20

1

преди 5 години

Една малко известна история в БГ. През 1920 г. Jai Singh Prabhakar - махараджа, посетил Лондон. Един ден решил да се разходи инкогнито из Лондон, облякъл местни дрехи и излязъл. Наблизо имало магазин на Ролс Ройс. Поискал да влезе и разгледа, но от магазина учтиво го изритали навън. Прибрал се и веднага поискал официално да посети магазина. Там естествено го посрещнали как си требе. Постоял няколко часа и пробвал всички 6 налични модела и.... ги купил. В Индия ги направил... боклучийки...

19

Бай Стоян

преди 5 години

Е сега ще се охарчи за винетки,, ужас,,

18

Sag mal

преди 5 години

Евала на човека!!! Със здраве да си ги кара и още толкова да си поръча, а аз отивам да видя дали чистачките на голфа работят ;)

17

1234

преди 5 години

А истинските британци му мият гумите за 7 паунда на час, след което се качват за 20 паунда до България за са се напият от мъка по старата британия дето сами си я разрушиха. Това му се вика реванш. 150 г са бесили в индия следващите 500 обаче ще е обратното

16

УМЕН

преди 5 години

И ние си имаме подобен индиец тук. Иван Костов се казва и живее в ДрЪгалевци тоя айдук.

15

Хайхафте Сокересов

преди 5 години

Нема да се учудя ако се окаже инвалид със 100% слепота от ТЕЛК, а баба му дърта вещица гледачка, баячка и развалячка на магии. То индиеца си е индиец и в Англия и в България. Манталитета си им е същия - майка Индия, щата Пенджаб.Тендляка-тиндирляка-тандърляка.....опса, опса.

14

Анонимен

преди 5 години

Браво! Успешен човек! Не кат вии тука ...

13

1111

преди 5 години

До Щерю ТОЧНО ТОЯ е трето поколение индиец, роден на Острова!!!

12

Сандо

преди 5 години

е то само един *** мое да направи такава простотия

11

панчо

преди 5 години

До Щерюнарича се ИНТЕГРАЦИЯ

10

бай ганю

преди 5 години

представям си какъв пазарлък в индийски стил е провел в завода на ролс ройс за цената

9

Щерю

преди 5 години

Западът много добре - не - отлично му е промил мозъка...(После се чудим що западняците били богати.)

8

Аналлизатор

преди 5 години

Маааааааааалиииииии,Тоя колко гражданска има да плаща,не е истина.

7

Бай Ганю

преди 5 години

Стандарт на живот АНОНИМНИКО. Хората в тази страна са богати. Някой се чудят как да си изхарчат парите. Други просто са им достатъчни да живеят нормално. Вие ги оплаквате за Брекзит. Вие -вие дето останахте да се мъчите в тъпата корумпирана , бандитска *** дето някой от вас си въобразяват че живеят добре неразбирате колко сте жалки в действителност. И прости.

6

tinedzer

преди 5 години

male male -apak az se 4ydex kakvo shte pravat angli4anite sled BREKZITA - te sa tolkova bogati 4e i te samite neznaiat kolko : de da im imaxme problemite na angetata ;;;;;;;;;;;;

5

Анонимен

преди 5 години

И за какво са му на този...човечец толкоз возила.Да беше купил за тези два милиона храна и да я прати в Индия,все някой индиец щеше да го благослови,а това...цена няма.Да! Сумата индийци умират от глад и болести.

4

Анонимен

преди 5 години

Ако няма златен зъб значи не е богат!

3

Гошо...Тъпото

преди 5 години

И за какво са му на този...човечец толкоз возила.Да беше купил за тези два милиона храна и да я прати в Индия,все някой индиец щеше да го благослови,а това...цена няма.

2

Анонимен

преди 5 години

Евтино ги е земал обикновено са по милион евракис бройката.Тоя е купил някакви без екстри на най-евтиният ролс пълният комплект екстри е 300к към базовият модел.

1

Индиец

преди 5 години

Можело е да си купи поне една Лада . Нали те са най-добрите автомобили ?