107

Анонимен

преди 5 години

"Няма лоши породи, има лоши стопани"Категорично НЕ Е така. Все едно да кажеш, че няма значение предпочитанието за храна на дадено животно и да си веган, който храни скален орел със зеле и моркови. Просто няма как да стане. Орелът си иска месо и това е в генетиката му. Същото е и с кучетата - просто си има породи, които са селектирани за специални нужди. И въпреки, че настроенията и характера на всяко куче варират (те са като характерите на хората), все пак някои породи са... бойни!!!

106

IBM vs Jeopardy

преди 5 години

Един ден АНТИХРИСТ преди да седне на трона ще ползва тези списъци за отстрани конкуренцията. Всичко ще се случи за 24 часа и няма да има помен от ТИКВАТА и неговите ШЕФОВЕ!!!***, после спри КВАНТОВИЯ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, за който Microsoft Cortana казва:"Не нямам гадже, но много харесах победата на IBM Watson в ТВ играта Jeopardy". За 5 минути изкара 50 000 долара.Искам да попитам МАФИОТИТЕ И КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА: "ЩЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ БЕЗ ГЛАВИ? АКО УСПЕЕТЕ ЩЕ ПОБЕДИТЕ АНТИХРИСТ. ЗАЩОТО

105

ТВТ

преди 5 години

До ИстинатаМного правилно. Имах ужасен страх от кучета преди години докато съпруга ми не ми подари бебе кавказка овчарка. Отгледах го от двумесечно бебе до 100 килограмов "звяр". Най - доброто, грижовно и приятелски настроено същество на земята беше - и към хора и към други животни. Но го гледахме с любов и търпение, в подходяща за социализация обстановка, с достатъчно място за тичане и игра, и винаги с къс повод и намордник навън;) Кучета с такива размери могат да наранят някого дори на игра.

104

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Един от алгоритмите на IBM за откриване и предовратяване на престъпност работи по следния начин.1. Първо намира собственик на питбол или маркира всички собсвеници в цял един блок, ако на камерите в парка са разхождани питбули.2. После прави асоциации с маркираните хора и техните съседи.3. После ги свърза с техните роднини до 10то коляно4. После сортира и вади от списъка хората, които получават заплата по банков пътИма още няколко стъпки.и така супер компютъра разкрива престъпления за 10с.

103

Анонимен

преди 5 години

Кучето става такова, каквото го направи стопанинът му. Агресивни породи кучета няма. Ако стане случка, винаги е виновен стопанинът, а не кучето.

102

Глупава порода!

преди 5 години

Единственото куче което не е приятел на човека и често напада дори собственика си.Тия кучета не стават за нищо друго освен за бой. Доста са глупави и не се поддават лесно на полезно обучение. Тренират ги само със агресия.Не стават нито за полицейско куче, нито за овчарско, нито за куче водач. А най малко пък за домашен любимец.

101

Анонимен

преди 5 години

Искам само да споделя своето скромно мнение ,като собственик на питбул. Кучето се ражда без да е искало, но от човека който го осинови зависи ,какъв характер ще изгради.Ако е правилно възпитано ,няма да има проблеми. Аз макар ,че съм сигурна във своето куче никога не съм, си разрешавала да го пускам без каишка ,защото съм наясно, че аз колкото и да го обичам и да му вярвам/ на кучето/ има хора които изпитват неистов страх от тях. И когато има разбиране и от двете страни -няма проблем

100

Балкански Селяндури

преди 5 години

Лично съм виждал дете с отлепен скалп с 30 шева на 4 годинки докоснат от такова мило зайче кето описвате.Не е приятна гледка, ама нали не е вашето.

99

Анонимен

преди 5 години

няма лоши животни, има лоши стопани.Така е затова има изоставени ПИТБУЛИ просто кучетата издават характера на стопанина, и стопанина изоставя предателя.

98

Анонимен

преди 5 години

Ако кучето на съседа ви лае непрестанно на главата ви, може да подпишете тази петиция kuche.mypressonline/petition.php

97

Анонимен

преди 5 години

Както искат хората отглеждащи кучета, трябват ясни правила и ред, както е в държавите от Западна Европа. Това освен всичко останало, включва и места за разходка на кучета, където кучетата могат да тичат отвързани, а не някакви тук да пискат, че кучетата тичали срещу децата в парка без повод. Доколкото знам,то и сега в София има места определени за разходка на кучета, което не пречи там да се разхождат и деца по същото време. За намордникът - или всички с намордник или всички кучета без намордник

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96Да! Но някои асоциални хора смятат, че на куче могат да се доверят, а на човек не могат. Няма да коментирам умствените им способности и средата в която живеят. Най-малкото безпричинно ме е нападал уличен пес, дето неблагоразумно съм хранел.

95

Анонимен

преди 5 години

До питам кучкариНай-важното нещо е човека, всичко останало е второстепенно - това е правилото!

94

Анонимен

преди 5 години

Лично имам 5 кучета всички се изкарват вързани и със наморници всичките са големи породи с изключение на едно което е йорки което винаги е на повот, във другите държави има закони няма малко няма голямо куче всички са вързани абсолютно всички , няма йоркита няма померани и хъскита и т.н Защо в България не се спазва.Моето ме хапе кучетатанса като хората и ли ти допада някой или не това е положението.

93

Анонимен

преди 5 години

До питам кучкариНормален си "кучкарите" са ненормални.

92

питам кучкари

преди 5 години

Що само за кучетата ви е жал? Не ви ли е мъчно да видите бездомно коте, ранен гълъб, болно агне,зайче или болно дете,?Защо е тази мания по кучетата?Някои от вас са ги издигнали в култ.Обичайте всички живи същества(изключвам ***,бълхи,въшки). Хората се дразнят да чуят,че кучето е повече от човека.Лично познавам една кучкарка,която все казва,че кучето й е като син и даже, е повече от човека. От там се дразнят хората.Не делете животните,защо едно животно да е над другото? Не го пиша със злоба.

91

Анонимен

преди 5 години

Вярно е че питбула е агресивен само към животни по природа, към хора само ако стопанина му го е научил.

90

Анонимен

преди 5 години

Да гледаш куче е благородно , но не да го оствиш да прави каквото си иска.

89

Анонимен

преди 5 години

А "кучелюбците" какво ще кажат за хъски. Имъчват тези кучета в нашата жега, а се правят на "кучелюбци".

88

До 86

преди 5 години

Ти хим не отглеждаш кучета, хем си онези отглеждащите кучета които искали ясни правила, които не става ясно какви са, може би да може да минират навсякъде, да лаят, хапят и т.н. който и където си искат, да се освободите от данъци!? Някакво радвоение на личността има при теб, аз кучета не мразя имал съм, имам и в момента, но си ги гледам на двора, разхождам си ги в гората, старая се да не преча и да не създадам дискомфорт на никого.