22

Анонимен

преди 5 години

ЖАЛКО НЕ ПОКАЗВАТЕ Я В РУСИЯ КАРТИНАТА РУСНАЦИТЕ ДА СЕ СМЕЯТ МАЛКО И НАД НАС САМО НИЕ СЕ СМЕЕМ НАД ТЯХ

21

БСП-ар...

преди 5 години

Ама, така ни учиха при СОЦА, бе...Ние да ги лъжеме че работим.... А, Те да ни лъжат, че ни плащат!!!!!!ОСНОВЕН ЗАКОН НА БКП/бсп--втора Природа, у нас!!!!

20

Гербераст

преди 5 години

Ся ... вий не разбирате! Нашия мост си е ок! Виновна е реката, която прелива отвреме-навреме, виновни са Путин и Тръмп, както и Орешарски(последния е виновен за всичко)! Нека не забравяме и червения сняг и кенгурата в Австралия! Слава на ГЕРБ, слава на Бойко, той ни оправи и продължава да ни оправя. А всички други ... абе както вика Любо Пенев! И не се косете да гласувате! Костинброд е наш!

19

Наблюдател

преди 5 години

Че той на 4 г.е стар тоя мост, бре. Време е да се отпуснат нови средства за ремонт.

18

Анонимен

преди 5 години

Щом е строен преди 4 години, на стойност 900 000 лв. и вече е с повредена подпора, сетете се какво е станало с поне половината от парите. По подобие на отсечката край Своге и тук намирисва на голяма далавера /кражба/, незнайно от коя партия.

17

Mi6osp

преди 5 години

Колко може да изкара мост, при строежа на които 80 процента от средствата са откраднати? Ами толкова!

16

Анонимен

преди 5 години

Цели 4 години мостът е издържал. Това е адски много за ремонт извършен от ГЕРБ.

15

-

преди 5 години

Това очакваме да се случи и с "НОВИЯ" мост в гр. Стара Загора. Да се надяваме като се срути, и пиша КАТО , а не АКО, като се срути да няма пострадали хора. Жалко, че бригадирите и хората, които са били надзор, няма да си отворят устите да кажат истината, защото ги е страх.

14

към 10

преди 5 години

Добре, че некой води сметка на видимите и "невидимите" резултати.Но келфайда, че невидимите ще се видят, след като ГЕРБ си отидат.Куче влачи (краде) - диря няма.Ще си отидат и никой нокога няма да им потърси сметка.А началникът ще ви предложи и вие ще изберете някой популярен, но неопетнен, стоял далече от властта, но много алчен и гладен, който ще ни дере кожата с нови сили, размах и мащаб.

13

Анонимен

преди 5 години

Ми тъй шъй.Полиция, съд и поркуратура са верни на ББ.Кой да проверява и наказва?

12

реалист

преди 5 години

Видими резултати ли е, видимо крадене ли е, всичко е приоритет на ГЕРБеругите. Когато дойдат изборите не да ми оказват лъскави снимки, а пукнатините и пропадането по залите, санирането и магистралите. Освен това снимките на хванатите и осъдените за корупция от властта. Резултата ще е голяма кръгла 0.

11

Анонимен

преди 5 години

Както самите гербаджии се рекламират, "ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ''

10

Днес

преди 5 години

Фирма "Трейс" трябва да се извади от всички държавни поръчки. Една от фирмите с най-голяма свързаност с власта, която предоставя брутално ниско качество на безумни цени. Споменатият мост, част от западната дъга, Дондуков, част от Магистрала Тракия и т.н. Винаги закъсняват съа срока ни за сметка на това опасно некачествено и накрая никакви санкций и отново и отново печелят търгове. До кога това безобразие???

9

Анонимен

преди 5 години

Некой води сметка на видимите и " невидимите" резултати. Защото сега виждаме само видимите като този случай, а невидимите след като ГЕРБ си отидот и те ще се видят.

8

:)

преди 5 години

ГЕРБ - видими резултати! Сомалийско качество на немски цени! Работи народе, данъците са високи, а и лихви по милиардите нови кредити трябва да плащаш, а и Тиквун милиарди трябва да има, че и Шайката да храни с "суджуци"! На трастиката, роби!

7

БСП-ар...

преди 5 години

Това са "Нашите Специалисти".Работят според "братския съветски опит"!!!!!

6

Видими резултати

преди 5 години

Важното е че парите са усвоени от ГЕРБомафията.

5

Анонимен

преди 5 години

Така ще започнат да се срутват и некачествените виадукти по новите магистрали. Ще става мазало.

4

Анонимен

преди 5 години

ТРЕЙС били работили там.

3

Анонимен

преди 5 години

Мостовете на Борисов са такива!Бутафорни.Важното е кинтите да се "усвоят".Същото е с магистралите, санирането, детските градини, метрото, ВСИЧКО е БУТАФОРИЯ е ще се срине още преди този клоун да сдаде властта.Това показва че в Бг всеки мухъл може да вземе властта да окраде каквото успее и да си замине "по живо-по здраво".Скапано племе азитско.