72

Анонимен

преди 5 години

В Индия има много хора незнаещи хинди и това не им пречи. Така че няма проблем в България да има хора незнаещи български

71

Анонимен

преди 5 години

Как тогава служителите ще разберат кое поколение е влязло на тази територия,ако бабата не може да разбере зададения въпрос при тази мешаница на езикови групи при това с мешани диалекти,по всичко изглежда,че и бабите не могат да ги разберат и трябва да им уйдисват на мешания словоред докато могат,ако са първо поколение дошли насам и вече в трета възраст както казват.

70

Анонимен

преди 5 години

Хилядолетие на ромското включванее! Направо хилядолетен ромски райх!

69

ДА

преди 5 години

Така ще е и по-зле ще става.Като премахнахте жителството,домовите книги,че били соц,няма задължителна адресна регистрация при наемане на жилище и започване на работа-както е в другите европейски държави-така ще е!Същото е и за образованието-по конституция-всеки има право-да,ама май трябва да се промени-всеки е ДЛЪЖЕН да ходи на училище.*** народ-лесно се манипулира-затова е така!Успех в живота,ББ!

68

моя внук

преди 5 години

Много ми се иска всички политици-даже тия от ДПС дето защищават етноса-да вземат по една квота от ромчета ама от паланките и да ги вкарат в класовете на децата им.Да ни дадат примери.И да вземат по едно-две от черничките на отглеждане -имат огромни апартаменти и милиони.А от хелзинския комитет-задължително да прекарват по 15 дена в месеца живеене в гетата.Да са близо до тия заради които получават яко пари.А не да живеят в затворени комплекси с охрана и да краднат.Нека слезнат при проблема.

67

Анонимен

преди 5 години

Ако си мисли някой че България е Държава на българи или само на български граждани не познава Държавата България и не е българин , България е сглобена Държава от различни националности , хубаво е да се изъчава в учебниците е Училище шото от Комуниатическа пропаганда затова сега поколенията нищо не знаят

66

Евроатлантик

преди 5 години

Крайно време е българите да почнат да учат ромски. Така ще се засили включването на ромите и интеграцията им.

65

Анонимен

преди 5 години

Християнизирано-ислямизиран Народ , какво очаквате от Милтикулти нация

64

Европеец

преди 5 години

Това е напълно нормално за едно мултикултурно и инклузивно общество като европейското. Трябва да има разнообразие и диверсификация!

63

моя внук

преди 5 години

моя внук става рано-на училище,после сяда ,учи ,тормози се за изпитите,труди се.И казва:"Дядо на ромчетата в класа госпожата даде на матурата само да кажат азбуката и ще минат.Те и това не можаха .И пак ги пусна."И моя внук вижда че щом ония могат-що той да се труди и напъва?Гледа ония пушат трева,ходят на глутници ,краднат и се правят на велики.Абе проказа .Тия не стават за нищо .Какво значи инеграция?! Смесване.Айде нема нужда.Тези не-хора само развалят и съсипват.Дори душите на децата ни.

62

Анонимен

преди 5 години

За 30 години евроатлантиците направиха това,което турцире не успяха за 500

61

Анонимен

преди 5 години

Какво чудно има- така възникнаха и македонците- от невежество и само бабите още говорят правилен български! Тук на Балкана невежеството е прогрес и развитие!

60

Анонимен

преди 5 години

Докато цялата ни "активност" се свежда до мучене по форумите,а не вземем даизлезем на улиците и ИЗМЕТЕМ ЦЯЛАТА ПАРТИЙНО-ОЛИГАРХИЧЕСКА КАСТА,всичко ще си върви по старому,отвреме навреме някой политик ще поразмърда мравуняка главно за свои цели,а всички останали ще си затрайват И ВСИЧКО ЩЕ СИ ТЕЧЕ И ЗАТЛАЧВА ПО СТАРОМУ!!И ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА СМЕ ВСИЧКИ НИЕ,УМРЕЛИТЕ,ТАКА НАРЕЧЕНИ "БЪЛГАРИ",ЧАКАЩИ ВЕЧНО НЯКОЙ "ДА НИ ОПРАВИ"!"А Те ни разпраха задните отвверстия в едно 30 годишно "оправяне"!

59

google

преди 5 години

Християнстовот е наложено насила у нас , който знае как се работи с гугъл сам може да прочете за Покръстването , Покръстването не е само Покръстване а насилственно християнизиране

58

Анонимен

преди 5 години

възникнал е балкански креолски език- смес на ромски, турски и български

57

Antonim

преди 5 години

До Анонимен 66Чуждестранният предприемач може да си наеме преводач или работници, владеещи чужди езици. Той е грамотен и образован. Докато въпросните персони на са, нямат и каквато и да било квалификация.

56

Анонимен

преди 5 години

В доста места се отглеждат мауглита, които говорят на езика на джунглата /балкана/ и общуват с вълци, мечки и съсели и чакат нов български Киплинг да напише книжка, а някоя еврофинансирана мартичка да продуцира филм за Берлиналето и най после да вземем голямата награда чрез подивяване!

55

турски мингянин

преди 5 години

Тия са рожба на социализма.Той ги размножи.Не се заблуждавайте-и сега на власт са комунисти и ги размножават за да има проблем.Я се огледайте,събудете се.Всички гледаме в безнаказаните роми а не гледаме колко ни ограбват.Всички заедно.Затова червената власт ги котка.Искаме твърда ръка но не червена.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Невиждам смисъл всяка държава да налага езика си. Всеки е свободен да си определи езика.

53

Анонимен

преди 5 години

Предател , изменник и безродник стана гордост..