19

Анонимен

преди 5 години

БХК е неправителствена организация, която целта им е, подмяна на населението на България

18

Анонимен

преди 5 години

В момента там гасят запаления неизвестно от кого цех за месо. Някои вече изказват предположения относно подпалвачите ...

17

Анонимен

преди 5 години

Кои са НПО-тата?

16

Ау, нарушават права!

преди 5 години

Сутринта разбрахме, че кметът на Войводиново е обяснил защо ромите нямат право да се настанят обратно в незаконните си коптори - нямат ток и вода.А вчера научихме че столипиновските роми негодуват защото някой твърди, че те са равни на българите, които били свикнали на труд, студ, мизерия, глад. Ромите били нещо по-висше и не могат да живеят така!А днес някакви правозащитници от Столипиново искат да унизят 15-те ромки и да ги накарат да живеят бедно, като българки.На какво прилича това, бе?!

15

Анонимен

преди 5 години

Неправителствени организации защитаващи външни интереси трябва да бъдат закривани, но след съдебен процес за пълно изясняване на вината им. Под външни интереси трябва да се разбират и общоевропейски интереси. Защото от някои общоевропейски интереси страдаме ние. За пример - Истанбулската конвенция /за джендърите/ , както и други.

14

Крайно време е

преди 5 години

Ромките с децата им, които са заявили, че искат да останат във Войводиново, най-напред да кажат какво точно ще работят там, за да печелят парите, нужни за издръжка на децата им. Ако мислят да продължат да източват соц.фондове, няма да се разберем.Работа в България има колкото щеш. За хората без образование тя е ниско платена, но те сами са избрали да не учат. Никой не им е длъжен.

13

Анонимен

преди 5 години

Истината е всички някакви организации за правата на ромите да изчезнат. Това може да стане с проверка на НАП , ДАНС и т.н. Тези хора си живеят богато от някакви пари от Европа, за нещо . Всичко е пунта мара по Български .

12

Анонимен

преди 5 години

До 15Да уа... Ай стига прикаа глупости...

11

Анонимен

преди 5 години

До 12...WTF?

10

Анонимен

преди 5 години

Шегите на страна, след този случай е време ДАНС да влезе в офисите на БХК и да разследват инспириране на етнически конфликт. А след това искане за екстрадиция на Сорос като поръчител на гражданска война.

9

Анонимен

преди 5 години

Сорос подготвя гражданска война. Идеален повод за официален протест пред хамериканското посолство и искане за включване на октоподът от НПО-та наречен Отворено Общество в списъка с огранизациите поддържащи тероризма. Тръмп така и така е вдигнал мерника на Сорос, може и да се навие.

8

Tangra

преди 5 години

Да защитим избирателите! Обикновените българи кучета ги яли.Ако един народ няма самозащита той ще изчезва.

7

чакаме

преди 5 години

Президент и премиер да направят официални изявления за ромските своеволията в държавата.

6

баста

преди 5 години

...Вчера 15 жени и деца, придружени от представители на правозащитни организации...---Типчно,също като талибаните,пробутват напред жени и деца,а зад тях "мъжете".Забрана на ромския хелзински комитет и останалите НПОта в България.Няма неправителствени организации финансирани от врагове на държавата ни да определят съдбите ни.Който не спазва законите на правова държава,няма място в нея-ромите да поемат на път.Търпението на българите към тях и политиканите се изчерпа.

5

Балансьора

преди 5 години

Тия "право"защитни организации само създават напрежение. А защо не се провери от къде се финансират, защото извършват антинационална дейност. В някои държави ги изхвърлиха вече.

4

Анонимен

преди 5 години

Ахмед ЧанаколуЕ това е положението в бьлгария нито ромите спазват закона нито булгаритетьй че бетер ромски истории.

3

Само питам

преди 5 години

Кой уши байряка, кой му тури знака?

2

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с "концепцията" (празните приказки) на Шкембе Войвода, който както винаги пуска някаква тема в общественото пространство, която избирателите му искат да чуят, после минава вре,е тя отшумява, и нищо по нея не се прави, въпреки че Шкембе Войвода е на власт, че даже е и вицепремиер?

1

БОЙКО

преди 5 години

Що мълчиш бре! Страх те е да не загубиш електорат преди избори