95

РусенецЪ

преди 5 години

Йеховисти ли? То вече мина време, не подадоха сигнал в МВР и прокуратурата, но след контролирано насилие от моя страна вече година ги няма по част от улица Борисова в Русе. Дълго е за обяснение, но когато досаждаш на жена ми на работното и място, в частен магазин като територия, два шамара са си обясними. Все пак не бяха юмруци. Че тогава щеше да има телесни повреди, дела и т.н.

94

Анонимен

преди 5 години

Брей ,как самоджурналята пропускат да споменат ,че преди и по време на ВСВ освен в нациска Германия сектата е била забранявана и членовете й са били преследвани в Канада/още от 1918/САЩ,Великобритания,Австралия и ред западни и цивилизовани държави!Дори и след1945г.,към членовете на сектата са предприемани действия ,като за престъпници!

93

Анонимен

преди 5 години

Вижте нашите "демократични закони", вижте как се цензурират мнения, които не са удобни на властта и обслужващите ги, та тогава чак говорете , или по-точно лайте срещу руските закони.Няма ли в мозъка ви един упрек към властта и законите , които прокарва персонално за грабене?Даже и Бог не е съвършен, а този, който се прави Нему равен, или по-висок, съдбата му е жалка.Пропагандата е за простите хора, които властта се постара да произведе с неграмотните си кадри.

92

Демократ

преди 5 години

След като само Русия се опълчва на фалшивата западна демокрация, законите и са отлични.

91

Сата НАТО

преди 5 години

Понеже ви мързи да четете, давам ви наготово цитат от руския държавен мъж Димитри Песков:"Не можем да боравим за държавни цели с понятията на здравия разум. На първо място боравим с понятията законност и незаконност".Нали знаете какво е казал Захарий Стоянов на руските държавни мъже?

90

House M.D.

преди 5 години

Руските закони са несъвместими със здравия разум, защото не позволяват на шута на всероссийския самодържец Путин, Гей Нахални, да сключи брак с любовника си.

89

Ягър

преди 5 години

ТЕ СА зли и агресивни. И ще ти кажа защо. Комплекси. Комплекси за малоценност. Понеже са гладни, бедни, голи и боси, но пък имат най-голямата територия на света, което подклажда фалшивото им самочувствие, че са велика сила и заслужават нещо повече, да бъдат над другите. А реално не се получава така, което адски ги озлобява към останалия свят. Само оръжия и самочувствие без покритие. Такива са били винаги, такива и ще си останат занапред. Осъзнавайки колко са изостанали, това ги дразниЯ пак

88

до 90

преди 5 години

Изглежда си много навътре с темата за троловете. Позволяваш си да даваш оценки за някой без да имаш представа за него.

87

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОВ членката на ЕС и НАТО България децата отдавна са на твърда дрога или амфетамини, продават се свободно до всяко училилище или дискотека.

86

Анонимен

преди 5 години

Американската секта " свидетелите" са опасни! Браво на руснаците, че ги съдят!

85

Сата НАТО

преди 5 години

Троловете на Русский мир - абе, четете и статията, не само заглавието. Това за несъвместимостта със здравия разум го е казал висш руски държавен чиновник - официалният говорител на Кремъл, Димчо Пясъков.

84

Анонимен

преди 5 години

Всеки българин във всеки един момент може да бъде арестуван и с белезници екстрадиран за САЩ дори и никога да не стъпвал в САЩ. Достатъчно е някой местен щатски прокурор да издаде заповед за ареста му защото е нарушил някой от абсурдните местни закон и васалното българско правителство е длъжно да го арестува и екстрадира в САЩ.

83

Сата НАТО

преди 5 години

Още 2001 г, когато бях русофил и посетих Масква, девушките след училище пиеха бира от двулитрови шишета по пейките в Александровский сад. Тогава при нас още нямаше пластмасови двулитровки.

82

Мнение

преди 5 години

В заглавието с негативизъм пише за закони и здрав разум. Понятието здрав разум за едни е едно за други друго. Журналистът има прекалено висоско самочувствие за себе си като смята, че неговия разум е здрав, а на други не е. *** пример за злонамено внушение насочено срещу Русия. Това е елементарна пропаганда.

81

Kuala

преди 5 години

Абе не знам как са руските закони и дали са във връзка със здравия разум, ама в случая ми се струва че са повече във връзка. Какво да кажем за демографската катастрофа в демократична Европа и пропагандирането на хомосуксуализъм, феминизъм, насаждането на идеята че да си мъж е равно на престъпление.

80

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че някаква секта трябва да бъде преследвана от закона... Нищо, че е американтка :))

79

маркиз дьо саП

преди 5 години

Стар, но златен...Защо Мафията мрази Свидетели на Ѝехова? Отговор-защото мрази всички видове свидетели!

78

ivailo

преди 5 години

Напротив , руските закони са много по-адекватни от западноевропейските, ама тъ.пира Сашо Попов как да го прецени това...

77

Хм,

преди 5 години

тоя датчанин ако проповядваше в Саудитска Арабия какво ли щеше да е присъдата?

76

Анонимен

преди 5 години

Всичко е много прозрачно. Дания не дава разрешение на Газпром да прекарва тръби през датски териториални води за СП-2. Сега хващаме някакъв пастор осъждаме го и започваме да рекетираме Дания това е руския разум. Между другото това не е измислено дори от руснаците Ердоган по подобен начин изнудваше миналата година САЩ за да му дадат "терориста" Гюлен. А Путин се прави на демократ ударен с мокър пapцал и говори за дивотии.