244

осъдени души

преди 5 години

До последен шанс на БКПВ Белене успяха да ни натикат, но устите ни никога!

243

Анонимен

преди 5 години

Дали има 5-6 млн, от които много небългари..........Ми нали това искат тия с 100 пъти по-високите заплати, вероятно смятат, че като умрат всички те ще станат още по-богати. Може и така да е....

242

последен шанс на БКП

преди 5 години

До песимистБСП са кръгли убийци1 лъжи и крадци..... НЯМА ДА МОГАТ ДА НИ ЗАПУШАТ УСТИТЕ....

241

песимист

преди 5 години

До България ще я бъде!- когато комунистите няма да ги бъде!

240

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 275 Това е основната причина за затриването на БГ.липсата на право и ред и мафията начело на държавата.

239

Геноцид

преди 5 години

- крайната цел на нашите братушки! Те и своите си не пощадиха!!!!!!!!!!!!!!!!!!

238

Анонимен

преди 5 години

Хубвато в беге е,ч е кат имашпроблем отиваш и си купуваш съда ;)Яко, а?

237

Анонимен

преди 5 години

Абе не е така.Едни си пътуват на държавни разноски и си карат кефа.Други искат да пътуват,но нема мъни.Какво като им е разрешено.България ще я бъде,ако некои се качат на самолета и изчезнат без връщане.

236

България ще я бъде!

преди 5 години

Всеки се ражда И умира. Това си е природен законА ние Българите сме късметлии че можем да живеем и работим където искаме в обединена ЕвропаЕдно време трябваше да питаме партийните секретари дали може да идем в УнгарияСега не е така..там ви е мъката, дрОгаре ;))

235

Munchen_DE

преди 5 години

Никъде няма такива разлики между "меринджеи" и обикновени работници. Да, нормално е собственикът или юрисконсултът да взимат най-много. Но 100 пъти... за какво да работим?Да, прието е на работа да не се ходи с кола, по-скъпа от тази на директора, но не и той да е с ПоршЕ, а работникът да си купува нова дреха едва, когато старата се скъса.И ако бяха само ниските заплати проблем в България...

234

Ужас

преди 5 години

Мрем като мухи!!! Шести сме по смъртността. А, между впрочем, горката Венецуела - на 180 място?! Тази година тръгна съвсем лошо, гробищните паркове не могат да надмогнат, отчитат увеличение 33% спрямо миналата...

233

отворете си очите

преди 5 години

А кой остави българинът без пари? Кой изнесе националното богатство в офшорки?Кой натири младите в странство?Четете какво правят социалистите във Венецуела.Прочетете от къде взема заплата Кpaдливoтo Ленче.Прокуратурата да разследва финансирането на Президента Радев и БСП

232

Анонимен

преди 5 години

Успокоих се. Помислих, че тази седмица няма да има тема за раждаемостта и емиграцията. Хитреци сте - знаете, че тази тема винаги събира стотици кликове и коментари. :)

231

Ани

преди 5 години

Четете оплакванията на Президента Радев по сми.Социалистите губят позиции в обществото. Те са измествани от по-млади, по-образовани, по-отговорни членове на обществото. Част от тях са второ поколение родено зад граница вън от лапите на комунистите.Идва време да бъде изметена социалистическата ***.

230

КЪДЕ СА ДеЦАТА

преди 5 години

Предварителните данни за раждаемостта за 2019 са за под 50 хиляди новородени, сравнено с почти 65 хиляди за 2018!Хора, какво гледате, какво чакате, какво четете - недяля е, слънцето пече, скачайте в леглката и правете деца!

229

Анонимен

преди 5 години

Бульгария е бита карта. Българите предпочитат да произвеждат добавена стойност за други държави и народи, но не за собствената си...

228

Съвет

преди 5 години

Трябва да се промени конституцията.Управляващите веднаж на тримесечие да се водят на посещение на гробищата.Да се подсещат,че не са безсмъртни и по-кротко с краденето.

227

emigrant

преди 5 години

На крадливите корумпирани политици и техните протежета -мафията не им е до това да мислят за бъдещето на България,защото си мислят,че са безсмъртни .А народът ни ..безсилен,разединен и слаб.Разбира се ,че ще се емигрира.Родината е там ,където живееш добре.

226

ЛАИК

преди 5 години

Добре,че от Радев нищо не зависи и вся власт е в руках Борисовича.Той ша ни оправи.Скоро! в отвъдното.Наздравя!

225

Циник

преди 5 години

И още има балъци у нас , които славословят червената марионетка Радев! Всъщност - като се замисля - няма лошо! Изберете си ги пак - комунистите на СърГей СтанаШеф ... същите превърнали ви в роби! Така ще ускорите процеса по закриването - на тази жалка имитация на държава! Няма да мине и година от управлението им - и Терминал 2 ще отчете нови рекорди в закупуването на еднопосочни билети - запад! Няма друг толкова късопаметен и *** народ !