22

Или

преди 5 години

Това са занимвките на децата, защото изглежда гъзарско, куул в очите им и в алтернатива, какво им се предлага - нищо. Българчетата се отглеждат и възпитават като откровени консуматори, копиращи папагали, роби на модни марки и рекламни трендове. Няма и идея за смисленост, морални и лични качества и норми, няма мисъл за бъдещо развитие и трудови навици, няма чувство за отговорност, само личен егоизъм и облагодетелстване.

21

extremist

преди 5 години

И ТАКАААААААА; РАЗНИ ГЕРБАРСКИ ПОД ЛО ГИ СИ ИЗМИСЛЯТ БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ КЪДЕТО СЕ ПУШИ С НАРГИЛЕТАКЪДЕ СА ТИЯ КРЪЧМИ БЕ ДРУГАРЕ

20

extremist

преди 5 години

Патриотите с предложение за забрана на наргилета за непълнолетни-ТЕЗИ "ПАТРИОТИ" КОГА ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ ЗАБРАНА ЗА УЧАСТИЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

19

Анонимен

преди 5 години

Това са децата на демокрацията възпитани в демократичните ценности на запада. Навремето демократите казваха че България ще се оправи когато дойде поколението което никога не е живяло по времето на комунизма и което е израснало с американската култура. Така че не се претеснявайте братя българи идва светлото бъдеще децата на демокрацията тези високообразвани, културни и морални личности попили американските ценности ще оправят България

18

Анонимен

преди 5 години

Ние сме с най-мощната здравна система, няма страшно. :)

17

Анонимен

преди 5 години

Абе отидете до всяко училище - да видите кво правят. Отиват на другия тротоар(където е свободна зона) и си пушат целия клас и то всяко междучасие почти. Събират се и бързат да запалят. И никой нищо не им казва, защото не е на територията на училището. А и учителите са си прави, не са пъдари, не могат да оправят неблагоразумието на децата и на родителите им. Така че, кой както иска да си затъва.

16

не става

преди 5 години

Мааалко по-полека с обидите на съвременните тийнове :)))Ние когато бяхме тинейджъри миналия век, яко пушехме цигари(защото беше модерно)и киснехме по винарни и ресторанти и дискотеки където беше също задимено.Разликата е само в методите и средствата.

15

Цезар

преди 5 години

Глупави позьорчета

14

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Татуси, наргилета ... Неща, които едно време смятахме за ориенталщина и ...днес са на мода. Явно вървим към тотална деградация на младото поколение. Като гледам то и старото вече е зле... С тия турски сериали ... съвсем им изпиха мозъците.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Ами така ще е: тате носи , мама меси, баба бачка. После Кой ни е виновен?--ти си виновен!

12

Анонимен

преди 5 години

Патриотите с предложение за забрана на наргилета за непълнолетни--на мафиотите щях да им повярвам, че са особено по патриотичному и по бащински загрижени за здравето на подрастващите, ако предложат забраната и на цигарите! нали !?но... там там са интересите на некои от негласно съуправляващите, нали ?!?извод: обединените мафиоти да се такова май.ката - ката забраняваш вредното и опасното , забранявай всичко, а не само на конкуренцията! мошеници!

11

Галин

преди 5 години

Хахахахаах....и от отделянето на твърди частици се влошава и к-вото на въздуха в София между другото...

10

Анонимен

преди 5 години

Докато чета коментариите и ми светва това заглавие: "Липса на кадри в земеделието-масово работят пенсионери".Ами така ще е: тате носи , мама меси, баба бачка. После Кой ни е виновен?

9

Грую

преди 5 години

Стига с тези наргилета ... просто пушат защото не е забранено като цигарите. Едно време се завирахме в тоалетните в училище да пушим.Западна европа забраниха и ел цигарите на закрито.Като се хване една тема и продължава с дни. Два дена за избягалата змия, сега наргилетата

8

i'm

преди 5 години

Точно така е! Всичко живо от 16г до 25г, кисне в кафенета с наргилета. Пушляват като сдрани комини наргиле. Иначе, над 50% не са пушачио и цинари не пушат. Айде да ги разкарват от там!

7

Анонимен

преди 5 години

Днес да си голям батка е модерно, а как се става. Първо трябва да имаш оформена леко набола брада, да имаш поне един татус, ако се напомпаш още по добре, тесни дънки и кожено яке, да слушаш яко чалга или маанета, и да си завършил едвам средното, после бичиш далаверка и затова имаш време да кесиш цял ден в нергеле бар-а и да си чадиш гледайки лошо някои да не ти одраска паркирания на тротоара 15г. баварец с гуми втора ръка щот си гявол. За женската час даже не ми се говори.

6

Анонимен

преди 5 години

Споменатите лице в статията не са деца, а човекоиди, по - близо до парапитеците! Именно споменатите са перфектният пример за пропадият в поколенията, за регреса на нацията! От тези предстои да станат бъдещи чистачи на тоалетни, миячи на чинии, берачи на ягоди и гъби в Англия, кофражисти, общаци, чираци, а по -оправните ги чака по - светло бъдеще - на тях им предстои да станат продавачи, келнери, сервитьори, бармани, чистачи на органични отпадъци по Круизи с бедни западноевропейски пенсии!

5

-|-

преди 5 години

..пушат и цигари и хашиш, и пият каквото ли не, като им забранят наргилетите по заведения, ще си ги пушат вкъщи, кой ще ги спре...Теоретично родителите трябва да ги спрат, а дали те могат и желаят да го направят...

4

червен шпионин

преди 5 години

Млади строители на НОВА България.

3

анонимен

преди 5 години

пушат и цигари и хашиш, и пият каквото ли не, като им забранят наргилетите по заведения, ще си ги пушат вкъщи, кой ще ги спре