8

Анонимен

преди 5 години

безсмислена телевизияна евреина Блумбъргза това как да прецакаме народаи да се обогатимгледат мошениците, които се опитват да направят някоя далаверанищо смислено няма в тази ТВсамо схеми за прецакване на населението

7

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха.............."качествени финансови новини"!!!! ТОВА БЕШЕ ВИЦОТ НА НЕДЕЛАТА!!! Тия шамани дърдорят глупости за финансите точно както метеоролозите прогнозата за времето - 50% ще бъде или 50% няма да бъде!!! Алоооууу..........такива "експерти" по финансите 2 седмици преди да се гътне "леми брадърс" ни разправяха каква заоблачна стабилност има в банката!!!

6

Анонимен

преди 5 години

А "Шеф под прикритие" няма ли да рекламирате?А няма ли някой да измисли нов проект "Работник/ служител под прикритие"? Да видим какво прави шефът през работно време, работи ли нещо, че прибира пачките, пък за подчинените все няма пари?

5

Ром"с

преди 5 години

Не са лошо предаванията им,но са слабички със слаби анализатори,бих им препоръчал да вдигнат нивото и аз ще гледам ,но засега са слабички и скучнички,просто преразказват това което са прочели в западните медии-икономически и финасови.

4

Анонимен

преди 5 години

Да спре да гледа телевизия и да се захване за малко бизнес.

3

Н

преди 5 години

Опитват се да подражават на разни западни аналози, но най често канят измислени бизнесмени от рода на Киро гела, които далеч не са хора издигнали се само на база знания и усърдна работа. Освен това проповядват идеологията на правителството което е назначено от външни началници. Рядко може да се чуе реален анализ. Прилича на поръчкова статия.

2

Анонимен

преди 5 години

ХАХАХАААААААА

1

Анонимен

преди 5 години

Кой е "висшият мениджмънт" на Бг?!Дайте ги поименно!