153

Африканска диктатура

преди 5 години

Положението в русия е като в африканска диктатура.Даже не СССР.

152

Анонимен

преди 5 години

От цялата 10 вековна история на Русия, руснаците са живяли в робство в собствената си държава 850 години, 80 години в икономическо и политическо робство, 50 години в абсолютна монархия и 20 години в някаква форма на контролирана от олигарсите демокрация. Жал ми е за тях, но такова нещо като "общество", "демократични ценности", "политическо самосъзнание" в Русия няма как да съществуват. Русия политически е на нивото на Афганистан, Либия, Свазиленд и прочее изостанали племенни общества.

151

Ани

преди 5 години

Русия очевидно е притисната в ъгъла щом пристъпва към такива отчаяни действия.Провалът на П е очевиден.

150

Факт

преди 5 години

Няма никакви илюзии - Русия = СССР ! Точка! Нищо не се е променило и няма да се промени! Та те още се кланят на мумията Ленин в мавзолея .!

149

Анонимен

преди 5 години

В САЩ отстрелват хора директно на улицата, но за това Дойче Веле няма да пише защото трябва да се внушава, че Русия е най-лошата, а и все пак гaзетата е финансирана от най-различни НПО-та. Един от най-прокажените вестници, а някога ни служеха за пример. Какви наивници сме били. Между другото Германия плюе по Русия, но това не й пречи да смуче газ от тях ;) Пропагандата си е пропаганда, но бизнеса си е бизнес.

148

Бъз

преди 5 години

Написано от журналист на рхг . Руски вариант на БХК.. Мерси. Пускам казанчето че много замириса!

147

Отровено общество

преди 5 години

Но най-голямата щета, която са нанесли "отворените общества" на даден народ е изкореняването на патриотизма и превръщането на обществото в аморфна и лесно податлива на чужди влияния и интереси маса. Като учиш младите на гей ценности, разюзденост и на омраза към родината, ти създаваш общество от *** и ***, които утре ще продадът интересите й за сребърници.

146

Анонимен

преди 5 години

не бе, не бе на тях не им пука за Русия, само си пишат коментари просто така

145

Отровено общество

преди 5 години

Абе прави са руснаците, че са задържали нпошката от "Отворена Русия". Сoроските организации са като отрова за всяко общество. Евреите създадоха комунизма, а сега създадоха още по-уродлива негова форма - пореден опит и начин да унищожат народите по света като ги разводняват и като ги учат на фалшиви ценности, псевдотолерантност, безполово и гей образование, феминизъм, белия човек да изпитва вина само защото се е родил бял и т.н. Само наивник може да не забелязва тенденцията.

144

Анонимен

преди 5 години

Не ми пука за Ръша ОК? Америка била опасна - след 2 мин полицията е на място ОК? Тъмен да закачи бял тука знаете ли кво ще стане???

143

Анонимен

преди 5 години

Вчера при протестите в Париж полицейска граната откъсна ръката на протестиращ от жълтите жилетки.

142

Анонимен

преди 5 години

16 март 1968г, селцето Май Лай, американски войник опира постолет в главата на жена и я принуждава да прави орална любова на сина си. След като свършва, пред очите и застрелва сина и, а после и нея в главата. Американците избиват цялото село до крак, само цивилни жени, деца и старци - 504 убити. Знаели са, че няма въоръжени. Командирът на ротата после е осъден от военен съд но президента на САЩ Никсън го помилва защото получил десетки хиляди писма от американски граждани с молба да бъде помилван

141

Текезесар

преди 5 години

Русский мир е модел за подражание. Тези които дразнят началниците трябва да бъдат репресирани и по възможност фърляни по затвори и лагери. Трябва да страним от Европа и от САЩ и да се борим за съюз с Русия.

140

House M.D.

преди 5 години

Егоров! Не е Йегоров!Володя, защо придворният ти шут Гей Нахални все още си разиграва коня? Нали уж си диктатор и антидемократ?

139

драги ми Смехурко

преди 5 години

Обиски и задържане с неясна цел: Репресиите във Франция над жълти жилетки досущ като в СССР и KZ! докъде стигна еврейск-*** наглост, а!

138

Анонимен

преди 5 години

Варна подводен град ли е?

137

преди 5 години

156- ПРАВ СИ ЗА КРАВАРСКИТЕ КИНЕФИ- ТЕ СЕ МИЯТ СРЕЩУ 7/16 ДОЛАРА НА ЧАС В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА В КОЙ ЩАТ СА- Я СЕГА ДА ИЗЧИСЛИМ- 7ПО 8ПО 22 ДНИ- 1232 ДОЛАРА- Я СЕГА ДА ВИДИМ ПО 16ДЛ НА ЧАС- 2816 ДЛ- ЗА ТАКИВА *** И АЗ БИХ ИЗЧИСТИЛ КИНЕФИТЕ НА КРАВАРИЯ.

136

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТСССР торпилираха Варна и избиха хиляди цивилни без причина....СССР не са торпилираси Варна, ами Русия, още преди СССР, през ПВС обстрелва пристанището във Варна на което са акостирали турски военни кораби които България е пуснала и които воюват срещу Русия. Жертвите са 84 души, всичките военни. Цивилни няма. А САЩ пускаха бомби над цивилно население в София без причина и избиха 5 хиляди цивилни българи жени и деца.

135

Анонимен

преди 5 години

забравихте ли миналия месец момчето което снима полицайте и им пожела да искарат много пари как беше задържано!

134

слънчака

преди 5 години

Преди 2 години случка от слънчака - отивам аз да си купя минерална вода от най-близкия магазин и на касата какво да видя двойка руснаци мъже беше точен жената беше много долна и противна, искаха да купят карта на България но бяха останали само на български или английски, т.е на руски език бяха свършили и мъжа й вика дай да вземем на български и тая кат скочи ама как на болгарски не знам си кво направо ми идваше да и бия един шутта толкова ви обичат руснаците вас русо-*** :))