19

Цецо

преди 2 дни

До Деси от Ямбол № 2

Деси, ти не си риба, ти си кифла... :)))

18

SeveN

преди 5 дни

До Деси от Ямбол

Изследването на рибите (гръбначни животни) и изводите от него, ако ми обясниш, какво общо има със зодия риби ставам космонавт.

17

Истина

преди 6 дни

Всеки който гледа домашни риби ще ви каже че доста от тях със сигурност имат памет и дори знаят кой е в стаята. Разпознават движенията на хората включително и когато отваряш хладилника и за да им дадеш храна.

16

Щерю

преди 6 дни

След големия успех на "Горещ вятър" в България през 1982 г. БНТ кани Любиша Самарджич за новогодишното шоу за посрещане на 1983 г. Тогава той пее известната песничка "Дай рибу", която на сръбски е малко нецензурна. "Рибу" казват на женски полов орган в Сърбия. Така БНТ за първи път излъчва не съвсем цензурна по тогавашните стандарти песен. Актьорът призна при посещението си в София през 2014 г., че когато пеел „Дай рибу", е имал предвид „онова, около което се върти светът".

15

срам и позор

преди 6 дни

ченгетата са рибари и хлебари в някои църкви,посветени

14

вятър и суета

преди 6 дни

приятел в нужда се познава,щастлив е човек ако има двама истински приятели на които се довери,другите са познати,Авраам е Божии приятел, за теб ти си знаеш

13

не споря

преди 6 дни

вие не сте ли

12

Анонимен

преди 6 дни

потайни и двулични

11

хахха

преди 6 дни

посветени невежи не си признават,не съм от посветените невежи

10

Анонимен

преди 6 дни

До не е верно

Това което казваш е лъжа Исус е нахранил хората с 5 хляба и 2 риби, а не наобратно 5 риби и 2 хляба. Извод ежте повече хляб и по-малко риба обаче тука се говори повече за духовен хляб, тоя хляб дето мухлясва земния хляб той няма никакво отношение към божиите неща. Oбаче невежи като тебе си мислят, че Исус е бил рибар или хлебар нема такива филми Исус говори неща които само посветени хора могат да разберат.

9

не е верно

преди 6 дни

Исус казва на Петър хвърли мрежата в морето и улови Петър много риба,много рибари искат те ловят,сравнени с рибите,уловени не от дявола

8

Анонимен

преди 6 дни

До Деси от Ямбол

и аз не съм съгласна със статията, като теб. снаха ми е риба, но е доста тъпичка. изнесеното горе не отговаря на истината.

7

Анонимен

преди 6 дни

Некой риби са по умни даже и от нашите политици.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Гоcпод е сътворил всичко живо и неживо само Господ може да решава, като обиждат рибите обиждат скрития Бог който живее във тях и затуй Бог ги наказва праща им урагани, земетресения и терористи и вулкани и демокрация. Неслучайно древните хора са имали всякакви богове и закрилници.

5

Анонимен

преди 1 седмица

ВСИЧКО- живо и неживо притежава част от Висш Интелект..Трябва да внимаваме винаги,за да усетим това..Но,уви,любовта към" Аз" ни заслепява и ни прави безразлични.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Ето ви малко окулт: Откриват го сега щото ние преди бяхме риби които имаха къса памет и ги манипулираха седмица за седмица. Сега тъй като сме малко по осъзнати естествено изведнъж се открива това

3

бай Тъпчо

преди 1 седмица

Умни са, та и тактични...Един тираджия спрял да почине в една друга държава до едно езеро и решил да пробва риба да хване.Хвърлил въдицата и айдеее златната рибка са закачила и веднага взела да преговаря с него, та да я пусне де.Тираджията и рекъл-направи ми една магистрала право до в къщи, та по-бърже да си ида.Ееее туй не може да стане.Ами тогаз, направи жената да не изневерява дорде ма няма...Почесала са рибата по главата и рекла-айде да направим магистралата бе, с колко ленти я искаш...

2

Деси от Ямбол

преди 1 седмица

Аз съм Риба (родена съм на 14 март) и не съм съгласна с тази статия.

1

Грийнпийс

преди 1 седмица

Рибите сa по-умни от учените и си гледат тяхната си работа, учените си пъхат носа в работите на другите и тормозят зеленушките.