19

Цецо

преди 5 месеца

До Деси от Ямбол № 2

Деси, ти не си риба, ти си кифла... :)))

18

SeveN

преди 5 месеца

До Деси от Ямбол

Изследването на рибите (гръбначни животни) и изводите от него, ако ми обясниш, какво общо има със зодия риби ставам космонавт.

17

Истина

преди 5 месеца

Всеки който гледа домашни риби ще ви каже че доста от тях със сигурност имат памет и дори знаят кой е в стаята. Разпознават движенията на хората включително и когато отваряш хладилника и за да им дадеш храна.

16

Щерю

преди 5 месеца

След големия успех на "Горещ вятър" в България през 1982 г. БНТ кани Любиша Самарджич за новогодишното шоу за посрещане на 1983 г. Тогава той пее известната песничка "Дай рибу", която на сръбски е малко нецензурна. "Рибу" казват на женски полов орган в Сърбия. Така БНТ за първи път излъчва не съвсем цензурна по тогавашните стандарти песен. Актьорът призна при посещението си в София през 2014 г., че когато пеел „Дай рибу", е имал предвид „онова, около което се върти светът".

15

срам и позор

преди 5 месеца

ченгетата са рибари и хлебари в някои църкви,посветени

14

вятър и суета

преди 5 месеца

приятел в нужда се познава,щастлив е човек ако има двама истински приятели на които се довери,другите са познати,Авраам е Божии приятел, за теб ти си знаеш

13

не споря

преди 5 месеца

вие не сте ли

12

Анонимен

преди 5 месеца

потайни и двулични

11

хахха

преди 5 месеца

посветени невежи не си признават,не съм от посветените невежи

10

Анонимен

преди 5 месеца

До не е верно

Това което казваш е лъжа Исус е нахранил хората с 5 хляба и 2 риби, а не наобратно 5 риби и 2 хляба. Извод ежте повече хляб и по-малко риба обаче тука се говори повече за духовен хляб, тоя хляб дето мухлясва земния хляб той няма никакво отношение към божиите неща. Oбаче невежи като тебе си мислят, че Исус е бил рибар или хлебар нема такива филми Исус говори неща които само посветени хора могат да разберат.

9

не е верно

преди 5 месеца

Исус казва на Петър хвърли мрежата в морето и улови Петър много риба,много рибари искат те ловят,сравнени с рибите,уловени не от дявола

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Деси от Ямбол

и аз не съм съгласна със статията, като теб. снаха ми е риба, но е доста тъпичка. изнесеното горе не отговаря на истината.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Некой риби са по умни даже и от нашите политици.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Гоcпод е сътворил всичко живо и неживо само Господ може да решава, като обиждат рибите обиждат скрития Бог който живее във тях и затуй Бог ги наказва праща им урагани, земетресения и терористи и вулкани и демокрация. Неслучайно древните хора са имали всякакви богове и закрилници.

5

Анонимен

преди 5 месеца

ВСИЧКО- живо и неживо притежава част от Висш Интелект..Трябва да внимаваме винаги,за да усетим това..Но,уви,любовта към" Аз" ни заслепява и ни прави безразлични.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Ето ви малко окулт: Откриват го сега щото ние преди бяхме риби които имаха къса памет и ги манипулираха седмица за седмица. Сега тъй като сме малко по осъзнати естествено изведнъж се открива това

3

бай Тъпчо

преди 5 месеца

Умни са, та и тактични...Един тираджия спрял да почине в една друга държава до едно езеро и решил да пробва риба да хване.Хвърлил въдицата и айдеее златната рибка са закачила и веднага взела да преговаря с него, та да я пусне де.Тираджията и рекъл-направи ми една магистрала право до в къщи, та по-бърже да си ида.Ееее туй не може да стане.Ами тогаз, направи жената да не изневерява дорде ма няма...Почесала са рибата по главата и рекла-айде да направим магистралата бе, с колко ленти я искаш...

2

Деси от Ямбол

преди 5 месеца

Аз съм Риба (родена съм на 14 март) и не съм съгласна с тази статия.

1

Грийнпийс

преди 5 месеца

Рибите сa по-умни от учените и си гледат тяхната си работа, учените си пъхат носа в работите на другите и тормозят зеленушките.