439

Въпрос

преди 5 години

Последно-,,ТАЗИ,, или ,,ДОГОДИНА,,...?

438

Анонимен

преди 5 години

30 години минаха и гениалния народ още не може да научи, че цените не се определят от държавата. Толкова ли е трудно като влезеш в магазина и видиш, че има всичко и хората не се редят на опашка за маслини, тоалетна хартия и салам, защото един бог знае кога пак ще има, да се сетите, че онези времена минаха и цените не зависят от държавата, а от това колко сте балами и колко сте готови да плащате. Търкайте билетчета и пушете повече, да видим цените какви ще станат!

437

дърт ГЕРБераст

преди 5 години

Браво, Бойко, а за увеличението на цените с 20% няма да им казваш!

436

25909

преди 5 години

Ало, Борисов говори за ДОГОДИНА, а вие в заглавието пишете ТАЗИ ГОДИНА!

435

Анонимен

преди 5 години

Тази година вдига заплати с 10% ,догодина пък с 50% Гражданската отговорност, винетките, тока, данъците. Така де от къде другаде пари за заплати и пенсии като нищо не работи и .

434

до отровителя на ку4

преди 5 години

Ти от предната новина дето си отровил 11 кучета в селото пред детската градина, пазиш ли отровата да нахраниш и кучето на Бойко- каракачанката му??? Да го заболи за малко за любимото му куче,като не му пука,че народът е гладен и живее кучешки... Като гледам как хора ровят в контейнерите си мисля,че и кучетата живеят по-добре от българите.

433

Ludoto Lenche

преди 5 години

."Emanatsia na prostotiata oblechena vav vlast ! "....bravo profesore !!!

432

на снимката

преди 5 години

Аз виждам една мазна уядена мутра дето лъжи безочливо??Ако Вие не го виждате ви трябват очила или сте на медикаменти.

431

Дедо

преди 5 години

Миналата година вдигнаха ВОДАТА<>ТОКА<>ДАНЪЦИТЕ<>ГОРИВАТА!!!Тия МИЗЕРНИ 10 % са ИЗЯДЕНИ ОТДАВНА!!!После защо имало сива икономика-ми ако няма НЯМА ДА ОСТАНАТ ХОРА,бре!!!

430

поправете заглавието

преди 5 години

Моля от днес бг. да поправите заглавието. Не е тази,а уж за следващата година. В Първото изречение сте написали: Над 10% ще е ръстът на доходите догодина, а в заглавието пише,че е за тази. Не подвеждайте. Пиша,защото до следващата година много хора може да са умрели от глад и сметките да са се вдигнали двойно. Поправете, инак човек ще си помисли,че умишлено пишете лъжи. 10% е едно няма нищо де, ама поне да е вярно написаното.

429

Обещание

преди 5 години

Дама от бранша си зарекла: "От утре ставам девица!"Коментар на редакцията: "Сигурно е имала пред вид на 10%."

428

чуки

преди 5 години

Гарантирано от ГРОБ.Да започнем да копаме,че време не остана,а обещания бол.На тези национални изедници,вече никой не вярва!

427

Анонимен

преди 5 години

НСИ- 1.1995г/2.1997г БСП, ПРОФ ГЕЧЕВ ЗАМ МИНИСТЪР 3000ЛВ ЗА 1 ДЛ, МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ НЯМА И ДОЛАР, 3 ДЛ СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, ИНФЛАЦИЯ 2544%, 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ- инфлация 2018 г- 2.1%

426

Анонимен

преди 5 години

Свобода от Тиквенската власт или глад нарден!

425

Анонимен

преди 5 години

ЕДИН ТУК ТВЪРДИ, ЧЕ НЯКОЙ/НЯКОИ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ- ВСЕКИ КОЙТО Е НАРУШИЛ ЗАКОНА ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ ПРЕДВИДЕНИТЕ НАКАЗАНИЯ- ЗАТОВА ОТВАРЯШ БГ ПРОКУРАТУРА И ОПИСВАШ В СПЕЦИАЛНО ПРЕДВИДЕНА ЗА ТОВА ФОРМА ФАКТИТЕ И ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, СЛЕД ТОВА ОТВАРЯШ ОЛАФ- ТАМ ИМА СЪЩО ФОРМА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИЦИ И ИЗЛАГАШ ФАКТИТЕ КОИТО ЗНАЕШ- В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОСТАВА ДА СЕ ГНЕВИШ НА СДУХАНЯКА КОЙТО ИЗНАСЯ ФАКТИ ОТ НСИ И ЕВРОСТАТ И ПИШЕ С ГЛАВНИ БУКВИ.

424

33

преди 5 години

Преди избори обещаваха ,че няма да има заплати и пенсии под 300 лв.,но това и така не се случи .

423

22

преди 5 години

Преди избори обещаваха 300 лв мин.пенсия,но дадоха 200 лв.Сега обещават 10 % ,но сигурно ще дадат 5 % .

422

Анонимен

преди 5 години

Този е национален предател .Това са само обещания за наивните .Главната му цел е да слугувана пиндостан . Трябва да бъде съденза много неща . Напр . американскибази без наем , а външно продавалоимоти в чужбина .

421

Анонимен

преди 5 години

ТИ НЕ ХАРЕСВАШ 2.1% КАК ПРЕЖИВЯ 2544%- КОГАТО ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- НО КАК ВИ СИ КУПИ ТЕХНОИНПЕКС, А ЧЕРВЕНИТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ- КАК .

420

Анонимен

преди 5 години

АЗ СЪМ СДУХАНЯКА ДЕТ ПИШЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ- КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА- ПИША ЕДНИ И СЪЩИ ФАКТИ ОТ НСИ И ЕВРОСТАТ- ЗАЩОТО ЕДНИ ДРУГИ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО- АЗ ЖИВЯХ В СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА И СИ ГЛЕДАХ ДЕТЕТО САМА С 3 ДОЛАРА- А ПОСЛЕ ПРЕЖИВЯХ И ИНФЛАЦИЯ ОТ 34%2005Г/2008Г, РОДИТЕЛИТЕ МИ ЗАГУБИХА СПЕСТЯВАНИТЕ С ГОДИНИ ВЪВ ФАЛИРАНИТЕ БАНКИ- ДА НЕ ЧУЯ БСП- ЗАТОВА КРЕЩЯ- НАЛИ ЗА ТОВА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ГОЛЕМИТЕ БУКВИ.