10

читател

преди 5 години

Аман от клакьори.А бе вие забравихте ли каква телевизия имаше при соца?Всичко одобрено само и единствено от идеологическия отдел на ЦК на БКП.И филми като "На всеки километър", останалите он СССР, и диалози с предизвестен край.Пропаганда до дупка, в която плуваха ловките шмеки като този.Слава на БКП!

9

пак крайности

преди 5 години

До ТотоАко всички агенти на ДС бяха като него,днес България щеше да е друга!

8

Колега

преди 5 години

Беше страхотен организатор на терен.Техническата част оставяше на екипа.Бяхме едни и същи хора.Който не го познаваше отблизо ,му приписваше какво ли не ,което не беше истина.И имаше точна преценка за хората.Професионалист! След него всичко тръгна надолу,особенно със ,,женското царство",,.Сменил съм всички директори от Леда Милева /1968/ до днес.Какъвто и да е бил -беше 1.

7

Тото

преди 5 години

Щом е бил агент на ДС всичко друго се обезличава.

6

Анонимен

преди 5 години

По всички бюра на телевизията има негово ДНКБог да го прости!Не си икономисваше секс...ната енергияТова си беше в реда на нещата.В телевизията се напредваше през леглото на шефаИ договорите се сключнаха само на маса...Изпитание за черния им дроб

5

перестройчик

преди 5 години

Пет пари не давам дали е бил десар или цесекар!Беше кадърен човек и създаваше стойностни неща!

4

Един

преди 5 години

То и днес агенти, при това на чужди разузнавания, колкото искате. Но професионалисти - не!

3

Гражданин

преди 5 години

Протеже, агент и т.н. могат да го наричат само комплексари! На първо място той беше ПРОФЕСИОНАЛИСТ, който умееше да прави телевизия. Днес има стотина телевизии, и с малки изключения на всички им липсват професионалисти като Хачо Бояджиев, липсват им стойностни предавания и журналисти!

2

Анонимен

преди 5 години

Активен агент от 1958г. до смъртта си на два отдела.

1

читател

преди 5 години

Типично протеже на БКП.Верен до гроб.