399

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Гледам вчера, оооогромна тълпа пред стрелбището. - Какво става бе, питам?- Ааа, собственика закачил някакъв суджук на стената и народа се трупа да го цели!

398

хахаххааа......

преди 5 години

Къде да се вземат пари.....

397

Анонимен

преди 5 години

Природата се събужда на пролет. От коментарите до тук - и България се пробужда, ама дано като непече българинът пак да не заспи.

396

Познато ми е това

преди 5 години

Навремето преди Костов да падне обеща вдигане на заплатите след изборите с 20 процента. И не само падна а го изметохме. Сега е същото - Буда му запари под *** и почна с големите обещания. Само дето ние вече не вярваме - много са му обещаията а малко изпълненията. Така, че пътят му е ясен и колкото да се дърви сйс зъби и нокти за полите на менторите си е пътник към бездната. В която навря всички нормални българи най безсрамно.

395

До Бг

преди 5 години

Нормално е, след като допуснахме да ни управляват криминални престъпници и то с години!

394

Бг

преди 5 години

Не е нормално да си работещ човек и да се бориш за е ежедневното оцеляване на теб и семейството ! НЕ Е НОРМАЛНО, СКОТСКО Е!!!

393

Анонимен

преди 5 години

ХахахаДа се чете:Вдигаме цените на ток, парно, вода, лекарства с поне 30%Вдигаме рязко и данъци, таксиОттук следва и "ръст" на БВПИ заплатите ще вдигнем, ама друг път - първо да спечелим изборите. Хахаха

392

Румъния

преди 5 години

400 евро минимална в Румъния

391

Анонимен

преди 5 години

Изглежда другарят е Господ за неуките български избиратели а пропо електорат. Поздрави от Österreich!

390

Никк

преди 5 години

Друго си е да ти обещаят. Вече усещам че живея по-добре

389

Анонимен

преди 5 години

Само БСП ще ви оправи вас, смешници! Гласувайте за тях, заплатите ви стават двойни след два месеца. А пенсиите тройни!

388

Анонимен

преди 5 години

До Факт!България е нетен получател на средства от ЕС. Факт! Не ти изхранваш някого, теб те изхранват. Факт!

387

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете минималните пенсии и минималните заплати,а не да вдигате проценти и тези които взимат най-много да спечелят,а тези които взимат най-малко да губят!И създайте добре платени работни места в страната,за да не се обезлюдява!И спрете тази престъпност по селата,за да могат пенсионерите да си изкарат прехраната от градините и да не живеят в страх от набези.Толкова ли е сложно да въведете малко ред?

386

Факт!

преди 5 години

Минималната заплата в Бг трябва да е 3500 евро.Не ми пука че на запад взимали по-малко.С нашите вноски в европа храним техните бежанци.Колко тунизиици и мароканци се водят французи и висят на помощи кой ги плаща вие ги плащате.Жълтите жилетки искат това да продължава!

385

Анонимен

преди 5 години

търси се организациq кояато po проект s европейски фондовe би могла да усвои Буда за вграждане в Унията като вграден на позицията Върховен Uниен Легендарен Висш Администатор-ВUЛВА

384

Анонимен

преди 5 години

Значи ще работим 150 часа отгоре, а ще ни вдигнат заплатата с 50 лв. Ех на това му се казва робовладелство. Ще търпим ли още?

383

Анонимен

преди 5 години

10% от какво? От минималната 550 лв. ли? Значи да чакаме увеличение с 55 лв. Смешни са.С 50 лв и на едно кино не можеш да отидеш. Както каза Горанов по повод данък стара кола: "това са няколко кутии цигари".

382

Анонимен

преди 5 години

Първо окрадоха спестяванията по банките, после предприятията, после еврофондовете и черноморието. Сега е на ред работника- с промените в трудовият кодекс. А Бойко седнал нещо да ни обещава за в бъдещето!!

381

Анонимен

преди 5 години

Помня че Бойко анонсира по-високи пенсии преди около година. На родителите за последните 4 години са се вдигнали с 5 лева. Коледните 10 лв. за тях нямаше- били с високи пенсии. А живота поскъпва драстично всеки ден.

380

Един от Северозапада

преди 5 години

За доходите-разбрахме, ще ги вдигне 10%. Не разбрахме обаче, с колко ще се вдигнат разходите-30, 50 или повече проценти? И от къде ще дойдат доходите? От производство и износ на агнета и картофи за Катар ли? Или ще заповяда на обръчите си да намалят комисионните , респективно-кражбите?