14

Анонимен

преди 5 години

Не е лудост. Това е чудото на капитализма.

13

Анонимен

преди 5 години

До Иван Невменяем може да е човек, който се води по мнението на масата Българи, особено тези, в зората на чалгата имутренията.

12

Анонимен

преди 5 години

До ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА:Да, на мен ми помага медитацията, а правилната диета ми помага, да съм постоянно надървен и да правя секс с непознати момичета. По-хубаво от това, здраве му кажи ...

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Цената се определя от това, какво притежава дадена компания, какво може да направи и колко пари се очаква, да изкара. То и макдонадс не ми се струва, да е нещо за стотици милиарди, ама е па на ...

10

Меринджей

преди 5 години

Търся съмишленици.За съсдаване на приложение за "Мас Турбация".Очаквам голяма далавера защото съм с много голям опит.

9

Анонимен

преди 5 години

Ползвам Headspace, яко е и върши работа. Но минах всичките медитации и си спрях платения абонамент. Calm го нямам, ще си го сложа да го пробвам. Ама чак пък да струва милиард...американци, и от най-естественото нещо на света ще направят пари. Всичко е пари за тях.

8

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА:

преди 5 години

Безкрайността на човешката простотия: Медитации, лечебни кристали, хомеопатия... милиони свърх оглупели потребители консуматори, които нямат грам критична мозъчна дейност са си дали парите на тия мазници. И сега какво? Спят ли спокойно? Нямат повече болки в гърба? Станали са свръх потентни? Косите им пак растат? Боже, боже, колко мъка има по този свят, боже!

7

шматка

преди 5 години

Някой чете приказки за лека нощ на 40-50г хора:))Аааа не е лудост.Всичко е ОК

6

Анонимен

преди 5 години

ам в България сме. Преди 15 години точно един мой приятел искаха родителите му да го пращат на преглед защото му бях дал книги за медитация и разни будистки да им хвърли око. Те вдигнаха родата че е станал сектант и т.н Българина разбира най-вече материалния свят по изключително ограничен и ултра консервативен начин и е циничен и отблъсква всичко извън това и то с коравосърдечно бързо съдничество.Закоравял БГ провинциализъм

5

Иван

преди 5 години

Помня, че преди 20 години ако някой споменеше нещо за медитация го мислеха за невменяем. Сега ако не медитираш си невменяем. :)

4

Анонимен 1

преди 5 години

И защо е лудост? Това е обещаващ продукт, който може да изкара много пари, защто много хора ще се възползват от него ...Сега, че НА ТЕБ не ти е кеф, не означава, че всички са като теб. Ти си уникален, убав и умен ... За какво се занимаваш с нас? Бегай и не ни трови живот а с присъствието си :)

3

Да бе

преди 5 години

По същия начин лицевата книга стана популярна, и въпреки че някои не я ползваме ЦРУ успешно я наложи и използва за свои цели.

2

Т

преди 5 години

Ето това е глобализацията. Всички овце , а пастирите на едно място. Колко лесно правят някого милионер. Такава простотия, ако я направим тука ще трябва да се спонсорира и няма да е печеливша, но когато пастирите я рекламират става известна и зомбираните американци с охота плащат за абонамент. След тяхна всякакви златки и николети.

1

Анонимен

преди 5 години

И защо да е лудост?