112

Анонимен

преди 5 години

След 20 години ромите ще са над 2млн. колкото българите ,и тогава ще се наложи ромския ,да е втори официален в България.А след още 20 единствения официален!

111

Анонимен

преди 5 години

До 125 Може и да си прав,но при все повече срещащи се деца с имена като Стивън,Браян,Никълъс,Алберт,Никол,Нанси,Лаура,Катлейн, и др. няма да е чудно след време да учат децата си първо на английски!

110

?

преди 5 години

Не виждам защо на човек му трябва български ... Държавате не прави нищо за да разпространява езика или културата нито из България, нито в чужбина. Да уча децата си на български само, за да усещат злобата, простотията, завистта и ненавистта на българските граждани към всички ... Дали си залужава ?

109

анонимен

преди 5 години

До: 119 и 120Защо пишете глупости? Просто си измисляте небивалици и ей така на, за спорта само, ги ръсите насам-натам в интернет?Не съм ни чул ни видял семейства българи, които да карат децата си да говорят само на английски, да гледат филми на английски и да "презират България и българското."Повтарям - такива хора в България НЯМА! Аз лично не знам за нито един такъв случай.

108

анонимен

преди 5 години

До: "Николай Германия"Вярвам че е така, не се съмнявам. По наша телевизия даваха преди няколко години поредната порция върнали се от гурбет наши си представители на етническите малцинства. И майката се радваше за своите деца защото имали възможност да научат немски език безплатно при това! Германия заделя средства да обучава децата БЕЗ-ПЛАТ-НО! Къде у нас такова нещо??? Искат ти пари само за "Добър ден" на родителските срещи, въпреки че по закон уж е безплатно всичко!

107

Николай Германия

преди 5 години

Аз работя и живея в Германия тук ако не се,интегрираш и да знаеш езика германската система щете смачка просто нямаш избор ако искаш да работиш и да живееш по добър живот.

106

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 104 Пиша това вече години в този форум,но разни"Патриоти","Българи" и друга проруска плява не вдяват.Също като антибългарският президент Радев.Тъпчи го,вари го-.....

105

Анонимен

преди 5 години

Продължение от номер 118:За съжаление,в България има немалко млади български двойки, които НЕ искат техните деца (българчета) да говорят на български език, а да говорят на английски (или друг западен) език. Такива двойки пускат на децата си филмчета и музика на английски, техните деца изучават от малки английската култура и история, както и това да презират България и българското.Свестните българи, обичащи България и българското се сблъскат не за пореден път с бълагрски РОДООСТЪПНИЦИ!

104

точка

преди 5 години

Дъщерите и внучките като не разбират и говоря български да заминават в държавите чиито език говорят.Никакво издаване на български документи на такива които не владеят писменно и говоримо български език,никакви социални помощи.Аут.Излишни са.

103

Bulgarin

преди 5 години

Edinstvenoto spasenie e grajdanska voina i grajdansko nepodchinenie!!!!

102

Начало

преди 5 години

До КрайБай Тошо, ако не вардеше границите и граничарите не стреляха на месо - един българин нямаше да остане в онзи Комунистически рай!

101

Край

преди 5 години

Бабата не само български разбира, ами и е грамотна и пенсия за трудов стаж взима. Внуците са тотално изтървани.Демокрацията не може да интегрира - Тато можеше.

100

българин

преди 5 години

защ триете българските коментари?

99

-10

преди 5 години

До АнонименИ колко са им великите помощи, заради които щели да тичат да учат. Айде да те видим знаеш ли колко помощ взима една ромска майка на дете?

98

-10

преди 5 години

И защо им е да знаят български? Някой българин да не би да ги иска на работа? А Пешо, теб, теб къде да те пратим, че явно си се объркАл с местоположението?

97

Пешо

преди 5 години

Пак нашите пари от данъци отиват за тия животни. Десет пъти по евтино ще е ако им дадем по 1000? със условието повече да не се връщат в БГ. Кеф ти европа, кеф ти Индия. Престъпленията ще паднат и със кеф ще си плашам данъците.

96

Анонимен

преди 5 години

Отново ни занимават с глупости.Като не знаят Български, да им спрат помощите, да видиш как ще тичат към училището и ще учат.От къде на къде ще се съобразяват с бабата, която вероятно е на 25 години, дъщеря и, която е на 15 и току-що родената внучка, които нищо друго не са способни да правят, освен да се размножават.То и моето куче не знае Български, но не му дават помощи от нашите данъци, като награда за това.

95

Анонимен

преди 5 години

Ама защо трябва да ми пука дали тези цветнокожи аборигени ще могат да говорят или не... И защо от нашите данъци трябва да бъдат отделяни пари, за да се опитва някой да ги "учи" на каквото и да било?! Голям проблем, че някъде си говорели на техен си език... още по-добре! Да ги съберат всичките в един регион и да си говорят на какъвто език искат... А не да ни ги набивате в очите и да ни втълпявате идеята, че видиш ли ще е много добре за държавата да ги образоваме и тях...1.3.1.2!

94

знаещ очевидец

преди 5 години

До АнонименАбе ясен си ми.Нямаше такива заплати-бруто да-нето не.И те не бяха 80 година.Стига си дрънкал червени каскетски приказки.Имаше хора изкарваха добри пари но за сметка на здравето си.80 та година нямаше такава заплата.Масова.Стига лъгал.Типично --кажи защо Тошо вкара 300 000 ромунци?Колко долари му броиха гърците?С чаушеско не знам какво са се разбирали,но се целуваха.Вие развъдихте и въдите етноса.Те само това дрънкат колко хубаво с Тошо едно време-работа.И край нея яко крадене

93

Анонимен

преди 5 години

след 10 г само живите бабички от монтана и околностите все още ще говорят на български-затова както целият останал свят----учете англискиии