111

xyz

преди 5 години

До Анонимен (#17)Абе толкова ли се мислите за перфвктни по граматика и правопис, че нарочно си служите с такъв файтонджийски стил? (да ме прощават добрите хора файтонджии, но не мога даа намеря по-подходяща дума за това умишлено занижаване на стила в изразяване.) Shutove!

110

Анонимен

преди 5 години

"САЩ спряха да ни купуват нефта, а това е основния ни приход. САЩ са изедници и те са виновни, че нямаме какво да ядем" - Мадуро, поредният комунистически гений.

109

Анонимен

преди 5 години

писна ми от комунистически диктатори

108

Анонимен

преди 5 години

аре бе , още ли не са го ракарали това комунистическо *** мадурко

107

Истински патриот!

преди 5 години

"готов да разреши, ако е необходимо, американска военна интервенция"тоя ако го думнат, само ЦРУ ще жали за милярдите похрчени по него.

106

Поручик Ржевски

преди 5 години

Поредния, който няма нищо против да пролее кръвта на народа си за да стане президент.Да видим да не направиш втора Сирия

105

Анонимен

преди 5 години

Този Гувайно ако не е национален предател, то ми посочете някой друг от историята! Предателите ги разстрелват! Стотици хиляди ще са убитите, ако янките си разрешат тази авантюра. Виетнам ще е мил спомен!

104

bolbov

преди 5 години

Мадуро е истински демократ,тези предатели му се качиха на главата,а още даже един бой не са яли.Сравнен с него Микрон е направо касапин,но иначе иска оставка на диктатора Мадуро.Лицемерна фалшива демокрация долу.Да живеят жълтите жилетки Да живее жълтата революция на народите

103

Франция§Венецуела

преди 5 години

До Анонимен 115Франция е демокрация, а Венецуела е дикататура...............има двойни стандарти..............но много късно го разбирате!!!Във Франция полицията бие демократично, но Макарона е голям демократ........защото е наше момче........човек на банерското лоби , а Мадуро предлага избори на опозицията,но е диктатор!!

102

Анонимен

преди 5 години

Този Гуайдо вече се е продал на американските си господари ............сега остава да си заслужи паричките за предателството!!Предателите никой не ги обича................нито своите, нито чуждите!!!

101

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ В МОМЕНТА В ПАРИЖ Е АД .ТАЗИ СЪБОТА ПРОТЕСТА НА ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ КОИТО БЯХА ПОДКРЕПЕНИ И ОТ СИНДИКАТИТЕ СА НАЙ МНОГОЛЮДНИТЕ.НАРОДА ПАЛИ БАНКИ И ТУЗАРСКИ МАГАЗИНИ ,А ПОЛИЦИЯТА СТРЕЛЯ НА МЕСО.ПОЛИЦЕЙСКА ГРАНАТА ОТКЪСНА ДВЕТЕ РЪЦЕ НА МЛДО МОМИЧЕ.ЗАЩО МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ПАРИЖ

100

Анонимен

преди 5 години

той може да си ги кани , ама те дали ще посмеят , както вече знаем руснаците и китайците имат доста инвестирани милиарди там , дали ще ги оставят просто така , аз мисля че няма да ги оставят , а и вече тайно се знае че има руски войници там , ако тръмп иска война в неговия регион нека опита , тъкмо ще разбере какво е да разпалваш войни

99

Един от Северозапада

преди 5 години

Сега ясна ли ви е целта на новия? Да покани американците да дойдат, а знаем, че където са дошли, много трудно си тръгват, ако си тръгнат въобще.Преди минута по тв казаха, че от мизерия са емигрирали 2 милиона и 300 хиляди население, но услужлибо забравиха да уточнят, че Венецуела има 30 милиона население.Да сравним с нас-бяхме почти 9 милиона, 2 или 3 милиона, са навън, и няма да се върнат, а с тях сме вече 5 милиона и нещо, сигурно, живите. Къде е по-голям геноцида?

98

наблюдаващ

преди 5 години

Геополитиката изисква не само добри познания по география,но и история(нали се сещате кои са зле по тези два предмета)!Въглеводородите са водещ фактор за някои правителства,но те дали са се замисляли,че химическа таблица е на Менделеев?А,най-силният математик се казва Панин...И няма да еслучайно ,ако един ден в Мексико се презимят "атомните " лебеди и някоя нова руска база...

97

Ром"с

преди 5 години

ВъОбще там няма човешки жертви от глад,от престъпност-да,но къде ли няма човешки жертви от престъпност в Южна Америка!У нас 2 милиона напуснаха България от ВЛИЗАНЕТО ни в ЕС и ние не молим САЩ да ни освободи от рабството ни,нали?Русия и Китай,да ,защитават своите инвестиции ,защото знаят,че американците ще командват Гуайдо и ще бъдат изгонени,а САЩ -КОГО и какво ЗАЩИТАВА във Венецуела?Само нека измислят нещо ново,а то ни омръзна тази изтръкана плоча с демокрацията и свободата .

96

Ястребител

преди 5 години

Аз съм турчин от Кърджалийско, не признавам Борисов, нито Радев за легитимни представители на народа. Според мене чичо ми Хасан трябва да бъде башбакан, и вуйчо ми Ахмед да е президента на България. Затова каня турската армия за военна интервенция в България да сложат край на тази хуманитарна криза в страната, и да помогнат на вуйчо и чичо да се докопат до властта!!! И всеки патриот, който милее за благото и бъдещето на България е длъжен да ме подкрепи!

95

Иван Иванич

преди 5 години

Само така винаги с USA и винаги против русия

94

антиседераст

преди 5 години

На мастото на Мадуро да съм обявил военно положение и тоя самозванец с парламента заедно директен разстрел за терористична дейност срещу държавата.

93

Solar Power

преди 5 години

До 103: Ами ако умират деца , хора имигрират и т.н. е най-нормалното да има бунт. То и Хитлер и Сталин бяха законни :) нали ?

92

Няма значение

преди 5 години

но да поканиш чужда държава да свали законния президент, за да те сложи теб на негово място, не се ли нарича държавна измяна?