10

Наблюдател

преди 5 години

Рано или късно ще се върнат без адвоката с колове и брадви.

9

Анонимен

преди 5 години

Щом като човек е здрав, пълнолетен, под пенсионна възраст и след като има незаети работни места, той е ДЛЪЖЕН да плаща данъци на държавата, в която живее.Не говоря за онези, които имат наследено или спечелено от тях самите лично богатство и поради това са решили известно време или пък цял живот да не работят. Тези хора плащат данъци върху собствеността си и по този начин също допринасят за общото благо.Но няма никакво оправдание за това, че търпим мързеливи хрантутници в опосканата ни държава.

8

Хан Аспарух

преди 5 години

До Анонимен:Да за тези, които не пожелаят де се интегрират трябва да се вземат мерки и да се изселят. Но пък все скачат правозащитни организации. Какво трябва да направим за да започне изселването им, иначе скоро че стигнат 3-4 милиона и ние Българите ще сме малцинство в собстбена ни държава.

7

Анонимен

преди 5 години

Властта да не се ослушва и да не се снишава докато мине бурята,да тръгне по махалите и да почне да рине бараките на мързеливците,които иначе карат лъскави коли,но са 90% инвалиди.На покривите на съборетините сателитни антени,а в джобовете им смартфони.Не плащат никакви сметки,за данъци да не говорим.Докога ще търпим?

6

Анонимен

преди 5 години

Оооо,значи с ромите се водят преговори?Бре,бре,бре!Само за протокола,кои са били преговарящите от двете страни?А имало ли е преводач?

5

Анонимен:

преди 5 години

Трябва да бъдат, изселени от България.

4

Следва това---

преди 5 години

Бг ще я осъдят ще им платят и те ще си направят с парите по-хубави нови къщи и ако искат ще ги направят точно във Войводиново --айде сега са незаконни ,няма да се върнат ,но ако дойдат с пари и започнат строеж никой закон и войводиновец неможе да им забрани да строят ,освен ако не искат да им платят за по още едни къщи и на внуците...нали сте много по законите --ами спазвайте ги !

3

Анонимен

преди 5 години

ето едно село в което вече е спокойно,сега да видим каква престъпност ще има в селото през 2019 г ,спрямо 2018г.Пък те нека ми разправят,че престъпността нямала етнос

2

стига вече

преди 5 години

Я вижте Франция няма това онова бой и пак бой а ни я тука мирни,за това сме на дъното вирни и демократични но в помията.

1

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да не си тръгват а там да им бъде лобното място за назидание на другите