85

Анонимен

преди 5 години

От 4 години съм в Германия и не зная бъкел немски. И въпреки това получавам 10000 евро на месец, защото работя за Американска компания. Maйнaтa и на интергарията. Да живее САЩ.

84

бачо Илия

преди 5 години

До В чужбина си никой!Дай Боже всекиму ! Радвам се, че си успял !

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51А ти пък мене ме разсмя!Щото и аз така на 42-43 г. примирено се обрекох не на "втора ръка",ами направо-на абсолютна жертва и мой край -заради децата си.И до днес ,след над 20 години не мога да намеря обяснение на това,което всеки път ме разсмива като се сетя,а именно-какво толкова ценно видяха местните/които ме опознаха по-отблизо в мойта личност?!

82

Анонимен

преди 5 години

Кои Българи?Ама моляви се пишете точно и коректно.Вие сайт на римляните ли сте?Българи не знам кви и като ги видиш ти става лошо.Нищо общо.Не съм расист.Но не петнете поне Българското тъпанарчета

81

до ай

преди 5 години

И лузърите ти наблъскаха минусите!Не им харесва истината в коментара ти!От мен тлъст +!

80

ай

преди 5 години

до 34 и 41 . дам а собствен бизнес в България се изчерпва с думите - кафене, ресторант или някоя барака на плажа , то голям бизнес ей ххахаа . а до 41 какви предатели мой? всеки сам си решава къде и как да живее , това че съм роден в БГ не значи че съм женен за нея хахаха. в германия не само заплати а ми и хоратс са по готини ,;) няма чалга култура , хора от всеки край на света. това ако не е яко здраве му кажи. че не всичко е топ не е , ама кажи ми къде е ? хах...

79

Пурко

преди 5 години

Абе по добре в красива и подредена Германия отколкото в разграбена и крадлива България

78

anon

преди 5 години

като чета става въпрос за нискообразованите плебеи. да ходят - такива на родината не й трябват. лошото е, че тези които й трябват - умните, успелите- те не се връщат.

77

явно до добитока

преди 5 години

Явно и ти си шофьор от тия ,които биха подминали и няма да направят добро на непознат .Заради такива като тебе ще ни игнорират в Германия.Жалко ,че не си разбрал смисъла ,а се хващаш за Ъ -то.***.ходи *** да ти даде 5 лв.за кола

76

до 80

преди 5 години

Силно си смешен....приятели? Много? В България? Да бе да .... прав е един колега по-долу .... жал му е за вас - как взаимно се гърчите .... злоба ... завист.... егоизъм...Може и да се опитва да ви оправдае - за начина ви на живот...Аз не мога - тази тъnoтия е характерна - само за вас - "истинските българи" - няма друг толкова злобен и завистлив народ!

75

Анонимен

преди 5 години

"Повечето хора са роби по душа и не могат да се отърсят от това.""сожителството-500" не са прощава

74

бай Тошо

преди 5 години

До Бай Шилехаха, като гледам германеца на снимката не ми изглежда да има къща

73

Анонимен

преди 5 години

шофъора на автобуса слезна и купи билет на българин ,виждайки го че той е пълен добиток

72

Бай Шиле

преди 5 години

бай Тошо и в Германия хората имат това което си изброил.Разликата е там,че хората кагато работят -работят и като почиват - почиват .

71

бай Тошо

преди 5 години

До Анонимен77В България имам семейство, жилище, кола и много приятели. Гладен никога не съм останал. В Германия целия ви смисъл на живота се ограничава в това, колко пари сте спестили. Гърчите се и цепите стотинката на две. Имам няколко познати, които живеят в Германия - всичките са се изродили по един и същи начин. Като ви чета постовете разлика няма.

70

99999 до бай Тошко

преди 5 години

Като не си ходил хубаво е да отидеш .....Ако проблема ти е в бачкането -може да отидеш на екскурзия от спечелените тук пари :):):)Те работят .В 20-21 часа няма никой по улиците и кръчмите (което за теб сигурно е много лошо),но август месец са където поискат ,както и от 23-12 до -3.01.почиват

69

В чужбина си никой!

преди 5 години

Който му сече пипето и е истински играч няма никакъв смисъл да ходи в чужбина. В България с тая ниски заплати и данъци има чудесни условия за бизнес. Ако правиш продукти за износ към западна Европа цялата разлика между заплатите се превръща в директна печалба.Плащаш български заплати и данъци а продаваш на европейски цени. Перфектна далавера.Отделно че има и много пари за усвояване от еврофондовете. Много фирми със разни проектчета и само по дукументи усвояват по 200-300хил. евро годишно

68

бай Тошо

преди 5 години

До до 69Точно това обяснявах и на колегата ти - *** май се казва Германия, пълна с джипсикинговци.. Ако някой иска да емигрира има много по-добри места.

67

бай Тошо

преди 5 години

До 999999999999999Аз не съм ходил, само знам че е гадно. Хората масово са разни безправни бачкатори, не притежават нищо освен себе си. Няма свобода - бачкаш, спиш, ядеш и пак бачкаш.. Жалко съществуване и скука общо взето.

66

Сандо

преди 5 години

Повечето "българи" в Германия са от Джипси кингс. Готови са 5 евро да си хвърлят българския паспорт и да работят за жълти стотинки с надеждата че така ще станат милионери.