184

до моцератора

преди 5 години

Направи такива три звездички от ламарина и си ги заври отзад. Много ще ти е в полза защото да не заменяш български думи със звездички. Ако искаш да бъдеш "звеза" в духането на таратор, може да се проявиш.

183

Анонимен

преди 5 години

Хората които ги отбелязваш с три звездички, трябва да ти използват езика за тоалетна хартия. Такава ще е тяхната интеграция и твоето развлечение.

182

до моцератора

преди 5 години

Заради забраната на тази дума където я заменяш с три звездички, същите тези дано да не ти позволят да съществуваш. Само така ще усетиш приятния гъдел за да ти е хубаво.

181

Реалист

преди 5 години

Топим се защото вместо изтребители да купуват еничарите, трябва да увеличават заплатите за да се доближим поне до тези заплати в Гърция която беше пред фалит. Ако са големи заплатите освен че ще намалеят да емигрират българите, ще идват и от съседните държави да работят. Изтребителите може да ги купуват с големите заплати на депутатите и правителството. Освен това вместо да приемат африкански бежанци и такива от Азия, ще трябва бързо да се издават документи на граждани от съседни дъжави.

180

Анонимен

преди 5 години

До За 307Само ,че не бяхме на първо място по смъртност .

179

Хххх

преди 5 години

До Анонимен 301Хахаха абе ти извън *** излизал ли си...Тези 1 млн. души емигрирали малка част от тях ще се върнат....дори някаква част от тях да се върнат децата им родени в чужбина малко вероятно е да се върнат...т.е. освен този над милион души са загубени и техните деца....ама ти си дрънкай глупостите заврял главата си в пясъка.

178

aaa

преди 5 години

До 309А как се трупат специализации и опит ???Я кажи господин разбирач....В една нормална европейска страна на човек който е слязъл от учебната скамейка стартовата му заплата е като на специалист в България с 20г. стаж.Умения и опит се трупат когато работиш във фирма която заплаща подобаващо на работниците си.Навсякъде е в нормална страна в обявите за работа пише заплащане от до в зависимост от опита и уменията...

177

Анонимен

преди 5 години

Когато останат 1-2млн заплатите ще са като в Швейцария, защото ножа ще е опрял у кокала. Сега сме цели 7 милиона, много сме. Алчните бизнесмени още има от къде да смучат. Ограбват ни, убиват ни. Правят каквото си искат защото за единия хляб сме готови на всичко. Бизнесмените ни са едни възгордяни хора които в соца са били едно нищо, и като интелект и като възпитание.

176

doko

преди 5 години

България може да се оправи и с по-малко хора...50хиляди айТи професионалисти,които управляват дронове,50хил.които управляват,,безпилотници,, 50хил. които могат да манипулират GPS и сателити...А ние ,,обречените,, ще свършим другата работа,..или иначе казано ,,на нож,,/трудно е за по-младите да го разберат/ В общи линии ще оправим и с 1млн. Българите сме благословени!!!!

175

Анонимен

преди 5 години

Когато средностатистическият читател на днес.бг не бил сигурен, кой да обвини днес - ГЕРБ или БСП, Русия или САЩ, той най-накрая извършил гениално откритие. Разбира се, че виновни са Комунистите от ГЕРБ, които са кукли на конци на руските олигарски обслужващи американски интереси.

174

Анонимен

преди 5 години

Е добре де! Кажете ми, как на един, който няма никаква специализация и никакви умения да му плащаш много?!

173

Анонимен

преди 5 години

Хората умират, а те им викат - я. колко ви е убаво, а като бехте живи при соц-а ви беше злееее многу зле.Е тва е да си герберски ***. НЕМА лабаво.

172

сирия

преди 5 години

че то има ли ;българи; в българия.я питайте БХК.и колко са те.аз съм бил преброител през 2010 и там има много измама,ама много.

171

Видими резултати

преди 5 години

ГЕРБ ПОБЕДА!

170

Анонимен

преди 5 години

Соц останките не ги жалвам. Даже се бавят с мренето. Лошото е че изгоряха и хубави хора покрай тях. И мн младежи избягаха след края на 50 годишния глад. Но сега вървим на горе постепенно, ще се върне старата България.

169

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо ме изтриха. А изречението гласеше: Така, че драги ме овце гответе се да ум.ирате или да емигрирате.

168

Анонимен

преди 5 години

Абе гробарите ни довършват успешно, но ние продължаваме да си траем и не протестираме. Така, че драги ме овце, гответе се да мр,ете или да емигрирате. Територията ще се намери кой да я засели.

167

Анонимен

преди 5 години

Ако руснаците наистина ни бяха приятели щяха да отровят Тиквата и Бездомното Ухо с новичок!

166

Анонимен

преди 5 години

Не са само некадърни!Грабители са!

165

Деян

преди 5 години

Главната причина за намаляването на населението са тия мизерни заплати които взимаме сравнени със Западна Европа и некадърната финансова политика на правителството.