12

дО 16

преди 5 години

ТИ АЛЧЕН ЛИ СИ? БЪЛГАРИН ЛИ СИ? иМАШ ЛИ ДЕЦА ,ИЛИ ТИ САМИЯТ СИ ОЩЕ ДЕТЕ? Май си !

11

ДО Г - Н КАРАКАЧАНОВ

преди 5 години

КАРАКАЧАНОВ, И БЕЗПЛАТНИ СПИРАЛИ ЗА ТЕЗИ ДАМИ, КОИТО ПОЖЕЛАЯТ! НЕ СЕ СТИСКАЙ, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАТИ МНОГО ХИЛЯДИ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО !

10

Анонимен

преди 5 години

Гледайте ги какво правят, но ако се опитате да направите същото като тях на някои от тях няма да мине номера те могат да лъжат а ти трябва да се правиш на глупав за да не те набият!

9

Анонимен

преди 5 години

Има много виновни за тази ситуация. Сорос вложи милиарди да стигнем до тук. БХК е част от извратените му фондации. Европа наложи страшен натиск с глоби и дела в Страсбург. И разбира се нашите надупени продажници, които им дойде страхотно хем да се подмажат на господарите си, хем да ги използват за гласове! Създадоха за 30 год цели поколения от първобитни и подивели маси, и ще дойде ден в който ще изтърват контрола на чудовището което си направиха те самите. Европа пропищя вече от тях

8

Анонимен

преди 5 години

Един ден се надлъгвах с едни ромеи и да ви кажа не можах да ги излъжа!Те цял ден ме лъгаха а аз правех това което съм казал а трябваше и аз да лъжаОбаче те не обичат да ги лъжат и веднага скачат на бой ако се опиташ да го излъжеш!

7

Анонимен

преди 5 години

По бай Тошово време нямаше проблем с малцинствата. А защо нямаше/ Защото имаше заводи в които се трудеха. В моя завод който го унищожи един от драгалевци работеха 200 човека от малцинството едни бяха общи работници а други шлосери. Защо по онова недоносено соц време нямаше проблем с ромите. Служеха в строителни войски и придобивха строителни професии. Зидари мазачи кофражисти арматуристи които професии им служеха и в цивилизацията. Извадете се главите от за.дника и вижте реалноста.

6

дИМО

преди 5 години

Защо задължително трябва да сте мръсни? Защо никой не пътува с билет или карта в гр. транспорт,Защо влачите децата си с вас по кофите,а не на училище.Каква работа искате като вие сте неграмотни и нямате елементарна квалификация за работа.Преди 30-40 години ако хванеш някой полуграмотен за 3-4 месеца ще кара трактор или комбайн или друга машина.А днес как ще проумее електрониката,командите и написаното на дисплея като е неграмотен?Кой ще му повери друго освен лопата?ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ !!!

5

Анонимен

преди 5 години

На първо място думата интеграция е грешна! Те не искат, и не са се интегрирали от средновековието до сега! В никоя точка по света от стотици години! Изгонени са от Индия заради кражбите и мързела си! Обичат да живеят с техни закони и традиции, с кражби и със кълчене и щракане на пръсти! Те нямат национално чувство към никоя страна. Живеят паразитно. Така че интеграция не! Отнемане на гражданство, и желязна ръка и спазване на законите! Като не ти харесва си вдигаш катуна и на друго място!

4

Съжителствуване...

преди 5 години

Нито ние тях,нито те нас..Ще се изтърпяваме донякъде..И докъдето се изтърпим...

3

до 1

преди 5 години

Да заминават в Турция да живеят по-добре при турците.Какво чакат?

2

Анонимен

преди 5 години

То работа има.Те чакат комунистическата работа-някакво имагинерно работно място задължително заемано от ром с работно време максимум 4 часа от които *** скатава по 30-40 минути от закъснение и още 30 мин от тръгване по рано щото "то нали нема работа".И заплата минимум колкото на директора на фирмата даже повече.Е тва им беше работата през комунизма като надеждата беше някой ден да се осъзнаят и да станат хора.Ето и сега-" някой да ни дойде в къщите и да ни дава" Ама като дава поне 2000-3000хил

1

Анонимен

преди 5 години

Границите са отворени !