52

Анонимен

преди 5 години

130 милиона лв.за "успех в училище",30 милиона лв.за покриване на таксите на уязвими групи!Престанете да харчите парите на данъкоплатците за хора,които нито искат да учат,нито искат да работят.И като ги карате насила да влизат в клас,какво са научили?Дават им някакви дипломи по милост,а те не могат дори да четат и пишат.Спрете им помощите и ще видите как ще се върнат в училище.И не им пишете бележки само за да изпълните директивата.Не е от полза за никого.

51

до 72

преди 5 години

Защото са основната маса гласуващи.Кой ще ги пипне,ГЕРБ ли ? А после ?

50

дъра бъра

преди 5 години

Общи приказки,в крайна сметка каквото каже амер.посланик!А иначе,гнойна пъпка с аспирин не се лекува!

49

Анонимен

преди 5 години

Тоя от Каназас е пълен ***-от, пожелавам на децата му весели случки с негроиди и мексиканоси

48

Анонимен

преди 5 години

Между другото в Австрия плащат социални помощи само ако знаеш немски или ходиш на курсове по немски. Защо нашите дупетати не искат да се приеме този подход?

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТогава кво правиш във форум, където българският е основен език? Стой си в Канзас и пише на местния диалект в местните форуми.

46

Анонимен

преди 5 години

От 1991 съм в Канзас Сити. Имам две деца, които са родени тук. Забранил съм на жена ми да им говори на български.

45

Анонимен

преди 5 години

Очевидно това са деца от ромски семейства, които не са грамотни и като част от частните родители имат ниска административна грамотност. Те не знаят към коя институция за какво да се обърнеНИЩО ПОДОБНО, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ДА СИ НАМЕРЯТ ПОМОЩИТЕ и да живеят от тях, кво ми ревете с кпокодилски сълзи

44

Анонимен

преди 5 години

Ако незнаещите езика са някакви чуждестранни предприемачи решили да правят бизнес в БГ това не е проблем за българина но ако незнаещите са роми това вече е проблем.Има двоен стандарт.

43

Кратун

преди 5 години

Още като видях "50-60 хил. деца" ми стана ясно, че статията е съставена от приказки "на кило" и реших да не си губя времето да я чета. Стил Бойко Борисов: 5-6 милиона .... ъъъъ моля, 5 или 6?

42

Анонимен

преди 5 години

Прие едно мултикултурно общество е нормално определена група хора да не знаят официалния език на дадена страна.

41

X до 55

преди 5 години

Да , българския народ е подложен на голям геноцид ,но забележете , не от друг , а от българи.Ето , този факт аз го непроумявам.Не от чужд , а от свой. И още по- лошо - ние, цялото общество сме виновни за този процес .С търпение и примирение до тук.

40

Анонимен

преди 5 години

На тези хора не и трябва българския и затова не го разбират.

39

Държавата

преди 5 години

Е отделила 😎130 мен. лв.за допълнителни дейности на уязвими семейства. За същите дейности в национално (не частно) училище българите плащат по 405лЗначи едни си плащат за да учат, а на един етнос им се плаща за да учат. Това е дискриминация.

38

123

преди 5 години

До добруджанец Стига вече с турците,турците са работливи и никога не се оплакват като вас и пари имат да си изпращат децата в училище.Да наистина се оправят,ама с труд .

37

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Браво, господа евроатлантици !За 30 години успяхте да обезбългарите България така, както османците не успяха за 500 години.Сега ще търсите начини да поправите грешките си ..Късно е, чадо !А и никой не вярва, че намеренията ви са искрени !

36

Анонимен

преди 5 години

А НА НЕ УЯЗВИМИТЕ ГРУПИ КАВО ЩЕ ДАДЕТЕ? НА ТЕЗИ, НОМАЛНИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ И ЩЕ РАБОТЯТ ЗА ДА ИЗКАРВАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ СРЕДСТВА?! 400ЛВ... ЧИСТО, ПО СЛУЧАЙ ЧЕ СИ СЪВЕСТЕН РАБОТНИК И ДАНЪКОПЛАТЕЦ И РАЖДАШ ДЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ЗА КОЕТО НЕ ТЕ СТИМУЛИРАТ НИЩО! НЕКА ДА ИМА ЗА УЯЗВИМИТЕ! НЕ ВИ Е СРАМ!

35

65735

преди 5 години

Нашите трансграничниевроатлантични партньори си водят целенасочена политика ,а тя е да ни превърнат от една чудесна държава в държава като Мексико и Колумбия! Нищо не зависи от ония в парламента ,те даже не си правят труда да проникнат в проблема

34

Анонимен

преди 5 години

Расисъм е да не важат законите за отделен етнос защото виждате ли те са различни и може да правят каквото си искат!

33

на 44 г.

преди 5 години

Бях 8 месеца на борсата сега вече не съм и трябва да си плащам здравните и нямам право на помощи! а те нямат 1 ден стаж и са пенсионери!