193

Анонимен

преди 2 години

Бе нещо логиката куца. С чуди пари или пита дет се казва помен да правиш. Всеки в създадената ситуация има право, но най-силно е правото на домакините. След като мача се играе в Русия и музиката и свирката и танците ще са такива каквито руската страна е решила да бъдат.

192

ПЕНКО

преди 5 години

КОЕ ТОЧНО ПРАВО ЗАЩИТАВАТ ПРАВОЗАЩИТНИЦИТЕ ??? ТАКА ОБЩО- ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ЗАЩИТАВАТ ПРАВОТО - ИЗГРАДЕНО ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ---ВКЛЮЧИТЕЛНО И В "ГАДЖЕТО НА САЩ" -САУДИТСКА АРАБИЯ !!!!!!!!!!!

191

Анонимен

преди 5 години

До Жалко, но фактРуснаците казват "Поживем и увидим!". Хайде на бас, ама на по-сериозна сума, има как да го уредим. Твърдя, че икономическите интереси на Германия ще надделеят и "Северен поток - 2" ще доставя газ на немците. Ще подсмърчат полаки и шпротите, ама изборът си е техен!И така, мизата е 1000 евро? Някой да каже повече?

190

Анонимен

преди 5 години

За всички правозащитници обаче сме единодушни за едно: това са пратени с долари или евро предатели, рядко - заблудени. Самият факт, че могат да публикуват това, което публикуват, говори против тезата им за страховитата преса от страна на органите на държавата. Самият Путин държи гард над "Эхо Москвы" и един от най-големите му критици - А. Венедиктов, да не би някое началство случайно да се престарае. Путин цени интелигентната критика, тя го стимулира и го коригира. Силата му е в ума му!

189

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРБеден и грозен гущер-лъжец си! Имах руска прахосмукачка "Буран" - оригинал, вдигаше персийския килим. Работи дълги години. Сега смених Хитачи, LG, имам и друга корейска, толкова мощна, че гъвкавата й тръба се сплесква и не може да работи. Но пък реве за две.За никого не е изненада, че в СССР произвеждаха копия на западни, главно немски изделия преди да подпишат съответните конвенции за авторското право. Та и твоето е малко като "лани баба ...., сега й замирисало!".

188

времето ще покаже

преди 5 години

до богат но не душевно красив гущер дори да има дадена истина то ти говориш повърхностно за виси от много неща в живота примерно Китай да я сравним с миналото и настояще то важно е мисленето на управляващите да е актуално с времето.

187

мислещ

преди 5 години

по добре ли е мафия и разни *** да създават проблеми в обществото.

186

Kr

преди 5 години

Украйна е извън критиката ..Всички медии в България са загрижени само за ситуацията в Русия.)))))

185

Хахахахахаха

преди 5 години

Присмял се хърбел на щърбел.В България е узаконен държавен тероризъм и отвличане на възрастни хора за 48 часа, а нахдеца за 24 часа, без да бъдат уведомявани близките.В САЩ по обвинение в тероризъм човек може да бъде отвлечен и изтезаван с години.А в Русия даже са я пуснали под домашен арест, много са хуманни даже, в сравнение България и САЩ.

184

Морски

преди 5 години

Да напишете нещо и за репресийте в България,практикувани от мут,рите Борисов и Цветанов.За режима на Премиера-мутра Бойко.

183

Дааа

преди 5 години

Инфо на Дойче зеле с моркови.буахахахахахахс.а бе капачки що бе ревете за битите и арестувани в Париж Брюксел или гетото ню йорк. Всички те протестират и са бити заради демокрацията и благоденствието в което цъфтят като налъми.***.

182

ПРАВОЗАЩИТНИК

преди 5 години

А тези уж правозащитници, А И ВИЕ ОТ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ, ЗАЩО НЕ СРАВНИТЕ КАКВО СТАВА ВЪВ ФРАНЦИЯ, А И КАТАЛУНИЯ, А И МИГРАНТСКА ГЕРМАНИЯ, ЧЕ ДА СИ ПОСИПЕТЕ ТЪПИТЕ МАНЕРКИ С ПЕПЕЛ, А ?

181

Жоро

преди 5 години

До мазепа 191 Може,ама не през,а под.

180

Жоро

преди 5 години

До Жалко, но факт 199 От твоите уста в Божиите уши.

179

Жалко, но факт

преди 5 години

Очевидно проектът Северен поток 2 ще бъде спрян, защото Тръмп вече официално не го иска и е казал, че ще наказва всички руски и други фирми, които участват в строежа на тръбопровода. Очевидно никой не иска да бъде на мушката на американците. Всички се страхуват и ще напуснат проекта, а руснаците нямат достатъчно сили сами да се защитят...

178

До Т

преди 5 години

Обиски и задържане с неясна цел: Репресиите в САЩ досущ като в СССР

177

T

преди 5 години

Обиски и задържане с неясна цел: Репресиите в Русия досущ като в САЩ....

176

Анонимен

преди 5 години

Описаните истории на дълго и на широко ги обсъдиха в Русия.Всичко това са нагласени неща, чиста пропаганда.Както винаги от Дойче Веле и подобни фейк медии намират някой нагласен случай, за да го раздуват, раздуват, раздуват докато писне на всички.И статията и историята зад не я са пример за третокласна фейк медия.По-интересното е, че тук някакви *** коментират ли коментират тези чисти глупости.

175

Зная, че

преди 5 години

Кого да мачка, бе ***? Майката на болното дете ли? За този случай се говори в Русия, детето е било с увреждания и със специални потребности. Вие тук нали бяхте на страната на протестиращите майки и не мирясахте, докато не махнахте Валери Симеонов, който си каза една истина за хилядите мними инвалиди. Хубаво, имате проруски пристрастия, ама вече губите човешки облик! Къде щеше да избяга тази жена с още две деца и това в болницата? Не са и дали да го види.

174

Анонимен

преди 5 години

Репресиите в Русия били досущ като в СССР ни пробутва западната пропаганда.Добре, а репресиите във Франция досущ като в третия райх ли са?Що не пишете за дистаторските закони, които напоследък пробутва Макарона?