14

Цецо

преди 5 години

До Деси от Ямбол 2Деси, ти не си риба, ти си кифла... :)))

13

SeveN

преди 5 години

До Деси от ЯмболИзследването на рибите (гръбначни животни) и изводите от него, ако ми обясниш, какво общо има със зодия риби ставам космонавт.

12

Истина

преди 5 години

Всеки който гледа домашни риби ще ви каже че доста от тях със сигурност имат памет и дори знаят кой е в стаята. Разпознават движенията на хората включително и когато отваряш хладилника и за да им дадеш храна.

11

Щерю

преди 5 години

След големия успех на "Горещ вятър" в България през 1982 г. БНТ кани Любиша Самарджич за новогодишното шоу за посрещане на 1983 г. Тогава той пее известната песничка "Дай рибу", която на сръбски е малко нецензурна. "Рибу" казват на женски полов орган в Сърбия. Така БНТ за първи път излъчва не съвсем цензурна по тогавашните стандарти песен. Актьорът призна при посещението си в София през 2014 г., че когато пеел Дай рибу", е имал предвид онова, около което се върти светът".

10

Анонимен

преди 5 години

потайни и двулични

9

Анонимен

преди 5 години

До не е верноТова което казваш е лъжа Исус е нахранил хората с 5 хляба и 2 риби, а не наобратно 5 риби и 2 хляба. Извод ежте повече хляб и по-малко риба обаче тука се говори повече за духовен хляб, тоя хляб дето мухлясва земния хляб той няма никакво отношение към божиите неща. Oбаче невежи като тебе си мислят, че Исус е бил рибар или хлебар нема такива филми Исус говори неща които само посветени хора могат да разберат.

8

Анонимен

преди 5 години

До Деси от Ямболи аз не съм съгласна със статията, като теб. снаха ми е риба, но е доста тъпичка. изнесеното горе не отговаря на истината.

7

Анонимен

преди 5 години

Некой риби са по умни даже и от нашите политици.

6

Анонимен

преди 5 години

Гоcпод е сътворил всичко живо и неживо само Господ може да решава, като обиждат рибите обиждат скрития Бог който живее във тях и затуй Бог ги наказва праща им урагани, земетресения и терористи и вулкани и демокрация. Неслучайно древните хора са имали всякакви богове и закрилници.

5

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО- живо и неживо притежава част от Висш Интелект..Трябва да внимаваме винаги,за да усетим това..Но,уви,любовта към" Аз" ни заслепява и ни прави безразлични.

4

Анонимен

преди 5 години

Ето ви малко окулт: Откриват го сега щото ние преди бяхме риби които имаха къса памет и ги манипулираха седмица за седмица. Сега тъй като сме малко по осъзнати естествено изведнъж се открива това

3

бай Тъпчо

преди 5 години

Умни са, та и тактични...Един тираджия спрял да почине в една друга държава до едно езеро и решил да пробва риба да хване.Хвърлил въдицата и айдеее златната рибка са закачила и веднага взела да преговаря с него, та да я пусне де.Тираджията и рекъл-направи ми една магистрала право до в къщи, та по-бърже да си ида.Ееее туй не може да стане.Ами тогаз, направи жената да не изневерява дорде *** няма...Почесала са рибата по главата и рекла-айде да направим магистралата бе, с колко ленти я искаш...

2

Деси от Ямбол

преди 5 години

Аз съм Риба (родена съм на 14 март) и не съм съгласна с тази статия.

1

Грийнпийс

преди 5 години

Рибите сa по-умни от учените и си гледат тяхната си работа, учените си пъхат носа в работите на другите и тормозят зеленушките.