115

Щирлиц

преди 5 години

Тоя заслужава съдбата на капитан Кид.

114

№121 -продължение

преди 5 години

Има католици и различни протестантски църкви. В Русия гонят разни секти - "Анастасия", на разни самозванци-братя, докато у нас съдилищата ги узаконяват, все едно са търговски д-ва, които внасят шам-фъстък или ароматизирани презервативи!У нас бе на гости Главният лама на Бурятия - Матвей Чойбонов - духовник, богослов, писател, лечител и общественик. Благослови ме, за мен това бе усещане за допир с Вселената, което никога не съм имал при среща с наши духовници! Аз, който съм скептик и агностик!

113

Анонимен

преди 5 години

Русия е многоконфесионална страна. За 10 години, откакто Патриарх е Н.Пр.Кирилл, наричан от някои Гундяев, са построени 1600 православни храма и реставрирани хиляди.Държавата отпусна много тонове злато, за да засияят тези храмове в цялата си красота. Има 20 млн мюсюлмани и Главният мюфтия присъства на всички големи тържества. Работят всички синагоги. Вчера Путин поздрави руските будисти с тяхната Нова година. Това са Бурятия и Калмикия. В Елиста е най-големият будистки храм в Европа. Има католи

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Заслужаваш някой негнуслив да те хване и отъркаля в собствените ти думи!

111

Бонобо

преди 5 години

Щом има раздел "Още за Русия", значи трябва да се пълни този контейнер, макар че вече смърди, толкова е нехигиеничен.Не ви си е срам да се застъпвате за една гнъсна секта! Вижте в Уикипедеята в колко страни и кога тази секта е била забранявана или забранена.Нека си спомним какво направи ФБР с една друга секта в ранчото Уейко в Тексас! Или какво направи една секта в Гайана със стотици последователи! Сектите трябва да бъдат притискани, забранявани, дейността им - инкриминирана!Сектите са тумори!

110

агитпроп

преди 5 години

Т.н. "свидетели на Йехова" са филиал на ЦРУ. ЦРУ е най-смешната терористична организация в света, с 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

109

Пример от САЩ

преди 5 години

ако си мислите че Русия има абсурдни закони - идете да видите САЩ !6) всеки полицай в САЩ има право да ти конфискува парите в кеш!Пример: прибираш се в къщи в оборота от деня - 3500 $, спира те полицай и те претърсва, намира кеша и го конфискува. За да си върнеш парите обратно трябва да заведеш дели и да докажеш от къде са ти парите.Защо е така !?Много просто !!!В САЩ 60% от бъджета на полицията идва от глоби и от конфискувани предмети !!!ето това е АБСУРД !!!!!

108

Анонимен

преди 5 години

Русия е истинска държава защото знае как може да се води война и какви са защитните механизми. Войната не се води само с оръжие а и по много други различни начини. "Свидетели на Йехова" са американска секта свързана с хората в сянка управляващи САЩ.

107

Пример от САЩ

преди 5 години

До Анонименако си мислите че Русия има абсурдни закони - идете да видите САЩ !5) най-потресаващото в САЩ обаче са митническите тарифи - в САЩ митническия служител има право да реши дали да събира мита и такси или не. Това означава че еврейските монополи могат да внесат в САЩ каквото си пожелаят и всеки супер-интендант (началник смяна в митницата) има право да реши да не им събира мита и такси и това е абсолютно законно !!! Сметайте за ква "конкуренция" и "пазарна" икономика става дума в САЩ

106

Анонимен

преди 5 години

До Пример от САЩУдри, удри по ФАЩ.

105

Ястребитель Великий

преди 5 години

Гай *** много разбира от държава и закони, та сега *** срещу руските! Ууйнно, остави руските закони настрна, извади си главата от заттника и се огледай да видиш в каква държава и какъв съюз с абсурдно абсурдни закони живееш!

104

Пример от САЩ

преди 5 години

ако си мислите че Русия има абсурдни закони - идете да видите САЩ !3) В САЩ има т.н. "плаващи" ипотеки - пример: Купуваш от някой с плаваща ипотека кола, колата е негова, платена - никакви задължения по колата. След година време този с плаващата ипотека фалира и Банката кредитор идва и ти конфискува колата, която си купил съвсем законно4) детето на цветнокожия ти съсед пада в басейна ти и се удавя - ти отиваш в затвора защото не си обезопасил басейна си, които е в собственият ти двор !!!

103

Пример от САЩ

преди 5 години

ако си мислите че Русия има абсурдни закони - идете да видите САЩ !1) в САЩ само по подозрение в тероризъм можеш да бъдеш арестуван за неопределено време, без да ти се предявява обвинение, без право на адвокат ! Можеш да бъдеш изтезаван и това е абсолютно законно в САЩ. Домът ти може да бъде претърсван без свидетели и в твое отсъствие !!!2) в САЩ големите корпорации имат собствена полиция, могат да арестуват хора и могат да глобяват хора - пример CN (Canada National - само името и е канадско

102

Анонимен

преди 5 години

Руския закон е най-добрия закон защото е без аналог в света.

101

Анонимен

преди 5 години

Какво ревете и тук трябва да се процедира по подобен начин. Не сме канили нито Свидетелите нито разните други секти.

100

до ха

преди 5 години

Хахо, руските закони са си за тях, не са за теб. Законите им са олични.

99

до 101

преди 5 години

Сбъркан русофоб

98

Ха...

преди 5 години

Алооооо,демократа...Явно никога не си стъпвал в Русия за да коментираш кое какво е.Пожелавам ти го да го направиш,да се сблъскаш с истинската руска " демокрация " и тогава се отдай на разсъждения....

97

до 103

преди 5 години

Болен фантазьор.

96

Анонимен

преди 5 години

Вижте само русофилството как оправдава вечната руска проcтащина и мракобесие. "Ако тоя датчанин проповядваше в Саудитска Арабия какво щяло да му се случи там?"Ами руски лайнoяди, нали претендирате, че руснаците не са диваци и са много цивилизован народ. Що така се излагате бе дърти русофили смаpангясани.