839

емигрант

преди 5 години

Сладурана или сладуран.Чел съм П. Неруда , че съм и живял на улица носеща неговото име.Къде видя злоба в коментара ми?Отново повтарям.Рано или късно хората ще разберат истината за Венецуела,Чавес, Мадуро, както аз я разбрах 1989г. в България.Т.е. -какви извращения са ставали след 1944г. в родината ми от болшевики, комунисти, социалисти.Ще лъснете още веднъж, за кой ли път.

838

АнонимеН

преди 5 години

БКП РУМЕН РАДЕВ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ИЗБЯГА В БКП РУСИЯ ЗА ДА ОТЪРВЕ ЗАТВОРА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!СЛЕД ИМПИЙЧМЪНТА ГЛАСУВАН В ПАРЛАМЕНТА ДА МУ СЕ НАЛОЖИ МОМЕНТАЛНА ЗАБРАНА ДА НАПУСКА СТРАНАТА!!!1

837

дедо Боне

преди 5 години

Мене ме е многу грижа за Венецуела оти компиро ми нема да ражда ако Гайдарото не стане президент и затова че гласувам само за ГЕРБ и за Тръмп

836

???

преди 5 години

1500 коментара - само 870 видими!!!Видими резултати - отивате в канала!

835

мале кух та кух!

преди 5 години

Този би по точки и Тодор Живков!

834

Зозо

преди 5 години

Снимката изобщо не е от проведения протест. Обаче червените руски пенсии и *** са напълнили форума с лъжи и пропаганда. Глад за тях и лабуть!!!

833

Анонимен

преди 5 години

Всичко което се случва на Венесуела за по давление на САЩ, а причината е петрола там. Чудя се как мое нещо толкова просто да не могат определени хора да прозрат? Спредтват една революция в страната, слагат техен човек на чело на държавата и той подписва концесии за петролните находища със САЩ.

832

Ляв

преди 5 години

Така е, партия БСП винаги е разполагала с най-добрите кадри. Г-н Радев, г-н Първанов, г-н Станишев и т.н. България достигна дъното по времето на партия ГЕРБ.

831

Поручик Ржевски

преди 5 години

Радев си има собствена позиция, на него не му диктуват по телефона.Това, че сме в ЕС и НАТО не означава да нямаме собствена позиция.Председателя на ООН има същата позиция за Венецуела - НЕНАМЕСА. Невероятно е, че имаме толкова смел и интелигентен президент!

830

Пенсионер

преди 5 години

Протестъpите, аз затова съм гласувал за Радев. Момчето отиде в Москва и се извини за провалените проекти, противопостави се на американските изтребители, не подкрепи превратаджиите във Венецуела. Опитва се да осъществи дружба между братските православни народи, но не е лесно защото западния натиск е силен.

829

Анонимен

преди 5 години

Ot tiq edin ako znae kyde e venecuela i kakyv ezik se govori tam cherpa

828

Поручик Ржевски

преди 5 години

Тия лузери на снимката няма ли да ги черпат по един барел петрол като гепат петрола на Венецуела?Като ги гледам - имат нужда. Цветанов - отново слабо представяне, бездарен си в политиката.

827

Анонимен

преди 5 години

Kat sa tolkoz erbap da pratqt pomoschti ama skryndzi mislqt samo tqx si.

826

Анонимен

преди 5 години

Predatelite protestirat za pari dreme im za Vencuela,koqto e na 8000 km ot nas

825

Анонимен

преди 5 години

umnokupenite s dolari protestirat

824

Ели, до: Емигрант

преди 5 години

По-спокойно Емигрантче, по-полека със злобичката, не е здравословна.За да виждиш, колко сме готини българите, ей ти едно стихче, да ти припомня за любимият ти Пиночет натрапен на човечествето от САЩ.Можеш да отрежеш всички цветя, но не можеш да спреш пролетта.Авторът е...? Пабло НерудаКъде Неруда, къде Гайдурко, а?Една вселена - Неруда, и една бълха - Гайдурко отново натрапена ни от САЩ.(чети малко Чадо, белким проумееш намека, едва ли, нямам голяма надежда)

823

Анонимен

преди 5 години

Тая вечер тия "само организирали се в социалните мрежи протестъри" е крайно да "само обявят" новият президент на България!!!

822

друг емигрант

преди 5 години

Доста неща не разбират нашите болшевики, комунисти и социалисти, че с лъжи и премълчаване на истината е спорно да се живее.Българинът пък не излиза да стачкува, защото си обича живуркането. Използва по-лесното-интернет. Рано или късно Мадуро ще падне.После ще започнат съд. процеси,зависещи отново от истината....и...моралът....

821

Анонимен

преди 5 години

Браво на хората! Айде време е да си ходи шапкаря!!!

820

Анонимен

преди 5 години

Овчото племе гласува за този агент, а сега се възмущава.