47

Анонимен

преди 5 години

Видите ли куче без повод звънете на БАБХ да глоби с 50 лева собственика му.

46

Марци

преди 5 години

Възможно е ние обикновените хора, скептично настроени към тази порода,да сме комплексари, както пише авторът.Но неговите разсъждения са лишени от всякаква логика, дори са направо абсурдни.Защо ли, защото как освен абсурд да наречеш, сравнението му на питбули с петли.Освен това тигрите също имат любвеобилни очи,ами да си отгледа тигър!

45

Анонимен

преди 5 години

Обичам кучета,единственото куче,което никога няма да отглеждам с желание е питбул,мой познат имаше питбул,знам какви са.

44

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости,агресивността е заложена генетично в питбулите,да не говорим,че имат и обратна захапка и директно късат месо и трошат кости,ако захапят!Този вид кучета не се препоръчват да се отглеждат,защото са много случаите,когато неочаквано нападат и стопаните си(дори след години отглеждане),питбула ако се изнерви от някое малко дете в семейството може и да го убие.

43

SS

преди 5 години

Дреме ми кое куче какво e, елементарно е има закони, куче на повод навън а над 3 кила с наморник, не мисля че е морално да живееш в 20 квадрата панелка с питбул и всеки път като го пренасяш през някое кръстовище да ти ближе лицето след като си е близало д-то и 10 вида други аки по тротоарите.КУЧЕ НА СЕЛО Е ЩАСТЛИВО КУЧЕ.

42

Анонимен

преди 5 години

Пак ли кучкарска пропаганда? Едно време ... някога някъде в САЩ ... Тази порода е забранена в много държави в Европа и трябва да се забрани и у нас.

41

Стамат

преди 5 години

Едно куче е точно толкова опасно, колкото е *** собственика му.Вижал съм "опасни породи", дисциплинирани и обучени до перфекциоизъм. Виждал съм и "зли" колита. Но всъщност съм видял възпитани хора и ***. Но то си личи по обучението на кучето.

40

Анонимен

преди 5 години

Бясове,на които са орязани ушите и опашките, не е за да са бавачки.

39

Анонимен

преди 5 години

Милите кученца нали ;д Разхождам си огромната порода вънка без наморник, за да видя какво може да стане ;д за какво му е наморник ... нали няма нахапе примерно моето дете, а чуждо ?Ама ако нахапе вашето ;д дали ще е милото кученце и лош стопанин лош ;д

38

Зоро

преди 5 години

Жена ми един път е хапана и то беше ретривър. Два пъти я ухапа. От питбул лошо не сме видели досега. Не знам защо хората толкова ги е страх от тази порода.

37

Анонимен

преди 5 години

90% от коментиралите са виждали такова куче само на картинка в интернет! Браво! Адмирации! Големи сте разбирачи! Питбулите са наистина невероятни животни. И да, вместо да четете тъпотии в интернет, идете до някой ветеринар и попитайте за какво става дума!

36

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се:...инспектората... А може и да ги е страх?

35

Анонимен

преди 5 години

Не съм любител на кучета и считам, че е мъчение да се отглеждат големи породи в малки апартаменти. В неделя минавайки по улицата до дома на културата в Хиподрума срещнах 3ма кучкари и кучетата им бяха без каишки и без намордник (особено 2-3 от тях, по-големи). Не искам да взимам страна в спора, че може да съм пристрастен, НО да се пускат свободно кучета на улицата (какво е било в самия парк не знам) това си е НАРУШЕНИЕ, което ТРЯБВА да се санкционира. Да не спят от имспектората и общината.

34

Анонимен

преди 5 години

Не лъжете хората питбула е създаден да убива

33

Истината

преди 5 години

Няма агресивни породи кучета. Кучетата стават такива, каквито хората ги направят, но на страхът очите са големи. Единственото, което могат да направят страхуващите се от кучета, за да се излекуват от страхът си, е да отгледат едно куче от малко, но да не е дребна порода, а средна или едра. Това обаче е голяма отговорост, която не е по силите на всеки.

32

Анонимен

преди 5 години

Че то и лъвовете отгледани правилно са добри гальовни и се потдават на дресура

31

Я СЪМ МАЛА ПИТБУЛ

преди 5 години

Проблема не е само в ,,лошите стопани,,. Тези кучета са агресивни по природа. Така както се мили и любящи домашни любимци, така при моментен стрес захпват каквото им се изпречи на пътя. Освен многократните случаи на осакатени кучета от други породи при,,игра,, , знам случаи на захапани ръце на стопани и последвала ампутация.

30

Йоанна си го каза

преди 5 години

"няма лоши животни, има лоши стопани" , а това че в този сайт е пълно с платени драскачи, които само сипят негативини коментари го видя цяла България!

29

Анонимен

преди 5 години

отвратителни кучета, а да ги сравняват с ретривъра е пълна глупост

28

Анонимен

преди 5 години

В САЩ навремето са ходели да играят покер, няма лоши карти има лоши покерджии. Няма лоши кравари има останал лош свят, няма лоши кучета има лоши хора. Cмърт на хората свобода за кучетата