51

Анонимен

преди 5 години

До 51Французите са свободни хора, а венецуелците са роби, така ли, умник???Ти в кой век живееш?

50

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е президентска република и техният парламент според техните закони почти няма правомощия. Неуместно и съвсем непрофесионално е политици да пренасят една управленческа схема в друга държава.

49

Анонимен

преди 5 години

Защо не казвате какво става в Париж и цяла Франция???Макарона праща "демократичната полиция" да ги бие демонстрантите.............но той е демократ и там има демокрация, нали?Мадуро иска да преговаря с опозицията, но той е диктатор, нали???

48

До 48

преди 5 години

Франция е развита страна и това е защото няма комунистически диктатори и руснаци.Там няма смисъл да се меси който и да било.Хората ще се оправят,защото народа е СВОБОДЕН.

47

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо заяви преди нашият МС да вземе становище, че няма да участва в мирната конференция за Венецуела в Монтевидео. От МС трябва да го знаят. Трябва да знаят, че по начало той изключва всякакви мирни действия и преговори.

46

До Ludoto Lenche

преди 5 години

Хуан Гуайдо е признат и от народното събрание на Венецуела.Реално НЕлегитимният президент в момента е Мадуро.Тая приказка за скачените съдове ви е много удобна на русофилите,но истината е ,че тези държави си имат собтвен избор и знаят ,кое е правилното.Цяла Южна Америка също призна Гуайдо.И те ли са част от политиката на САЩ бе промит мозък ? Единствените които НЕ признават са крадливите руснаци и още 1-2 дупки като тях.

45

Анонимен

преди 5 години

кога ли ще се загрижат за французите ?

44

..

преди 5 години

До До 33..а не мислиш ли, че причината е отвън? Т.е. Причината за мизерията в бившите соц страни не е ли точно следствие от западния империализъм? Нали точно той огъна съюза.Малко е безумно да вземате последствията на нещо провалило се за мярка.Все едно да твърдите, че дадена марка автомобил не е добра, защото се е смачкала след краш теста с локомотив.Ами няма как да стане.. и няма как света да повярва на тази пропаганда!

43

Анонимен

преди 5 години

Те внесоха демокрация на Авганистан ,Ирак, Либия,Йемен,Египет Сирия и други . И виждаме резултатите милионни убити в тези страни и милиарди долари печалби за америка.

42

Анонимен

преди 5 години

Венецуела трябва да бъде унищожена поради 3 причини:1.тя е социалистическа държава2.там има много нефт3.опитват се да избегнат разплащанията с долариЗатова там тече преврат(пуч)............незаконно завземане на властта!!

41

Анонимен

преди 5 години

Безобразие е Венецуела да има най много петрол! Трябва да бъде ограбен с Гуайдо или с друг!

40

Анонимен

преди 5 години

вижте колко им е готино на американците с марионетките от ГЕРБ ,, послушни, кротки агънца ...е тва е демокрация , Лато кажат хоп и Борисов и Цветанов скачат по 1 метър в синхрон . Да ама и американските ин приятели си ги обичат и уважават , държът ги и с компромати

39

Ludoto Lenche

преди 5 години

...znachi tova bila proslovutata amerikanska demokratsia ??! ...samoprovazglasiavash se za president I avtomatichno te priznavat ot Amerika...posle na prontsipa na skachenite sadove te priznavat I ot ostanalite darjavi sas udobni za Amerika lideri I gotovo...DEMOKRATSIA !!! Chak sega mi stana iasno...az dosega si misleh ,che demokratsiata vzema pod vnimanie jelanieto na mnozinstvoto ot naroda .a to pri amerikanskata tova niamalo ni nai-malko znachenie !!!

38

Анонимен

преди 5 години

Узурпаторът Хуан Гуайдо е нещо като БГ- Кошлуков, но много по важен, той е католик, само на 35 г. , учил в университета "Джордж Вашингтон"................вербуван от американските служби с 99,99 % вероятност!!Готов е за долари да предаде и майка си, и баща си................ей такива като него са опозицията във Венецуела!!

37

До 33

преди 5 години

невъзможно е Венецуела да стане по-бедна от това ,което е в момента и което са надробили Мадуро и руснаците.Има и друго нещо.Всяка една държава ,която е била под крилото на Русия в момента тъне в мизерия и беднотия.Пример са всички държави от източния блок,всички държави от бившия СССР,Северна Корея,Куба,Венецуела,че дори и България.При САЩ е обратното.Под крилото им ли си ,ще се оправиш.Пример е Южна Корея,Япония,Хавай дори и Пуерто Рико.Така ,че по-добре си трай.

36

Hairy

преди 5 години

Те внесоха демокрация на Авганистан ,Ирак, Либия,Йемен,Египет Сирия и други . И виждаме резултатите милионни убити в тези страни и милиарди долари печалби за америка. А при нас виждаме помощта им в ТЕЦовете Марица и във "армията" ни в кавички е защото само името е останало от БНА .

35

Анонимен

преди 5 години

Гуаидо е актив на ЦРУ изключително подло и хлъзгаво човече баш уизъл.

34

Анонимен

преди 5 години

Франция е все още велика сила и краде ресурси вкл. уран от колониите си в Африка и там протестите на жълтите жилетки няма да минат.............френската полиция доста бие!Венецуела е страна от третия свят, която трябва да бъде донор на ресурси за държави като САЩ!!Схващате ли разликата??

33

Анонимен

преди 5 години

Абе няма ли един военен който да затрие този американски лакей Гайда

32

Анонимен

преди 5 години

Има и друга причина освен петрола да се напада Венецуела!!В западни банки има милиарди долари на Венецуела, които западните банкери не искат да ги връщат на правителството на Мадуро!Тези пари трябва да бъдат ОТКРАДНАТИ, нефта да бъде взет от американски компании.............както беше откраднат нефта на Либия и парите на Кадафи и семейството му!!