22

Анонимен

преди 5 години

Ама как се спъна у топката, не е истина, на празна врата.

21

Анонимен

преди 5 години

До Цска не съществуваГарантирам ти че на 6 март ЦСКА ще си съществува, а ГеЙрена Подуене ще фалира и се засилва към окръжните групи, ама после да няма хъка мъка, знае се вече и с кого ще се обединява и чий лиценз ще се взема, ама хайде помъчи се сам да разбереш,че много казах....

20

Анонимен

преди 5 години

Валери Валери .. имаше талант за големи неща в футбола но падна толкова ниско че ставаш за смях

19

do 4

преди 5 години

"Сега ко стана Михайлов на вратата ...Божинов нападател " Mдаа...автоголовете вече ще са повече правило,отколкото изключение.

18

Аз знам

преди 5 години

Знам защо го взимаме в отбора. Имаше един коментар относно езика на който се говори в съблекалнята - английски. Той сам по себе си не е проблем, проблем е че е изместен центъра на лидерството към чужденци. Божинката е дърт, но има едно безспорно качество - непукист и нахакан, т.е. може да стане лидер на младите българчета. Трябва на отбора за малко, за периода на прехода и нищо чудно до година да се отървем от него. За сега обаче това ще му е задачата-да е уверен и да води малките българчета.

17

Анонимен

преди 5 години

за нивото на Ботев Вр. бе добър .....но за Левски ...не става.------------------То пък Левски е едно нивооооо..... Пък и Ботев Вр половината му голове бяха от дузпи, 20% се удря топката в него и влиза и при 30% да е имало негов удар към вратата. Свирколета да я слагат в центъра да им подава пасове и да им прави финтове на 2-мата баджанака и зетя.

16

Анонимен

преди 5 години

Спрете вече да пишете за този шут бе ! *** и чалгар !

15

Анонимен

преди 5 години

Сега в Левски ще се закучи, нищо няма да вкара. тия в Левски продъжават с глупавите си преценки.

14

Анонимен

преди 5 години

Браво

13

Munchen_DE

преди 5 години

До Поздрави!А Лецки-Спартакус не съществува още от разформироването му и преименуването на Витоша.Това в кръга на шегата, нека да ги има и тези отбори, че без тях българското първенство съвсем ще остане без публика, емоции, дори и без стадиони...

12

Васил Тодоров

преди 5 години

Дърт кон,с претенции да галопира като млад жребец.С Михайлов и Божинов отбора замяза на публичен дом,с изтъркани ***.''Левски''е вече...бардак''.

11

Поздрави!

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува !!!

10

Анонимен

преди 5 години

"ПРЕВОДМалките котета да се приготвят ;)"НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

9

Готино

преди 5 години

Въпросът е кой от баджанаците ще плати първото пиене?

8

Анонимен

преди 5 години

Божинов: С двата гола срещу Левски показах, че съм живПРЕВОДМалките котета да се приготвят ;)

7

Наблюдател

преди 5 години

С тези баджанаци в отбора, Левски стана по-интересен извън терена. Ще стане много интересно ако Дъртото коте пристане на Малката Перука!

6

до vlady

преди 5 години

Забравил си да споменеш и тичането след леки жени и снимките с тях връз креват из социалните медии.

5

vlady

преди 5 години

Браво на Левски - привлече сина, зетя и Божинката. Тримата ще помогнат на младите футболисти да усъвършенстват алкохолната си подготовка и финтовете по масите в чалготеките. Също татко ще осигури допълнителни играчи с черни гащета.

4

майорски

преди 5 години

абе за Божинов мога да кажа само едно .....непостоянен в изявите си ...има качества но ги пропиля .....никаква дисциплина .....с две думи не става за професионален футболист ...за нивото на Ботев Вр. бе добър .....но за Левски ...не става... който си го НЕ може ...си го НЕ може ....Сега ко стана Михайлов на вратата ...Божинов нападател ......в центъра остава да сложат оня красявицата ..дато спа и с двамата ....;-)

3

Анонимен

преди 5 години

Да... В царството на слепите - едноокия е крал.