91

Анонимен

преди 5 години

Тиквата призна ли го,някой знае ли? Аз предполагам, че ще го е признал предвид васалските му настроения към краварите!

90

Анонимен

преди 5 години

Кога ще има външна военна интервенция тук? Народа ни е под геноцид от години, и се е стопил с 1/3 за няма и 20 години?

89

Анонимен

преди 5 години

фащ предизвиква хуманитарна катастрофа, после идва да "помага" с оръжие и не безплатно. Хората, които ще избие и ще продължи да избива световният агресор не са по-малко от тези, които умират в момента ... също по негова вина.

88

Анонимен

преди 5 години

Радев ще призове не но не за руска а и той за американска военна интервенция.Той не е ляв а крайнодесен натовец учен в САЩ на всичко и *** на Тръмп.В България никога не е имало истинска лява партия.Той се прави на ляв и уж все е в конфликт с Бойко а целта е единия да привлича левите другия десните и така театъра върви а реално и двамата са за Америка и играят театър пред народа.Радев говори добре за Русия, защото Тръмп говори добре за Русия, не защото той е проруски.

87

Анонимен

преди 5 години

От 30 милионна Венецуела - 2 милионаОт 9 милионна България - 2 милионаКой може да смята проценти?

86

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо нее готов той иска американска военна интервенция.Както император юстиниан едно време като не го искаха гърците искаше българска да го върнат на власт ама накрая пак както тоя ще направи се направи на тарикат и измами и гърците и българите и накрая свърши в затвора до живот но тоя още не го знае.Гледаме следваща част на американския неолиберален фашизъм отвръща на удара и демократично си качва узурпатори десни диктатори с хуманна военна интврвенция и хуманни екзекуции.

85

Анонимен

преди 5 години

ГУАЙДО Е МАСОН, УЧИЛ В САЩ.

84

SS

преди 5 години

Мадурко си е виновен - като е разбрал каква хемерик.ейска под.ло.га си има в парламента, що не му е дал овреме ветъра! Така де, на тоа лигавиа винаги може да му се спретне едно компроматче - напр. малко кока в колата, и после бой - докато признае къде и от кого е взел килото. Ха след това в дранголника да оди да прай "революцеи" там

83

въй

преди 5 години

Този Уйдо се е продал на американците

82

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев да призове за руска интервенция да разкара крадците на народа

81

Анонимен

преди 5 години

е и от Бя изчезнаха два милиона от немотия тук и са нейде по света, да вземем да поканим и ние някой за военна намеса.....А ти 88 хубаво даваш примери 68 Чехословакия и Варшавския договор не СССР, но го даваш само до там до където ти изнася....найс а??

80

Лиги до земята

преди 5 години

текат от устата на ЗАХАРИЕВА само като изговаря думата Брюксел та чак ти се повдига.Не е необходимо дори да я слушаш."българия подкрепя позицията на брюкселските"приятели" за Венницуела защото те ЩЕ подкрепят пакета мобилност в полза на България" СТОЙ та гледай! ФАЛШ!ЗА пореден път герб върви против демократичните принципи.ПРОДАВАТ СЕ!Продават ни!Някой знае ли от герб какво значи думата НЕ!НЕ!

79

Анонимен

преди 5 години

Махнете петрола от Венецуела и интереса на Запада ще изчезне яко дим !! Толкова за демокрацията!

78

Расате

преди 5 години

До Анонимен.Не пиши глупости. Във Венецуела правителството раздава помощи на най-бедните. А това ,че в магазините няма нищо е американското ембарго, което спават всички марионетни режими до Венецуела.

77

Анонимен

преди 5 години

Навремето през 1968 година Съветския съюз нахлу с танкове в Чехословакия по покана на "някои личности " .И това при легитимно правителство и поддържащ правителството и особено Дубчек народ. Сега същите които нахлуха в Чехословакия са против намеса във Венецуела ,въпреки че там ежедневно умират хора от глад и липса на лекарства. и народът на Венецуела иска Мадурчо да си ходи ида назначи избори ,а той се опъва.

76

реал

преди 5 години

Нефта и златото да им се вземат на ниски цени е крайната цел на цирка.

75

Анонимен

преди 5 години

Пропаганда. Така започва всяка деде"мокрациямокрация".

74

Анонимен

преди 5 години

Мадуро трябва да го арестува тва *** и да го бутне в затвора за опит за държавен преврат. Кво го бави още?Или да му даде 24 часа да напусне страната.

73

до 82

преди 5 години

Ако помощтта е нахлуване на американци във Венецуела, това е отвратително Отивай да им помагаш Анонимнико.

72

Анонимен

преди 5 години

Венецуела ке падне. С *** ще останат само Куба и КНДР но не за дълго.