68

До 67

преди 5 години

А ти защо си мислиш, че в София няма пожарни хидранти? Ето това е провинциално мислене и завист. Хидранти в София има от поне 50 години (вероятно и доста повече), но старите, съвсем умно, бяха вкопани в земята и покрити с метални капаци за да не пречат никому.

67

Анонимен

преди 5 години

Тотално малoумие, да поставиш кран по средата на тротоара, при това точно на спирката. Акъл нямат въобще!

66

Анонимен

преди 5 години

София явно е доста назад. В някой градове пожарни кранове има по улиците от 10 години. И не са сини а червени и още по големи. Баш "като по филмите".

65

Анонимен

преди 5 години

Да! Най-гинесовият коментар е, *** кранът наГрафа е арт постановка. Досущ като главоломната, милоноломната преходоломната, де мо крато лом ната , дебби лоломната Бро нзова къ ща.

64

V

преди 5 години

Ха ха ха ами милиционерско пожарникарска държава :))) Аз не съм виждал перки на акули около трамваи по Европа . А сега и това .Трябва да се сменят милиционерите на хранилки

63

Дедо

преди 5 години

До 57какъв 'соийски акъл" те гони,бре?То софиянци няма вече-всите са от всякъде другаде,но не и от София!За това "софиянци" сте в това положениеЧБягате от мизерията,ама и в София пак си правите мизерия!!!!То е в главата,не джоба или колата!

62

Анонимен

преди 5 години

ДА НЕ Е АРТ-ИНСТАЛАЦИЯ КАТО БРОНЗОВАТА КЪЩА

61

Хасковлията

преди 5 години

Стига сте ревали бе, нали само ни поучавате, как трябва да си седим по родните места и да работим за да ги развиваме. Ами седете си сега в София и направете нещо срещу тия архитектурни недоразумения! Покажете на цялата страна как се правят нещата, че след Дондуков, Графа и който и друг ремонт в София се сетите, цялата страна ви се смее!

60

Винету

преди 5 години

Това е 2 с 1: Пожарен кран и коне-връз. Екстра си е, ако питате мен :)

59

Анонимен

преди 5 години

Рибата се вмерисва откъм главата. С такива управници, толкова. Ще се спъвата, ще се мятате и ще благослявате цялата фандъкова рода.

58

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е интересно кой финансира Спаси София? Днеса ще направили едно разследване по темата?

57

Самоковеца

преди 5 години

За шопите, с любов!

56

очаквайте новия филм

преди 5 години

Графа изяде Фандъкова. Хорър.

55

Анонимен

преди 5 години

Може би срещу 100на бинки наша фирма ще го премести,но тя ще повреди плочките,които друг ще трябва да оправи.Той пък ще повреди релсите на трена,кабели и т.нНяколко милиона ще струва крана.Нищо работа.

54

11

преди 5 години

Софийски акъл, нормално. Не виждам къде е проблема :)

53

до Киро Кюмюро

преди 5 години

Бъди човек и активирай малко синапсите си!За да подсиля ганхлиевите ти връзки ти давам джокер от най простият водопроводчик: "Ползвай T връзка и имай постоянен дебит/налягане в централното трасе, което за аварийните служби е гарантирано, а пожарна и гражданска безопасност са точно такива служби" - Бай Ваньо *** водопроводчил със средно специално образование от соца! (това със соца накрая мен искрено ме разсмя от сърце и душа)

52

Анонимен

преди 5 години

Това е новия проект на Кристо.

51

Киро Кюмюря

преди 5 години

е, като минава тръбата там къде да сложат хидранта, бре умници?

50

Фандъкова

преди 5 години

хубавое!!!

49

aa1830

преди 5 години

Какво се косите бе, не е готово още, там е сложен временно да се види гражданите как ще го приемат/усетят. После ще го преместим, ще изкопаеме новите плочки, ще резнем новите тръбопроводи, ще трамбоваме и наново ще ги наредим ако не тези, то други подобн и естествено за ваша сметка...и и ще стане като бонбонче "хубаво".