26

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че апартаментите на Цвък са с доказан произход! От НАП го провериха, а после шефът му стана депутат от Герб. Но това беше една случайност.

25

А. ГЪЛЪБОВ

преди 5 години

е от кохортата добре платени социолози, ПСЕВДО анализатори, които служиха вярно на СДС когато беше на власт да облъчват народонаселението/избирателите/зрителите/изборния матрЯл. След време премина в лагера на ГЕРБ като всеки ДИМ***КРАТИЧНО мислещ човек, както се изразяваше ВЕЧНАТА Цветанка Ризова

24

Калеко Алеко

преди 5 години

До somebody ... При това единия от софийските апартаменти е закупен на символичната сума от 10 хиляди лв. , за което Антон Тодоров показа и документ ... Да не говорим за месечната и заплата от 12 и кусур хиляди лева, които тя си заделя от управляваната от нея фирма Би Нюз, където участва с дялов капитал само от 5 хиляди лв. ... По всичко личи, че е взела светъл пример от Импексова, която само 28 г. придоби цяло външно търговско предприятие за компенсаторки и жълти стотинки ... !!!

23

изнервен

преди 5 години

До бате Гойко. Лицемер, същият си като позитанците. Ами защо тогава Йончева не подава сигналите за нередности в прокуратурата, ами ги развява по медиите.

22

Реалист

преди 5 години

До 17. Защото явно не знаеш как ми казват на червен Колю никога не позналия.

21

Бате Гойко

преди 5 години

С финансите на Йончева да се занимават данъчни и прокуратура, ако има нещо нередно, обаче като журналист, цялата "редакция" на тоя сайт, не могат да й стъпят на малкия пръст.

20

somebody

преди 5 години

До ЖурналистЗащото тогава инвестираше в недвижимости. За сега само три апартамента в София (общо 400м2), гараж и магазин , плюс 8 дка гори в Панчарево. Който не вярва , нека да види декларацията, която е попълнила като депутат.

19

Анонимен

преди 5 години

Бсп я чака поредния изборен разгром

18

Калеко Алеко

преди 5 години

Това е положението другари и товарищи ... Удариха Офшорното Ленче през крадливите пръсти и от ДС на БСП пуснаха в ход СеРеСетата и ченгеджийските си номера ... По всичко личи че склерозиралата столетница от Позитано 20, нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила ... !!!

17

Анонимен

преди 5 години

По важни и истински са думите на К.Колев ,а не на Гълъбов...и не разбирам защо журналистите са използвали за заглавие неговите думи,а не тези на К.Колев...впрочем разбираемо е...а после БСП като вземе властта,тогава и заглавията ще са други...

16

1

преди 5 години

Няма разлика между БСП, ГЕРБ, ДПС, АТАКА, "патриоти". Само фирмите, печелещи обществените поръчки се сменят!

15

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ е престъпна организация!

14

Анонимен

преди 5 години

А герб като са готови, с какво се променят нещата??? Ще се измъкнем ли от дъното и от най - лошите класации , къде сме заседнали от години.? Пука ли му на някого ще стане ли и как?

13

Анонимен

преди 5 години

Den na otvorenite vrati v finansovia otdel na culturnoto ministerstvo, na finansovia otdel v prezidentstvoto, i finansovia otdel na bsp, gerb, dps i drugite partii....bg natod suveren da gleda s ochite si kade za kakvo si dava parite....da pravi snimki i video, kopia...

12

Журналист

преди 5 години

Елена Йончева защо докато беше под покровителството на Станишев не направи едно разследване по аферата Батко и Братко в пътното строителство, строителството на хидроинженери Доган за 900 000 лв на Цанков камък, за откраднатите фондове.Защо тогава не се борехме за истината, другарки Йончева, родена в гр. Николаев, Украйна?

11

Винету

преди 5 години

Хе-хе, червен кольо. Какво друго да каже никога непозналия "социолог".

10

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

БСП е гладно куче - ***... - ти му казваш чиба, а то джаф, джаф... - риташ го по главата - продължава да ръмжи и скимти... - *** история...

9

Байфидан

преди 5 години

До бате Гойко. Ами всичко това е Антоний. За разлика от *** селяндурр като теб, който си никой.

8

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева си я спомням от войната в Ирак. Понеже седеше настрани от бойните действия ни занимаваше с подробности от битието си. Къде била спала, какво яла, къде ходила по нужда. И така няколко седмици. Беше доста досадно.

7

Бсп са гадове

преди 5 години

Мръс.никът червенеещ Колю Колев пск се е изказал *** в защита на подлата партийка на червената хунта.