52

Анонимен

преди 5 години

След второ дете никакви помощи - така ще ги оправим с раждаемостта ...

51

До Анонимен

преди 5 години

може да се отделите ако напуснете България

50

Анонимен

преди 5 години

При управлението на ГЕРБ, България се смъкна под 7 милиона, за сметка на това най много са се увеличили ромите. Ще кажете и при другите управления има висока раждаемост на ромите но пикът е при ГЕРБ. Сега да си дойдем на думата, ГЕРБ е най антибългарската партия, провеждаща геноцид над Българския народ. Не трябва да позволяваме повече ГЕРБ да управлява иначе се затриваме като нация.

49

Анонимен

преди 5 години

А като се образоват какво ще работят, като всеки пети клошар е с висше образование или високо квалифициран с дългогодишен стаж?

48

икономист

преди 5 години

До много правилни изводи за нас българите са стигнали хората от гетото. Свикнали сме да работим, но да мизерстваме! Прави са... Затова и доходите ни са толкова ниски. Проблемът е, че прекалено много хора, са съгласни да извършват какъвто и да било труд, само за да имат работа. Тогава, защо работодателите да правят усилия за подобряване на условията на труд, и вдигане на нивото на заплащане?

47

Кой съм аз?

преди 5 години

Вече и аз не знам кой съм сега. Не помня и какъв бях.Знам само че мога да пиша на български.Не знам това добре ли е.

46

Анонимен

преди 5 години

Краткото изречение в заглавието ,определя до къде сме е докарали !Стадото спи !!

45

дядо Иван

преди 5 години

Радвам се,че няма да съм жив след 20г.Малкото останали българи ще живеят в укрепени анклави и ще дежурят по укрепените огради да не ги нападнат милионите озверели от глад индианци превърнали се в канибали защото няма да има кой да ги изхранва вече.А нашите политици докарали ни да това положение ще се препичат на слънце в луксозните си вили и острови в чужбина и ще следят по телевизията как ние оцеляваме.

44

да

преди 5 години

тоя път май локума с изборите не минава и тия усещат дебелия край. .за това се обясняват

43

Анонимен

преди 5 години

Ами хората са тарикати бе , на вас ако ви дават аванта няма ли да се възползвате .Виновни са наще управници дето я пускат тая аванта .

42

Анонимен

преди 5 години

Защо тези имат само права, а ние само задължения? И защо неграмотните роми, които не плащат нищо им се дава право на глас на всички избори? Няма ли и такова НПО, което пък да защити българските граждани от ромските престъпници?!

41

Анонимен

преди 5 години

Мда,избори са близо и популизмът растееееееееееее.Само разлайва кучетата Каракачанов,иначе нищо няма да се направи.

40

Аз съм

преди 5 години

Прави са . Откъде на къде ще стоят гладни и на студено?Че ще ги карат и да работят като българите за без пари.Има си хора за всичко. Има хора които са призвани да са богати с съответната подкрепа. Има хора дето кармата им е да робуват. Има и политици дето да мутрят и да командват. Има си хора консуматори.Тъй че всеки да си знае гьоля .

39

50911

преди 5 години

Който решава да ражда дете, е отговорен за неговото отглеждане. българинът е отговорен родител и след обедняването си през последните 30 години много внимателно преценява докъде се простират възможностите му. Ромите са безотговорни като родители, щом като масово изостаят децата си. да не говорим, колко от тях направо ги продават в чужбина. защо няма писъди за непълнолетните майки, партньорите и родителите им?

38

Анонимен

преди 5 години

Ами донякъде са прави . Ц не са виновни че живеят на аванта .виновни са политиците оито са българи . Плюс това Ц винаги са били по-тарикати от нас ,окумуш дето се вика .Ние малко будала народ сме

37

Анонимен

преди 5 години

77 Тоя виц е отпреди 30 години , уа.Много смешно няма що.

36

Rabotnik

преди 5 години

Шкембе войводата си намери ниша е тя тази ниша я ползват на всички избори, да кажа яхна вълната сега ще обере безплатно много гласове на българи които си мислят, че пеят в хора т.е. че зависи нещо от тях.Аз само да кажа Шкембелията, Белия Плъх или Вилкела нищо няма да реша та нали ако решат някой проблем на другите избори няма каква приказка да ви разказват...

35

Анонимен

преди 5 години

Ех, Крум Страшний...! Къде си да им покажеш защо България при твоето управление е била силна и велика!Крум Страшний е управлявал 11 години само, по-малко от Бойко.

34

Анонимен

преди 5 години

Полицай пита ром: - Кога и откъде открадна това желязо?- нИ съм бате *** краднал, дитьету *** дунеси фчера.- Не лъжи! Тежи повече от 100 кг - казал полицаят.- чи то дитьету отде да знай колку тижи джилезуту.

33

Анонимен

преди 5 години

Тези приказки, дето са ги изприказвали по-горе ромите, нямат никакво значение. Системата за водене на преговори с този етнос е съвсем различна. Няма да я прочетем по медиите.