27

Solar Power

преди 5 години

До 17 шушляка. Искам пропаганда на САЩ яко. Искам да ни окупират както са окупирали Япония и Германия :)Друго не ми трябва :) Пък ти пак ще можеш да си четеш Руская газета.

26

Solar Power

преди 5 години

Не си в час. Другите конкуренти на уауавей и двата са европейски :)Няма нищо американско тук. Нещата са само в тоята глава. Жалко,че САЩ окупираха Германия и Япония след ВСВ а нас ни окупира Русия. Сега сме в топ 100 а Германия и Япония са в топ 5. А и ние загубихме ВСВ, но други ни беше писано.

25

Ко речи ?

преди 5 години

Явно Тръмп държи здраво за топките Меркел .Като кукла на конци е станала . Подскача точно толкова колкото и когато и кажат . Някой да е чувал за санкции срещу САЩ когато американските тайни служби бяха хванати да подслушват германски политици преди няколко години ? А санкции срещу Англия заради "Кеймбридж аналитика " която си призна манипулирането на няколко милиона фейсбук профила по време на изборите в САЩ ?

24

Анонимен

преди 5 години

Немците си патят много от нелоялна конкуренция от страна на САЩ, Франция и Англия. Вероятно нямат никакво желание да им ползват продуктите, при положение, че могат да ползват доста по - евтини, а вероятно и по - качествени китайски.

23

V

преди 5 години

А кой може да се пребори с американските монополи ??? В Китай е бъдещето . САЩ не успяха да се справят със защитата на клиента .Всеки може да бъде подслушван и после ,,удрян,,без да може да се защити .САЩ трябва да са вън от този бизнес ,защото съсипват много хора по света .Ако има конкурентни системи всеки ще може да избира ;) САЩ обаче искат да са душмани и поддържани от тях режими да съсипват хората .За това и ЕС не трябва да го има.Заради легализирани репресии с нерегламентирани подслушвания

22

Гледна точка

преди 5 години

. Кой ще пусне Китай да инсталира нещо?Ще видим скоро. Kато чета по немските форуми, повечето немци предпочитат Huawei пред всички останали.

21

Анонимен

преди 5 години

Taя, па! Малко ли ѝ слушаха бабешките пpъдни американците, сега *** срещу китайците! Алоуууу, дърто, дименция ли те фана?

20

Молба

преди 5 години

Кога ще помолите и американците да не шпионират. А те пък как ще се впечатлят

19

Може

преди 5 години

Германия (и Европа) е окупирана от САЩ, затова американски компании могат. Ако Германия беше окупирана от Китай, щеше и китайски да могат. Във всяка европейска държава има американски военни бази, в някои даже и ракети. Кой ще пусне Китай да инсталира нещо? Всичко отива към Вашингтон.

18

до 16

преди 5 години

не знам, учил ли си достатъчно математика, че да си чувал думите "клони към нула", та ако имаш много малък обем към много голям обем, то процентно индустриалната ти продукция клони към нула или си дефакто и фактически деиндустрализиран. Относно, Siemens какво ли им носи по-големи продажби, при положение, че компания като Епъл е буквално трилионна компания, а Siemens правеха телефона преди Епъл да бяха чули за тях. Изобщо безхаберието, липсата на виждане, некомпетентен мениджмънт, са проблем.

17

Гледна точка

преди 5 години

Шyшляк нямам намерение да си губа времето повече с теб! Иначе, хубаво е че гледаш филмчета на Дойче Веле за евтина пропаганда.

16

Гледна точка

преди 5 години

Обема на парите е важенИ какво като САЩ имат голям обем на пари в обръщение? Дали това я прави най-мощната и гъвкава икономика в света? Ами не, защото видяхме как един Huawei е на път да срине iPhone.Колкото до Siemens отдава спря да се развива в областта на смартфоните за да се концентрира върху продукти които биха и носили по голяма печалба, според нея.

15

до Гледна точка

преди 5 години

да и България е Първа Индустриална Сила - индустрията й по производство на Розово Масло е първа в Света, муахаха. А знаеш ли напълно автоматизирана Консервна и Авто Индустрия от кога има в Европа?! Може ли да ни даваш примери не от 18-ти век!! Нека ти кажа един красноречив факт - от Г20 и това е официален доклад - Германия е последна по Интернет Инфраструктура, последна по Иновации, последна по Индустриален ръст. Иначе, хубаво е че гледаш филмчета на Дойче Веле за евтина пропаганда.

14

Анонимен

преди 5 години

ЗакЪлни се че няма да подслушваш, гад ***!

13

Гледна точка

преди 5 години

как точно я измисли тая глупост или по-точно, айде ни цитирай обема в милиарди долари на тази им 4-та в света индустрия! то и ние сме първи по производство на розово масло, ама колко пари ни е обема?!Налапал си се с руска пропаганда!Обема на парите е важен , но по-важна е добавената стойност, задлъжнялостта, производството и стандарта на живот. Все характеристики които определят просперитета на една нация.

12

Гледна точка

преди 5 години

как точно я измисли тая глупост или по-точно, айде ни цитирай обема в милиарди долари на тази им 4-та в света индустрия! то и ние сме първи по производство на розово масло, ама колко пари ни е обема?!Ти гледал ли си предавания за немската индустрия и техногии? От едната страна влизат живи свинe от другата готови за износ свински продукти!В заводите на BMW също всичко е роботизирано, а операторите работят с бели ръкавици.Германия не е най-голямата, но е най - мощната икономика в света!

11

до Гледна точка

преди 5 години

как точно я измисли тая глупост или по-точно, айде ни цитирай обема в милиарди долари на тази им 4-та в света индустрия! то и ние сме първи по производство на розово масло, ама колко пари ни е обема?!

10

Гледна точка

преди 5 години

Вие мислите ли, че е случайно, че за 20 години Европа беше тотално деиндустрализиранаТук ме разсмя!Това може да да го напише напълно дезинформиран човек. Германия е на четвърто място по производствени и технологични роботи. Това ако е "тотална деиндустиолизация" здраве му кажи!

9

tcpdump

преди 5 години

Демек само гугъл да ни снифят ,е нема да стане

8

брексит завинаги

преди 5 години

добре, че се махаме, Изперкел продаде Европа на най-ниско наддалия - Китай!