107

Анонимен

преди 5 години

Си Цзипин комунист ли е евроатлантиците да отиват да демократизират Китай, защо не отиват!?

106

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е пътник.Въпросът е накъде ще отпътува - дали при Янукович, или при Саддам...

105

Анонимен

преди 5 години

Будет ли воровство при коммунизме? Нет, все разворуют при социализме.

104

Анонимен

преди 5 години

като завлече народа си в гражданска война само за да угоди на ФАЩ ще се опетни за 1000 живота напред

103

Анонимен

преди 5 години

Колко много текст, Мадуро няма да отстъпи Гуайдо ако иска власт ще трябва да убива хора и ще стане терорист туй е положението. Дори масовия глад не може да прати хора във лагера на терориста Гуайдо. Народа е със Мадуро и го подкрепя.

102

Анонимен

преди 5 години

Демократия говори, что думаешь, коммунизм думай, что говоришь.

101

Анонимен

преди 5 години

Коммунизм. Раннее утро.На двери продуктового магазина объявление: "Сегодня в сливочном масле потребности нет!"

100

Путин е педал

преди 5 години

Фашисткото жуже Пу успя да си придаде особено мъжествен имидж.Но всъщност е един женски, репродуктивен орган.В Чечня клекна и сложи Кадиров-протежето, за да не режат чеченците руски глави. Демек-капитулация.В Украйна - протежето Янукович. Демек-капитулация.В Болгария - Пятая колонна - *** от продажници и копейкаджии-еничари."Освободените, и те ли не ни обичат?"Да, представете си, и те не ви обичат.Реално "фашисткий карлик" никъде не постигнал нищо без рушвети, проституция и надупва

99

Анонимен

преди 5 години

С демокрацията е свършено, когато започнете да отнемате от хората, които искат да работят, за да го давате на тези, които не искат да работят.

98

Анонимен

преди 5 години

Какая разница между коммунистом и антикоммунистом? Коммунист это человек прочитавший работы Маркса и Ленина, а антикоммунист это тот, кто их понял.

97

Анонимен

преди 5 години

Мадуро, зачем Вам столько денег, мы же идем к коммунизму? Зачем, зачем, на обратную дорогу!

96

БЪЛГАРИН

преди 5 години

В сравнение с НАТО сте едни въздухари и смешници и го знаете много добре.При евентуална война, можете единствено да разчитате на изненадващ и тежък удар,койото да деморализира и уплаши противникът.Тактиката на Япония през Втората световна - мислели са си, че като унищожат Пърл Харбър,САЩ ще се напикаят и капитулират.Но само събудиха лъва. Удариха изненадащо и тежко... и бяха смазани.Който е силен, не се прави на такъв и не дрънка оръжия като хипофизното дерьмо.Въпросното дерьмо го прави

95

До Анонимен

преди 5 години

Свобода за венецуелският народ! Долу на баба ти гащите!

94

Анонимен

преди 5 години

Абе тука някои големи будали пишат май а?Венецуела ще става демократична но с демократи бивши чависти нищо подобно ще станат само две неща или вечен преход като в България и крадене до дупка или американска цветна революция с крадене и износ на петрол.А Гуайдо не е известен но американския посланик цъфна с него на първата му проява и Бог знае защо никой не го преследва.Какво гарантира че въобще ще е демократ а не нов десен диктатор.Пък за американските *** не харесваш ли фюрера Тръмп си лош.

93

БЪЛГАРИН

преди 5 години

Станах русофоб, когато разбрах, че България се управлява от купчина платени рубляри-петоколончици.Такива карат русофобите в България да се множат и за съжаление обикновеният руснак бива плют и обиждан заради такива ***.Рублярите-петоколончици правят лошото име на Освободителката, не обикновеният руснак.Отначало харесвах Путин, защото виждах, че има надежда да сложи малко ред в Болшая ***, след елциновата разсипия.После разбрах, че е един червен фашист, който просто иска да върне

92

Анонимен

преди 5 години

САША няма да остави Венецуела преди си сложи послушник на власт и да заграби ресурсите и.

91

Анонимен

преди 5 години

Свобода на венецуелският народ !Долу диктатора Мадуро !

90

Анонимен

преди 5 години

Гуайдо затяга обръча около пилона на Мадуро дните му като президент са преброени..

89

Мадуро - обречен

преди 5 години

Мадуро е обречен.Лоялността на армията му се крепи на това ,че раздава тоалетна хартия на войниците (каквато иначе вече е трудно да се намери във Венецуела).Тоалетна хартия!!Иначе казано едно ходене до тоалетната може да го събори от власт.То дори не е смешно.

88

ТHE Патриот

преди 5 години

Впрочем на някой места в ФАщ положението е също толкова мизерно колкото и в Венецуела!Дайде да приложим същия номер и там да ги нападнат щото имало бедни !