32

Мама

преди 5 години

И да е копирала идеите се е справила много добре. Виждала съм и други опити но несполучливи. Тези снимки си ги бива определено

31

Анонимен

преди 5 години

Адмирации за тази майка! Вместо да хленчи и да се оплаква от домакинството и майчинството тя се забавлява заедно с детенцето си.

30

Анонимен

преди 5 години

Толкова сте зле тук коментиралите, че няма накъде повече...снимките са уникални, браво на майката :) Страхотни идеи!

29

Ха-ха

преди 5 години

Отсега го гласи за плеймейтка. После не се чудете как се става Сузанита

28

Мегз в затвора

преди 5 години

Майката е изкрейзила

27

Чикън

преди 5 години

Не обременявайте децата си с вашите амбиции и несбъднати мераци.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Голяма креативност! Нахвърляни "маркови" дрънкулки, спящо/упоено бебе и кифлееща мама. Чака някой да изкара някой лев от рекламите на годиначето.

25

Майка

преди 5 години

О,свещенна простота!!!! Такава уви е ценностната система на много млади хора..... няма смисъл от коментари дори ....пошло и грозно....

24

Анонимен

преди 5 години

тая майка се вживява като поредната инфлуенсърка и дава мило и драго, включително и да изтопоса детето си пред целия свят, само и само да изкара някой лев от дистрибуторите на марките, които рекламира. лошото е, че медийте й дават допълнително поле за изява и й помагат напълно безплатно да изкарва още пари на гърба на детенцето си. дано поне вкарва някой лев по сметка на детето си, а не всичко да отива за силикон и мазилки за лице и тяло.

23

Анонимен

преди 5 години

Eх големи хейтъри сте значи. Всичко различно от вашето мнение трябва да се хейтне нали ?

22

Анонимен

преди 5 години

Помня как снимах дъщеря си когато се роди - несъзнателни усмивки, като плаче и прави разни муцунки, как плаче пред пералнята за любимото си одеалце. Все безценни и скъпи мигове запечатани за семейният ни албум. Не обичам социалните мрежи, но всеки сам решава, кое му е важно и скъпо в живота. Успешна седмица!

21

Анонимен

преди 5 години

В този сайт сте царе на нищо незначещите новини.

20

mdaa..

преди 5 години

в щатите правят конкурси за красота с 4, 5 годишни ако се сещате .. тук ги почваме от както се родят. луди амбиции на родители :) нищо повече. не можахме да се прочуем като бяхме млади, дай да прочуем децата си още докато са бебета.после се чудим на педофилите в нета защо имат такъв интерес към децата ни. отговорът е пред огледалото..ич да не ви е ..

19

Анонимен

преди 5 години

Снимки на бебе, но кометаторите не можете да не се покажете какви сте!

18

Анонимен

преди 5 години

До българинДа на софииските селяни простотиите са по-малки!

17

Анонимен

преди 5 години

Абе какъв креатизъм, какви пет лева ? По-скоро е *** .... Не е нормално да снимаш малко дете и да го качваш в социалните мрежи, а освен това в тези дрехи детето прилича на клоун.

16

Анонимен

преди 5 години

Вместо да прави нормални естестествени снимки на детето тя го прави на ***. И не мога да разбера какви са тези родители да качват снимки на децата си да ги гледа цял свят. Пълно е с всякакви ненормални и педофили. Някой неща сами си ги правим после се сърди на други. На днешните родители им дай само показност да са интересни са готови да жертват здравето и спокойствието на децата си.

15

Анонимен

преди 5 години

Само прочиташ коментарите и ти става ясно що за "креативни" скотове населяват тази територия. Сто хиляди милиционера, сто и петдесет хиляди пазача, седемстотин хиляди неспособни държавни хрантутника и един милион на соцял и телк. Затова всичко изглежда по този начин. А жената поне се е постарала доста, за разлика от оня пияният министър-банкер с моторната шейна.

14

честно

преди 5 години

А аз си помислих,че е реклама на обувките. Бебето едвам се вижда

13

Gosh!

преди 5 години

Простотия!