19

Анонимен

преди 5 години

До Шишо Б.Аре стига сте давали тон в живота на хората? Гледайте си своята ***.

18

Анонимен

преди 5 години

До КОЙТО Е МАЛОУМЕНКва народна власт ще вземете бе :) душевно болни сте всичките.

17

Шишо Б.

преди 5 години

"Младите хора вече не се отъждествяват с джамията и корана, а с Холивуд и социалните мрежи."Тоест, една несвобода се заменя с друга несвобода. Вместо да се подчиняваш на религиозни ограничения, се подчинаваш на консуматорството. Човешка му работа ;)

16

КОЙТО Е

преди 5 години

НЕКА СЕ ШАРИ!КАТО ВЗЕМЕМ ПАК НАРОДНАТА ВЛАСТ ЩЕ ИМАМЕ СПЕЦИАЛНИ МЕСТА, КЪДЕТО ДА ПРАЩАМЕ ТАТУИРАНИТЕ МУТРИ

15

bbon

преди 5 години

може ли да има толкова задръстени хора... не знам . В тая държава всеки 2ри иска да ти дава наклон на к*а!

14

Victimized

преди 5 години

"Никога не съм одобрявал татуировките.Това е белег, който цял живот ще те следва,"То и малодушието е белег който цял живот те следва, ама ей го на. За незапознатите, татусите ако са направени както трябва, с прецизни инструменти не увреждат кожата повече от епилация, кола маска или каквато и да е друга манипулация.Хората имат право да си правят каквото искат, имат също право да не се хващат на такива евтини про-западни-ПРОпаганди.

13

Анонимен

преди 5 години

Лъха на либерална пропаганда..."артистите, които творят върху тялото", "млади творци в сферата отварят своите студиа в скритите места на града"То не всеки, който е хващтал четка е Микеланджело. Може да е и бай Киро бояджията.

12

Анонимен

преди 5 години

До ЧИЧОЧовек стига си задавал глупави въпроси. Дай тогава щом ще остареем да не правим нищо на млади години така ли? Такива като теб които израснаха с мисленето "какво ще кажат хората" са ми толкова противни.. . Е? Какво казаха хората?

11

ЧИЧО

преди 5 години

Тези млади хора не мислят ли, че някога ще станат баби и дядовци! Дай боже да имат и внуци. Как ще се чувстват като картинни галерии с често неподходящи татуировки и какво ще отговорят на въпросите на внуците си?

10

Анонимен

преди 5 години

До 3Ми то и за мен такива като теб са излишни на тази планета ама какво да правиш...

9

Анонимен

преди 5 години

До 6"Антиперската пропаганда" ... вие напълно сте ударили дъното мога ви кажа аз...

8

Ivo

преди 5 години

Не татуировката е важна. Важен е личния акт на свободата на избора на твоето АЗ. Всички викат "свобода", "демокрация", а изказаните по долу коментари говорят есинствено и само за осакатени духом хора, които едва ли биха намерили смелост да се изправят срещу закон и държава в защита не на своите свободи, а на свободите на други. Свободата е в главата, а не в думите, написани с разни псевдоними.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Преди години в едни по-нормални времена татуировки си правеха само ромите и пандизчиите. Днес да си нашариш тялото било модерно.Ами, така да е. Шарайте се ! Сами се дамгосвате за цял живот. Да не говорим, че е изключително неестетично,а вкарването на мастило в кожата не е съвсем безопасно.Лошото е, че модата минава и отминава, а татуировката остава за цял живот.После пък ще давате пари да си ги премахвате ...Абе, *** работа ...

6

хубава статия

преди 5 години

Кво ми пука дали сте за или против бе смешници!?!?!?Като някви баби пред блока сте събрали и обсъждате другите, а не се виждате какви сте сополи самите вие.Всики да си ходи както си иска, не е ваша и моя работа, има много по-важни неща в живота. Трябва да си изключително повърхностен и тесногръд, за да съдиш за някого по татуировка, дрехи, прическа и т.нП.П - нямам татуировки, но това си е мой ЛИЧЕН избор

5

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм одобрявал татуировките.Това е белег, който цял живот ще те следва, лично аз си пазя тялото чисто. Имал съм десетки причини да си направя татуировка и нито една, която да е издържала теста на времето. За важни събития в живота си е добре да разчиташ на спомените си или на снимките,тъй като всичко е преходно и никога няма да е същото. Изключение бих направил само за крайно необичайно събътие, което е преобърнало живота ми коренно.

4

Анонимен

преди 5 години

В антиперската пропаганда 300, персите са показани най-вече като татуирани диваци, а сега ново 10 татуировките били призив за либерално общество хахаха

3

o/o

преди 5 години

ами нашите татуирани комплексари и най вече комлексарки срещу какво се бунтуват?-сигурно срещу това което все още останало в главите им.

2

Лекар

преди 5 години

Татуирането вреди на тялото и на ума. Представете си в големите жеги какво се случва в изрисувания слой от кожата. Представете си и мозъка на татуирания - манията за все повече рисуване по кожата.

1

Анонимен

преди 5 години

За мен татуировките са някакво безмислено инжектиране и увреждане на красивата ни бяла кожа с химикали.Рисуването върху голо тяло особено женско е изкуство има буквално шедьоври.То да се чудиш кое да гледаш картината или платното.Ама татуирането си е гадно.В Мексико и сред наемните войници е необходимост защото ако им отсекат главата защото са ги наловували тялото се индетифицира трудно.За тва се надписват.