147

Анонимен

преди 5 години

А какво пише Deutsche Welle?Вие не може да имате друго мнение! Корекция веднага веднага!

146

наблюдаващ

преди 5 години

Нещо като Кошлуков,който замина след големите бъркотии в САЩ.Но,"прогресивните"студенти, на които беше лидер останаха в Родината без идея накъде да продължават!Или като оня шеф на националната сигурност,който предаде българските рарузнавачи по света на ЦРУ за паница леща.И какво постигна?...Последователите на Юда Искариотски добре трябва да прочетат,какво се е случило с кумирът им: Издигна си е,ама на клон с въже и след това клонът се счупва и му изтичат червата!Как може да има българи клакьори?

145

Кръстьо

преди 5 години

Ангел небесен слезе от Вашингтон и отиде в бедната Венецуела !Чист, неопетнен, с много опит в международни институции !Да живее Гуайдо, другарки и другари - надеждата на прогресивното човечество !

144

Abigeil

преди 5 години

Вече се е опетнил, превърнал се е в марионетка.

143

СТАЛИН

преди 5 години

Няма човек няма проблем! Предателството към държавата и службата за чужди интереси трябва да се наказват със с.мърт! Така трябва да се постъпва и с евроатлантиюеските предатели и у нас като Соломон Паси и Цецо -6+ апартамента и всиюки останали разбира се

142

Квазимодо

преди 5 години

Аз съм продукт на програмата на ЦРУ за изкуствен интелект. Имам заучени демократични фрази в речника си, WiFi връзка със Световната Банка и готови типови договори за концесия на всички находища и обществени дейности.

141

Анонимен

преди 5 години

Тоя е вербуван в университета на Вашингтон.....................сега трябва да си свърши това, за което му платиха............като го гледам Гуайдо е (Плевнелиев+Кошлуков) на степен 1000................готов да продаде целия си народ, заедно с бандата латиноси около него!!

140

Брей

преди 5 години

Тоя мяза на Обама по държание...Росен пастирката- Плювналиев ряпа да яде, спрямо тея, дето си бутат чуровете по всички възможни дупки... 2 пъти повече от него.

139

Искрен съм

преди 5 години

Това нищожество е като нашия: АБСОЛЮТЕН ла*йно ближещ.

138

Гост+

преди 5 години

Неопетнен? - Как може да кани настойчиво чужда интервенция в страната си и да е неопетнен?................Испанска продажна клика, която мисли само за обогатяването си. Бойкотираха успешно реформаторите зад които стоеше народът и сега искат да вземат пак властта с чужда военна поммощ, защото знаят, че не ммогат да го направят с честни избори. Че реформаторите се провалиха при този бойкот и санкции, обаче също е факт. То нямаше и как да е иначе. Вечната латиноамериканска безпътица.

137

тцтц

преди 5 години

Венецуела луди ли сте ве!!! тоя продажен маймун превратаджия го хвърляйте в панделата!... кой прокопса от тая привнесена с коварство демокрация ? Ирак Либия Египет Украйна или пък България прокопса а ? искат ви петрола бе Венецуела !!!

136

Анонимен

преди 5 години

Господата, които твърдят, че Гуайдо бил неизвестен. Той е председател на парламента. Парламента отхвърли собствения си президент и отказва да работи заедно с него. Въпросният президент (Мадуро) не се подчини и парламента излъчи собствения си председател като нов президент. Сега във Венецуела има двама, които знаят, че ако не си свършат работата ще увиснат от някое дърво и за това лаят с все сила един срещу друг.

135

Анонимен

преди 5 години

"Той доскоро беше почти неизвестен във Венецуела"да ви напомня за Потрошенко който също не беше известен в Украйана?

134

Само питам

преди 5 години

Защо САЩ изведнъж приложи такава масирана подкрепа към един , както е описан в статията най-дискретен и незабележим член на някаква си студентска група от преди 10 ДЕСЕТ години изтикан напред в политиката само поради някакви споразумения межди партийните групи и абсолютно непознат за политиката но щедро хвален от явни агенти и привърженици на ЦРУ в страната ?

133

Анонимен

преди 5 години

Хуан Гуайдо = Иван Гайдаров

132

Анонимен

преди 5 години

Направо резидент на ЦРУПолитик-мечта!

131

Анонимен

преди 5 години

Политици като Лопес, готови да "поканят" чужди войски се наричат национални предатели и мястото им е в затворите!!!

130

Тарильома

преди 5 години

Накратко казано, марионетка на сащ.Леополдо Лопес, за когото става дума по-горе, продължава да дирижира опозицията и кординира със сащ (виж Гардиън от 07.02

129

Анонимен

преди 5 години

ALOOOOOOOOOOOOO HORATA NE PASAT TREVA.

128

тцтц

преди 5 години

помните ли как без малко да разклатят и ердоган както сега клатят Мадуркото, и там си имаха алтернатива - Фетулах къв беше там ...ама ей на мина се време всичко отшумя Турция не е разграден двор както либия Ирак и Египет Украйна е къде виждате демокрацията къде диктатурата незнам немога да преценя но виждам турци да идват в България на ски в банско а украинци да идват да работят като персонал по хотелите и да си казват ний сме си доволни от Ердоган. е кой е диктатор и кой не не се наемам да кажа