113

до 136

преди 5 години

усещам че те тресе македонския синдром на мслкото велико човече. Замислил ли си се че от 1339 години 700 сме били нечии роби. Замисляш ли се че за да има днес Бг държава е по благоволението и милостта на великите сили, в това число и Русия. Хайде озапти си велико българските мераци присъщи май за всяко балканско племе.

112

До123

преди 5 години

И убийствата на Бабченко,Вороненков,Шермет,Б.Немцов,Ана Политковская,Ллитвиенко,Юшенков,Шчехочихин и още и още журналисти или депутати критици на власта,американска пропаганда ли са бе, другарю?

111

Василев

преди 5 години

До АнонименНали знаеш , че за да водиш хибридна война, и да се противопоставиш на конкурента ти, трябва да имаш и ти НПО!!!Това е немислимо, ако имаш икономически и политически интереси в дадена страна, тя да не бъде обект на внимание от НПО!!!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

110

Анонимен

преди 5 години

Ние българите чувстваме превъзходство над руснаците защото те говорят на нашия език и пишат на нашата азбука. Ние сме много по-древна държава от тях. Това е все едно някой да препише от теб на контролно и после той да има 6, а ти да имаш 4

109

batmario

преди 5 години

Ако в Русия имаха свободите както в Западния свят от 90г. до сега вече нямаше да има Западен свят...нещо като гроздето-алжирка-можеш да го режеш,пръскаш става същото като това да не го поглеждаш...не подлежи на ремонт...В една империя трябва да играе тоягата....което е жалко но това са косвенни жертви...

108

до 122

преди 5 години

ладата е фиат 124 но само първите бройки жигулита които дори на блока на скоростната кутия пише фиат. Двигателя е тотално променен, фиатския с разпределителен вал долу и повфигачи на клапаните е променен още веднага със горен като всеки съвременен автомобил.. Така че в 2107 е останала само идеята фиат. А след 85 та Самарата няма нищо общо, опелски мотор и купе Пинифарина дизайн както на шкода фаворит...

107

Анонимен

преди 5 години

Нали в Русия е лошо. Да ми отговори Боряна Павлова защо за 2018г. 10 000 изселили се в Германия руснаци са се върнали в Русия и защо още толкова са се върнали от Израел. Броя на завърналите се в Русия всяка година става все по-голям. В руската преса има статии, че Израел като държава няма бъдеще и, че в Русия се обмися да им се предостави огромен район за автономна област. В нас не се спомена, но в Русия ходи делегация на бели фермери от ЮАР, искащи да се преселят там от терора на ***.

106

za RU

преди 5 години

Kaкво стана с предателя и западен агент Дневални?Отиде ли в затвора за държавна измяна или в Сибир при белите мечки?Много меко действа напоследък Путин, гтрябва по-твърда ръка срешу враговете и предателите на Русия?

105

Василев

преди 5 години

До АнонименКак откъде, от великите и всемогъщи англосасконски корпорации и банки!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

104

Анонимен

преди 5 години

В руската преса подробно бе описано защо са тези задържания, но те бяха раздути от т.н. опозиция. Защо в този материал я няма официалната теза? Раздухалите случаите муедии са финансирани от Михаил Ходорковски, но и за това не се пише. Във Франция жълтите жилетки бият журналистите от официалните медии, защото лъжат и помагат на журналистите от Русия днес при демонстрациите си, защото им вярват. С тази информация вие ДИРЕКТНО ЛЪЖЕТЕ, А НЕ ИНФОРМИРАТЕ.

103

Гoшу

преди 5 години

До 123Нерде Ямбол, нерде Стамбол....Или викаш в Америка още бият ***, нищо че статията е за СССР и Путиноидната ***. Другаре, ЗАПОМНЕТЕ! Когато ние, сoрoсoидите харесваме САЩ и ЗАпадна Европа отива там да живеем и работи,. заедно с децата на комунистичреските ви лидери, а вие харесвате Северна Корея и Кочиналенд, ама не ходите там да живеете. е ся видяхте ли къде е разликата?

102

za RU

преди 5 години

Репресии в Русия , но френската полиция бие демократично протестантите , нали??Крим е руски, свикнахте ли?Освен това, фашисткият режим в Киев нещо забуксува, нали?ЕС и НАРО не искат Украйна за член!!

101

До Василев

преди 5 години

Василев,защо смяташ Лада за руска кола.Тя е италиански Фиат-124, със всичките качества и недостатъци на автомобил от 60те години.На колко години си?

100

Василев

преди 5 години

Всяка власт по света не може да реши битовите и икономическите въпроси на голяма част от гражданите!Работата е там, че чужди неправителствени организации и фондации могат да се опитат да дестабилизират властта, а всички знаем откъде идват парите на всички ЕКО,НПО и най-различни организации уж в защита на човешките права и свободи, а в същност преследват много по дългосрочни и подмолни цели!!!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Руби Дженкинс!ЦРУ!!!

99

До 112

преди 5 години

Кой тук говори за обикновенните руснаци!?Статията е за тоталитарното отношение на властта към "Непокорните". А защо на непокорни, защото хората искат правда, нормален и чист живот. Аман от заблудени роболепници и руски дъжавни ***.

98

Анонимен

преди 5 години

108- ЪМ ТИ У РЕД ЛИ СИ- Я СИГЪ ПОГЛЕДНИ ПРЕЗ ОКНЪ ДА ВИДИШ НОВИЯ СЪСЕД ДЕТУ ТЪ СЛЕДИ- БЕГАЙ БЪРЗУ НА ПСИХИАТЪР- НАРКОТИЦИТЕ РАЖДАТ ЛУДОСТ И СЪНИЩА ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕ, ПОДСЛУШВАНЕ- ТОВА Е НАРКОТИЧНА ЛУДОСТ.

97

Тексас

преди 5 години

Добре бе разбрахме че ладите не се разваляли! То няма и какво да им се счупи, возията - като от Фред Флинстоновата ера

96

Анонимен

преди 5 години

Ми що не отидеш в Германия да показваш среден пръст, че да видим къде ще те заведат.

95

До 91

преди 5 години

Ладата е развален/сделан/ Фиат- 124-автомобил на 1964та година,не е създаден в Русия,като Москвич,Запорожец,ОКА,Победа .

94

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са нaгли, но по-лошото е че има българи които да им удисват, по морето е пълно с русо-лизaчи, само и само да изпие една ракия в смешното му заведение още малко и свиpкa ще му направи