71

Анонимен

преди 5 години

Време е нещо да се направи с тези.Щом Франция направо ги нарича "криминални елементи"...

70

Анонимен

преди 5 години

Вместо детски - данъчни облекчения.Така ще се помага на децата само на тези, които работят и плащат данъци, независимо от етноса.

69

1234

преди 5 години

Социалната солидарност да не прескочи червената линия от проценти отнесени към бюджета ?!Не ми се вярва тогава данъкоплатците да приемат нови налози заради глупостите на депутатите.

68

Анонимен

преди 5 години

В Столипиново журналистка пита собственици на кръчми и магазини за касови апарати и касови бележки а те я питат ! - Кво е па това ? Нема фирма нема трудови договори нема нищо , цигарите се продават по улицата на сергия и цени народни без бандерол.А на бабите по пазарите за две китки магданоз им пишат актове ! - това на кво Ви прилича.

67

Оказва се

преди 5 години

че абортите в БГ са безплатни, а поставянето на трайна контрацепция се заплаща скъпо от пациента. Та за какво точно се борят НПО. За "правото" на ромките да раждат на 12 или за това да ги съдират от аборти след като са родили три деца вместо да им направят трайна контрацепция? Чии права се нарушават по-точно.

66

ист

преди 5 години

Ромка с 5 деца - бизнес мама.

65

северозапада

преди 5 години

законите да са еднакви за всички,да мерим с един и същ аршин.Да повдигнем въпроса и за тези така наречени самотни майки-ами той дал фамилията си на дететото живеят заедно на един адрес , но понеже нчмат граждански брак тя е самотна майка .И защо-за да цоца яко държавата и за техните деца винаги има място в детската градина.Ще се намери ли политик да реши и този въпрос

64

амуджев

преди 5 години

Бе Деянчо ! Бе чичов ! Ти направо ме засрами. Бе какви са тези понятия...късноантична еклектика!!!!!...имплицитно.......Ницше цитираш...Тц-тц-тц ! Бе ти къде си учил бе аретлик?! В Сорбоната ли? Много ми се иска твоите братя от Столипиново,или Факултето и те да са така подковани,да ми рецитират Недялко Йорданов,ама..все се сещам за Северинчо ! И не за песента на Диана-експрес.

63

8

преди 5 години

Не трябва стратегия, просто да се спрат абсолютно всички детски финансови стимули и да се заменят с връщане на внесени данъци и осигуровки и тяхното опрощаване. Раждаш - вижда се че някой от родителите или дамата заедно са внесли 5 хиляди лева данъци и осигуровки -държавата ги връща в рамките на година, и им опрощава данък общ доход до навършаване на детето на 18. *** понеже нищо никога не са внесли няма да вземат нищо, а нормалните ще са подпомогнати без да има дискриминации

62

Край

преди 5 години

Концепция?!? Може! Доклад? Може! Протокол, програма, проект? може може!Реални действия - Не.Тука е България. Това е българската ялова анархо-демокрация. Тук държавата служи само да събира данъци и после да ги раздава на малцинството и олигархията.

61

Анонимен

преди 5 години

Демократив древна Гърция са онези, които имат властта, правото да избира и да носят оръжие,да управляват по-низшите класи.Ограмотен братя, я какви лозунги им е принтирал кънев! Накарайте ги да ги прочетат.Политиката е цялото население да стане такова.За това се унищожават по всякакъв начин възрастните хора, защото те са от поколението, което знае, може, създаваи анализира, прави изводи и има влияние.Защото е ОБРАЗОВАНО.Вимето на каво?За високо заплащане срещу ракетна площадка срещу Русия.

60

Ницше

преди 5 години

Индийците имат и задължения, не само права !! Да се научат да работят.Демокрацията е за интелигентите , работливите и интегрираните, тя не идва на готово, първо трябва да я заслужиш !!

59

Анонимен

преди 5 години

Свикнали са да лежат, да мързелуват, да мизерстват, да лапат помощи...Разни антибългарски мижи.турки да им набиват в крату-ни-те че имат голеееееми права но никакви задължения... Не ми е ясно колко поколения трябва да се сменят, за да се промени и начинът им на живот...

58

Факти

преди 5 години

Налагания в коцепцията "контрол на ражсаемостта" е спасение за ромите, а не фашиски призив. Познавам много роми, които изпадат в ужас че жена им непрестанно ражда и я псуват, като да е тя виновна. Също лично бях свидетел в клиника за аборти да присъствам на поредния ТРЕТИ аборт на ромка, която вече имаше 3 деца. Това означава, че тези хора наистина имат нужда от помощ за да се справят. НПО са ВРЕДНИ ЗА РОМИТЕ.

57

Анонимен

преди 5 години

Властта просто трябва да изостави ***.те и те ще започнат да намаляват като българите. Аршина трябва да е еднакъв за всички.

56

расист за правда

преди 5 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА кАРАКАЧАНОВ.тОЙ ПОНЕ ПОВДИГНА ВЪПРОСА.

55

Под фалшиви--

преди 5 години

--призиви за законност и съмнителни доказателства че едни са по-хора от други ,низките страсти са в апогей цъфтят ,та цъфтят---такава алабалистика ви развиват и вие слушате гледате и се облизвате ,ахааа и мечтите ви да станат реалност ---то ако можеше така Сърбия щеше да идеалната идеално етнически чиста държава ,ама не става....

54

Каракачане!

преди 5 години

Ако втвърдиш още повече позицията си спрямо безотговорната част от ромите и ако приложиш тези мерки на дело, считай, че си следващият премиер на България!

53

Анонимен

преди 5 години

До DiscoveryОт къде накъде?Да им даваме дарове, за да благоволят да бъдат отговорни и да спазват законите?!Няма да стане. Така беше досега, последиците са плачевни.Значи ние, градивните граждани, плащащи данъци, няма да получим детски надбавки за единственото си дете, а неграмотната мързелана ще взема почти цяла заплата, защото е благоволила да роди само едно дете?А не може ли санкция 10 г. принудителен труд, ако е създала дете без да е осигурила условия за отглеждането му?

52

Грешиш, Колев

преди 5 години

Не е казармена. И правилно си забелязал - Каракачанов желае с по-твърди мерки да ви накара да спазвате меките и щадящи правила, заради които ви се дават доста бонуси и толерантността спрямо вас е прекалена.Ако четеш по-често форумите, ще знаеш, че хората настояват за далеч по-твърди мерки, чрез които да ви заставят да избирате - или ще работите, сами ще осигурявате издръжка на децата си и няма да имате НИКАКВИ привилегии, или ще трябва да си търсите друга държава.Глезенето с моркови приключи.