9

Изпатила

преди 5 години

А те, защото са се скъсали да чистят и сменят чаршафи. Не е нормално за една седмица да си стоиш със старото спално бельо или непочистена стая. На това се "насладихме" два пъти в Испания. Големи са мърлячи, иначе страната и храната са хубави. Лято е, жега, потиш се, пясък, прах. Най-нормалното е поне през 1-2 дни, иначе мизерия. Или да връщат процент от парите.

8

Анонимен

преди 5 години

Неотдавна гледах някакви туристически подобни,не си спомням на кое място бяха,Карибите ли бяха или друго място,където са извършвани атомни опити в миналото и населението измира и е болно,част от военните,които са затрупвали мястото на екпериментите също измират,наоколо има радиация,в морето и храната от морето - радиация,няма кой да помогне на хората от района да се преселят,а има и хора ходещи на този плаж!

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Ако реша да си карам отпуската в тези *хотели* , трябва ли да си нося туби с вода и храна ?А иначе проверете - спането е по 1000 евро на ден - без баня и тоалетна и без храна , спиш на земята . Има хора които ще се хванат за един път , и ще им е най-кошмарната ваканция .

6

веган

преди 5 години

аз ям водорасли и каквото влиза, това и излиза, всичко е зелено!!

5

к0нсерва

преди 5 години

ами те нали неолибералите ни казаха, че няма раси, щото всички сме били от едни и същи атоми, ами то и акото е от същите атоми - за това не само мръсни чершафи, ами и порция ако за веганите, нали е от същите атоми. така, ще сме зелени!

4

до аха

преди 5 години

Обикновен ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Харесвам идеята. Винаги, когато съм на път ползвам кърпите многократно и обикновено окачам знака DND на вратата за да не оправят стаята всеки ден, което включва смяна на чаршафи. Отпуските ги караме без "all inclusive", там разхищението на храна е потресаващо.Вкъщи събираме *** разделно. Оказва се, че обеемът на пластмасовите опаковки е почти три пъти по-голям от целият останал ***! Искам стъклеени опаковки и бутилки, позват се многократно, не мърсят и не насищат тялото с микропластмаси.

2

аха

преди 5 години

Остава да си метнем по една меча кожа и да се заврем в пещерите :)

1

Анонимен

преди 5 години

Англия на 29 март 2019 година ще бъде свободна истински тя беше Крадена повече от 100 години бъдещето на красотата предстои да представи щастие за всички