127

Жиб.

преди 5 години

До 1944 г. психично болните у нас са били 2-3% а при бай Тошо 15% което значи,че са се нароили заради социализма.

126

Анонимен

преди 5 години

Напрежение и стрес има навсякъде, но тук, в допълнение има бедност, несигурност и безперспективност. С този допълнителен товар малцина могат да се преборят и да оцелеят. Няколко години навън ми удължиха живота и стабилизираха материалния статус на семейството. ТУК е като душегубка!

125

(-_-)

преди 5 години

По-скоро 1/2ра са изтрещелите. От ненормалните условия е това..

124

Анонимен

преди 5 години

Някои хора в България просто не могат да разберат, че има хора които са повече от тях във всяко едно отношение. Затова им върви в живота и затова успявят. По-красиви, по-харизматични, по-умни, повече късмет имат и въобще всичко им е в повече. Ама българите си викат ей го тоя ся ше почна да го кълна искам и аз като него, искаш ама немааааа смешкоСамо по отношение на късмета са над нас иначе във всичко друго са голям минус... Викаш в една самолетна катастрофа оцеляват само най-умните ?!

123

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 120"Това, което ни се случва, никой западняк не може да го преживее!"Това което ни се случва е благодарение на просташката ни българщина, тесногръдието, завистта, слобата и лицемерието! Западните общества са преживяли две световни войни и са си взели поука от страданията! Ние сме били едни прости обрулени крепостни селяци с ограничена култура и тесен мироглед. Не за друго гинем, защото се мислим за нещо но Природата не го приема! Оглозган народ със слаб интелект и първосигнални..

122

TheCrow

преди 5 години

30 години преход към демокрация дотам ни докара...Не към увеличаване на доходите, а увеличаване на лудите!

121

Патриот

преди 5 години

долу нато и ФАЩ!

120

Цървен милянер

преди 5 години

Язе че ви кажем,оти парите за нищо не ми стигат,некой пат немам за едни цигари даже. Почнах да си праим три хотела на 2 морета,плашщам бензино на седем аудита сосе данако,почнахме да си праиме три халета у квартало,една нова хижа и две шивачки цехчета та сам беден като цръковна мишка. Само на заеми живеем,секой месец по 70 хилки ми отиват за них- от що дексам още и яз не знаем вече!

119

Анонимен

преди 5 години

Няма как да сте в ред с психичното си здраве в това напрегнато ежедневие. Най стресовите ситуации са когато парите не ви стигат за нищо. Поне при мен беше така преди да се изнеса за бялата държава в средата на 90-те. Чудех се как да купя на болните си родителите лекарства и да ги нахраня. Най хубавото беше че нямах семейство, а и какво семейство от 20 годишен на колкото бях тогава. Незнам доколко са се променили нещата при вас но в средата на 90-те беше АД. Ако и сега е така не ви завиждам.

118

Щерю

преди 5 години

Абе, зорът е докато напълно откачиш - после е лесно...

117

Анонимен

преди 5 години

Работих в чужбина и бяхме 6 колежки. От напрежението в работата 3 колежки, почти една след друга, изпаднаха в бърнаут и излязоха в дълги болнични. Познайте кои бяхме останалите здрави да вършим работата? Българка, рускиня и румънка!!! Та, добре че сме от здраво тесто и напъните на някои бавно и трудно успяват да ни съсипят! Това, което ни се случва, никой западняк не може да го преживее!

116

Божил

преди 5 години

Истината е друга- червените и техните ромски приятели са около 20% от нашето население: не е ли съвпадението удивително? Значи причината е открита: червеното съсловие изпада в депресия,защото вече не може да ни краде и от ден на ден броя на милионерите сред него намалява.

115

Анонимен

преди 5 години

Според мен е вследствие на добавките в храните,(ресторанти и хранителни вериги добавят съставки за привързване към даден продукт).При цигарите също,поради голям процент отказали ги,разчитат на останалите да вдигнат потребление,мания в телефоните,компютри и подобни.Несигурността в утрешния ден,принудата на повечето хора да живеят живот назаем.Манипулативни новини. България новините и предавания са крими хроника и негативни ситуации от деня.Иска се здрав разум и взаимопомощ,след време минава.

114

Анонимен

преди 5 години

от спокойния живот ще да е . всеки е богат с 5 коли и се чуди всеки ден къде да утиде на по1ивка , поне така твърди управлението

113

Анонимен

преди 5 години

Само миризмата на кордит и палавият звън на гилзите ме успокояват...

112

Изследовател

преди 5 години

Телефоните които носим в джобовете си са ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ облъчват ни играят си с мислите ни....

111

Анонимен

преди 5 години

Apnete si shembe chorbata i si piinete apcheaata...rozavki, sinichki, zelenki, jaltichki, belichki...sichkite...zaedno s askovskata voda....

110

Loyko

преди 5 години

Ne e poludial bulgariana.Napravo e izprashtial....Vznoto e da se vee bairjaka i shapka s tri cviata na glavata. Moze i da se zagarnem s bairjaka...vmesto da go veem.Koi kakto mu haresva....

109

стефчо

преди 5 години

Демокрация братко. Ако откраднеш 500 лв си измeкяр и крадец ,но ако откраднеш 5 милиона вече си уважаван член на обществото и всеки ти се кланя!

108

Анонимен

преди 5 години

И защо се очудвате? Преди десетина години на пресконференция наши психиатри казаха,че 10 дена след вдигане на цените у нас има бум на психоразстройствата. Психичните разстройства са болест на нормалните хора от ненормалния живот и пряко следствие от капиталистическите псевдо пазар и демокрация. Това го е разбрал още през 1947г. Ерих Фром в книгата си "Психично здравото общество". Издадена е и у нас, но доста хора у нас не разбират извода му,че капитализъм и шизофрения е почти едно и също.