери такава - която да отговаря на ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ВЪЗГЛЕДИ??? Ако имат освен религ