88

Анонимен

преди 5 години

Да, точно за това. 25 милиона от нашите данъци за 900 метра некадърно изпълнен паваж и нови релси. Това е ценоразписа. Който иска, нека се осведоми как, за колко пари и за колко време подобни ремонти се изпълняват в нормалните, богати държави, където не е имало комунистическо робство.

87

минувач

преди 5 години

Абе - за това ли дадоха 25 Милиона?

86

До Чиновник

преди 5 години

Абе бетонена главо, живея на 200 метра от Графа. Унищожихте го! Криви, нескопосано наредени павета, огромни наклони на тротоарите (все едно си на колодрума), 8 месеца за 800 метра и 25 000 000 лв, хидранти по средата на тротоара... Вие сте уникални некадърници.

85

До 83

преди 5 години

Плочките (всъщност са павета с няколко размера) никак не са евтини- напротив, но са поставени ОТВРАТИТЕЛНО. По Графа работят главно нискоквалифицирани (вероятно и нископлатени) работници от малцинствата и резултатът е плачевен. Не обвинявам работниците, а управата на града. Това е скандално!

84

Анонимен

преди 5 години

Чиновниците си браните кметицата, но и тя е селска нашественица-столичанка в повече. И и личи!

83

Анонимен

преди 5 години

Като наредите всички гробчета, няма да може да се спира там, но хората с увредено зрение ще се блъскат в тоя кран с години заради такива тъпoумни чиновници.

82

Анонимен

преди 5 години

Недейте да лъжете заплатите тук са по 600-700 лв. Тези двойни и тройни заплати взимат много малък процент работещи. На високи постове и далеч от простолюдието на София . Мутрите и мутресите също спадат в този процент въпреки че доходите им са скрити

81

Анонимен

преди 5 години

.. бива ли толкова криви и евтини плочки. За завършен поникнал син кран който трябва да заобикаляш.. За канарчета ги взели софиянци.

80

Чиновник

преди 5 години

До До ЧиновникДнес около 15:00 ч. някакъв квартален мишок с вид на ММА биткаджия и изтърбушено БМВ беше спрял там и едни катаджии го таковаха. Ама ти няма как ги виждаш тези неща, понеже "на центъра" идваш само в събота и неделя на разходка.

79

Анонимен

преди 5 години

Точно така диваци. Трябва да има повече препятствия по средата на тротоарите, особено за незрящите това е чудесно-браво! ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА КОГАТО *** СЕ ДОМЪКНЕ В СОФИЯ И СЛЕД ДЪЛГИ ГОДИНИ УЧИТЕЛСТВАНЕ ПО РУСКИ СТАНЕ КМЕТИЦА!!!

78

Анонимен

преди 5 години

В България има два вида селяни. Едни наистина са си хора от село. А другите са родени в София но практика са много по големи селяни.Софийския селянин няма равен. Просссс до мозъка на костите.

77

До Чиновник

преди 5 години

Там с кола никой от твоите съселяни не може да спре, няма достъп до там селянино. Вие чиновниците сте до един мaлoумни. Ти и в чужбина не си ходил (само си се довлякъл в София, като твоята шефка от Рилско) и не знаеш, че такава глупост-хидрант по средата на тротоара НИКЪДЕ НЯМА!

76

Софийска баница

преди 5 години

до 67"София явно е доста назад."Точно така ***, София е много по-назад от прованса. Затова заплатите ни са двойно и тройно по-високи от вашите. А това, че се хвалиш, че по паланките от 10 години имате пожарни кранове е просто смешно. В София такива има още от 30-те год. на ХХ-и век. Тогава в провинцията повечето дори не сте били чували за водопровод и канализация, камо ли да сте имали.

75

До Чиновник

преди 5 години

Абе главо бетонена (ччиновническа), ти от кое село си? Кьорав ли си та не виждаш, че там ИМА СПИРКА! Явно не си от София и не знаеш по колко души се събират там в пикови часове, това не ти е обезлюденото, родно село...

74

Анонимен

преди 5 години

Мястото на тоя хидрант е на една линия с ограничителите за транвайното трасе или както ги наричаме гробчетата или перките.Ако проектантите имаха още малко мозък щяха и да го изместят на 2-3 метра от района на спирката.

73

Анонимен

преди 5 години

Първите надземни хидранти ги монтираха в София при първия голям ремонт на "Витошка" преди повече от 35 години. Някои от тях вече са подменени с второ поколение надземни. Не ставай смешен. ТОГАВА НЕ ГИ МОНТИРАХА ПО СРЕДАТА НА ТРОТОАРА ОБАЧЕ.

72

Чиновник

преди 5 години

Доколкото разбирам, проблема на простолюдието с този ХИДРАНТ (така се нарича това "нещо") е, че ви пречи да заставате по средата на тротоара и да пречите на всички преминаващи, защото сте решили точно в тоя момент да разглеждате глyпocти на телефоните си. Абе лyмпeните винаги ще намерите за какво да цвилитe.

71

Анонимен

преди 5 години

Най-кмет на София за всичкивремена!

70

Веселинов

преди 5 години

Е, нали трябва да приличаме по всичко на "Големият брат" - краварите. При тях, тъй като се е строило на равно място, а не на застроено селище, пожарните кранове се подават над земята на определено разстояние. Всякакво паркиране пред пожарен кран се наказва с глоба.Копираме какво ли не, а защо не се копира неприкосновеността на полицаите и военните - а си го пипнал с пръст, а си предал Богу дух. Само това оправя м.а.н.галите - твърдо отношение и стрелба на месо.

69

До 69. Не. не позна

преди 5 години

Тия стартите дето са вкопани в земята ги имаше в цяла България. Но те вече не отговарят на съвременните изисквания!Може някой да паркира върху тях, трудно се намират, а зимата са замръзнали под снега.Червените кранове са високи и се виждат отдалеч. Няма как да бъдат блокирани.А и са далеч по удобни за бърза свръзка със пожарната кола.