799

Анонимен

преди 5 години

До ТекезесарАми, че те САЩ и ЕС са ни врагове. Не се ли сещаш? Според теб по чие настояване България се превърна в промишлена и демографска пустиня?

798

Текезесар

преди 5 години

Борете се другари! Всеки коментар - пирон в ковчега на НАТО, САЩ и ЕС! Нека дружно защитим другаря Радев от импириалистити!

797

Анонимен

преди 5 години

факт е,че Радев не се страхува нито от Тръмп нито от тръмповица...за разлика от нашите ***...

796

До 833

преди 5 години

Китай е комунистическа страна с 11% ръст на брутния вътрешен продукт,завладяла е вече икономически света и в частност България,така че,не комунизма е виновен,а тези,които го прилагат.Същото е и с капитализма.

795

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГърция и Италия са против, значи генералите им - също. П р о с т о е.

794

Анонимен

преди 5 години

Само стотина души ли герберите успяха да докарат пред президентството?Ех,Цецо,Ох,Бойко,много сте зле,бе.

793

Анонимен

преди 5 години

Парадоксален е факта как комунист ползва интернет на компютъра си,за да изказва носталгия по онова време,гледа 100канала на 32 инчов дисплей,шофирайки vw,говорейки чрез видеочат с децата си,по всяко време е мобилен,децата му облечени в дънки и подстригани според собствена идентичност.Когато признаете тези неща НЕ за даденост,ще призная и аз,че комунизмът има качеството да бъде полезен строй,но в подходящ стопанин !

792

Анонимен

преди 5 години

До Анонименно гръцките и италианските генерали също са против. А те също са натовски нали?в листчето от руското посолство ли пише за тези генерали?

791

Текезесар

преди 5 години

Венецуела служи за пример на нас червените чукчи. Затова ще направим преврат и ще назначим Радев за пожизнен велик лидер. Тържествено ще поканим Русия и Китай да построят военни бази. Ще въведем руския като втори официален език и всеки петък ще се гледа само руска телевизия. Ще наложим планова икономика и насилствена национализация. За какво ви е тоалетна хартия като има вестници? Тоалетната хартия е буржоазна изгъзицa! Накрая ще обявим САЩ и ЕС за врагове на тутраканската селищна система. Ура!

790

Анонимен

преди 5 години

До Срамувам се от РадевРадев не е единствения натовски генерал, който е против натовската позиция спрямо Венецуела. Явно не си в течение, но гръцките и италианските генерали също са против. А те също са натовски нали?

789

Браво Радев

преди 5 години

Герберизмът си отива... Слугинажът към американците също. България ще тръгне напред като стане президентска република начело с ген. Румен Радев, с независима политика защитаваща българските национални интереси, интересите на българските граждани пред тези на ***, неинтегрирани паразитиращи маргинали, незаконно нахлули правещи се на емигранти и агресивни ислямисти.Браво Радев, с теб сме в огромното си мнозинство!

788

МИРО:

преди 5 години

ДО ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ, КОИТО ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ДО ТОВА МИЗЕРНО ПОЛОЖЕНИЕ: ПОМНЕТЕ! ВСЯКО НЕЩО Е ВРЕМЕННО!!!ТОВА СЕ ОТНАСЯ СА ГЕРБ,ЗА НАТО, ЗА ЕС!!!

787

Айдее

преди 5 години

Още СкакаУци, кандидат скачаци, в името на САЩ.Ходете на Козяк да им лъскате обувките на господарите!Може се уредите на някоя топла службичка: заслужило ваксаджийче на САЩ!

786

Аз

преди 5 години

Прости, алчни, ганчовци тръгнали да протестират срещу човек в пъти превъзхождащ ги и на акъл и на пост! Бай *** -туй не ви е тиквата да бу ближете г..... Това е човек с позиция! Вие прости *** не разбирате от тези неща. *** от кладенчова вода разбира ли? Хайде по живо по здраво си идете по къщите и си натискайте парцалите, щото ако народа тръгне няма да има спиране!

785

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКогато Гуайдо се самообяви за президент, Доналд Тръмп го призна след по-малко от 5 минути. Кога успяха да го вземат това общо решение?на тях не им е необходимо някой първо да им го напише на листче бе каскет. Това е основната разлика м/у нормалните хора и ***.

784

Анонимен

преди 5 години

герберастчетата във форума тук ще глътнат новичока на президента...

783

путинофил

преди 5 години

Браво радев от върха наи лесно се унищожава държава

782

Анонимен

преди 5 години

До БългаринА аз се гордея с този президент.Вчера по телевизията Нидал Алгафари каза, че позицията на НАТО по Венецуела е приета с общо решение на всички членове. Когато Гуайдо се самообяви за президент, Доналд Тръмп го призна след по-малко от 5 минути. Кога успяха да го вземат това общо решение? Истината е и смешна, и тъжна.

781

Анонимен

преди 5 години

До БългаринСрам ме е от този президентсамо *** блеят във възторг, но нали затова им плащат.

780

русофил

преди 5 години

Абе хора вие сте много интересни как няма да изпълнява заповедите на масква нали веднага ще гризне новичока