10

Анонимен

преди 5 години

Да се уточни -става дума за католическата ,не за Православната ни църква и Вяра!

9

Анонимен

преди 5 години

До 11Да,допуснато е от Бога,защото всички хора са на изпит !Хората са дарени със свободна воля ,тоьи който живее за доброто в Бога ,ще отиде във вечноста при Бога.Който живее и работи за дявола ще отиде на вечните мъки с него!Бог приема хора които имат доброволно желание за Него и неговата истина.

8

Анонимен

преди 5 години

Всичко,което съществува,е допуснато от Бог. Кои сме ние,та да съдим? Има един,който има това право,понеже е Творец.Хората са пионки в голямата игра на Битието.

7

Гробокопач

преди 5 години

Свещеникът не е бог, а човек, и като човек, вс епак трябва да се размножава. Човек и добре да живее, се размножава;))) Индиузма, обаче има една много сполучлива формула за това - брахмачарията. На младини, яко;))) не се стискат, чаавета плодът бол и после се отдават на Брахма, Шива, Вишну, Индра или който си изберат. А наште ги зтварят, като малки и почват постепенно да ги скопяват откъм мислите им. А в мислите е жената;))))

6

Додо

преди 5 години

Мдаа, поредната хибридна атака срещу Християнството, очаквайте номинации за Оскар, Грами и т.н. фестивали за промоция на Луциферианство и с нищо неприкрит Сатанизъм.

5

Дано има Господ

преди 5 години

Важното е тук,че все още управлява четата на ДрагалЪвскоя гърбат @й дук.

4

Анонимен

преди 5 години

Религията е създадена да държи в подчинение лековерните и мало.умните.

3

:-)

преди 5 години

Определено пускането на няколко статии подред на тема религия е заради позицията на БПЦ!

2

ksarax

преди 5 години

Това даже не е новина вече

1

ХОХОХО...

преди 5 години

Папата не знам, но Макрон,Гуайдо и останалите извратки на католицизма - направо се прозявам от скука...Бе тия ще се очовечат ли някога?!