7

истината боли

преди 5 години

Германия вече е жалка държава от 3-тия свят, разчитаща на Китай за технологии, при положение, че кога Германия правеше мобилни телефони Сименс, у Китай не знаеха какво е телефон със жица. Вие мислите ли, че е случайно, че за 20 години Европа беше тотално деиндустрализирана, тотално затъпена чрез сваляне качеството на образование и всички техногии на Белите Хора бяха подарени на Китай?! Събудете се!!

6

АНТИ

преди 5 години

До к0нсерваКитайската (хилядолетна) империя е истинска,за разлика от изкуствения Еврейски съюз.

5

софиянец

преди 5 години

те и на Фандукова постоянно й дават гаранции, а в същото време София е като Хирошима и Нагазаки през лятото на 1945 - все едно атомна бомба е паднала!!

4

к0нсерва

преди 5 години

Гаранция-Франция, нямам търпение, Китай да завладее не само Германия, но и цял ЕС чрез данните събрани от Китайските Шпиони в Европа и ЕС! На тоя Континент забравиха какво значи национална сигурност и че режим като Китай не може да ти е приятел! И не е само Китай - нека се огледат, виждат ли приятели, защото аз вижда безкрайна опашка от врагове!

3

Victimized

преди 5 години

А баба меркел ще помоли ли Гугъл, Фейсбук и респективно Епъл да не шпионират и да не продават данни, като случая с Кеймбридж Аналитика?Или за едните може за другите не. И понеже ще бъда критикуван, наистина адмирирам твърдостта с която Меркел "брани" личните данни на хората и държавите в Европа, но когато се разбра че администрацията на Обонго и NSA в частност и слушаха личния телефон, не беше толкоз отворена. Като има правила да важат за всички, иначе сами п*каете на тази митична демокрация.

2

до 2

преди 5 години

Аби ти кво мериш Германия и Китай...

1

BROWN POWER GERMANY

преди 5 години

Браво на Китай, светът има право да знае какво крият швабите да ги шпионират, който няма какво да крие той не се страхува.