19

:))

преди 5 години

До Поручик РжевскиХората са ирационални, докато ИИ все още е рационален! пп. Не са ли предрасъдъците в някои случай добро за самосъхранението на индивида или дадени обществота /отделните общности/, нещо като предпазен механизъм? пп. какъв стопанина таквоз и кучето му, такъв и компа му!

18

Поручик Ржевски

преди 5 години

Неолибералите ги тресе паниката, защото компютрите работят с МАТЕМАТИЧЕСКИ модели и според тези модели ще излезе, че хората НЕ са еднакви както твърди новия розов фашизъм. Нито са еднакво интелигентни, нито са еднакво здрави, има разлики и това е част от природата.При изкуствения интелект нещата ще излезнат както са.

17

Ха-ха

преди 5 години

Не е нужен кой знае какъв интелект,пък бил той изкуствен,за да прецениш,че вероятността ***.гал да извърши престъпление е в пъти по-голяма отколкото бял.И практиката го доказва ежедневно.Това расизъм ли е?

16

1488

преди 5 години

моят компютър е анти-семит, вече съм го рапортувал, но надушили семит и се самоизключва.

15

Анонимен

преди 5 години

маха се фийчърът за цвят на кожата, експериментите се повтарят, и ако чернокожите отново са ощетени - значи проблемът си е изцяло расов.

14

Анонимен

преди 5 години

Според мен основния проблем е, че се опитваме да наложим изкуствено, че всички са "равни". Не всички сме равни. Колкото по-рано го приемем, толкова по-добре и по-малко проблеми.

13

Анонимен

преди 5 години

Компютърът научил също така, че до думата "афроамериканец" много по-рядко може да стои думата приятен------Добре, опровергайте го. Хайде да се преброим с плюсове и минуси - плюс ако искате да излезете с приятна бяла жена, минус ако искате дяа излезете с приятна афроамериканка.ПП. Аз даже не мога да си представя приятна афроамериканка...

12

Германистан Убералес

преди 5 години

Да се иска да быде променена програмата така че да не предвижда че *** е по-вероятно да извъшат отново престъпление си е чист расизъм.Решението да бъдат отнети наградите и титлите на учения който доказа с научни методи генотипът е причината *** да са по-ниско интелигентни е също проява на расиъм.Да се трият коментари заради думичка означаваща определена група *** е също расиъм

11

Анонимен

преди 5 години

Всяка интелигентна форма май не хареsва определени "елементи". Дори и изкуствения интелект. :)

10

Шопо

преди 5 години

А па я като пишем ,,ром,, ми го подчертава като грешна дума ! Защо ли ???

9

Анонимен

преди 5 години

Другото нещо за което е загрижена тази госпожица е защо процентът на болни от инфекциозни заболявания в американските затвори е двойно повече сред афроамериканците и мексиканци/южноамериканци в сравнение с белите затворници.Това също е отбелязано като потенциален расизъм.Трябвало да има равни бройки болни независимо от произход или цвят на кожата. Сега,само не разбрах какво предлага по тоя повод?Екзекуция на тъмните болни защото са в повече или изкуствено заразяване на бели за да изравни бройка

8

Дедо

преди 5 години

Компютрите не грешат.

7

Да попитам

преди 5 години

Кой пол преобладава при инженерните специалности? Мъжкият, женският или третият?Вярно ли е, или не, че чернокожите извършват повторно престъпления по-често от белите мъже?;-)

6

Анонимен

преди 5 години

В малцинствата са най-големите расисти.

5

Анонимен

преди 5 години

Страхотна тъпотия....

4

ОБИЧАМ КОМПЮТРИТЕ

преди 5 години

Спрях да чета след четвъртия абзац. Не мисля, че си струва.

3

Анонимен

преди 5 години

Да си направят *** търсачка и готово.

2

ДртПрч

преди 5 години

Авторът обаче не споменава дали компютърът все пак не се е оказал прав в преценката си.

1

Глобожендърсофтуер

преди 5 години

Ползвайте само африканските търсачки, избгвайте търсачките на белите хора, защото са расистки.