12

Анонимен

преди 5 години

То нормален човек не би карал с 200 километра по обикновени пътища със потребителски автомобил.Като дигнеш 200 почва да се усеща че всичко се случва много бързо.И още нещо.Ако се случи катастрофа със 130 има значително по-голям шанс за оживяване отколкото със 180-250.Каквото и да измислят за да ги накарат като нормални хора когато задкормилното устройство е с 3-4 гънки на мозъка които ползва за да яде, еб* , пие и брои пари и избухва на чалга всичко е загубено.

11

Анонимен

преди 5 години

Оле, тия от девет кладенеца вода ще донсат само и само, за да не признаят, че единственото решение е някой да събира глоби, а не подкупо. Друго няма, никви полигони, никви пет лева. В англия директно камерката те снима и глобата ти се удържа от заплатата.

10

татул

преди 5 години

Състезанията започват в 23ч на Цари-градско, всички го знаят ,но ...По лесное на бедняка, да го халосаш с данък,застраховки,глоби,щото е сигурен.Тук10 коли ,не си заслужава.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм шофьор, но ме возят и съм свикнал на 150 -160 км/ ч и даже не ми се струва голяма скорост по магистрала. Обаче един път се возих с един авер, който си караше с 160 средна скорост и кво реши да ускори...и стана 170 вече на мен ми се струваше друго ..стана 180 и започнах да усещам, че скоростта е наистина голяма. Стигна 200 и започна да изпитвам напрежение при 230 се уплаших и не издържах ..помолих го да намали. Кво говорите за 300, бре? Изтребители ли караме..ще летим ли кво ли?

8

БС

преди 5 години

Тези високо скоростни полигони, или както там ги наричате господа джигити, не са задължения на държавата и данъкоплатеца. Те обикновено са частни. Събирайте си пари и си ги правете. Не използвайте пътищата за които правилата са други и аз плащам данъци. Направете си частни и ако искайте карайте там с 300 км.ч.

7

Анонимен

преди 5 години

до 1 Ами в германия има състезателни писти, бе. Това не е ли място за вдигане на високи скорости? Само че там си плащаш за да се надпреварваш с тъпoтията си. Пилотите се надпреварват с други пилоти, а не да видят дали ще могат да вдигнат определена скорост. Както беше казал Бътън от Формула 1..не ми е проблем да вдигна и 500 км/ч, само да има такава дълга права и съответната кола.

6

Анонимен

преди 5 години

Лесно било да се вдигне 300км/ ч в България по нашите пътища? Че то по най-новите участъци на Тракия е почти невъзможно да вдигнеш такава скорост защото трябва да го правиш опита нощно време когато има минимален трафик, камо ли за другите пътища у нас. Денем няма как да вдигнеш такава скорост в лявата лента, защото хората в нея карат с 130-140 и ти с над 250 за секунди си до тях и да набиваш спирачки. А нощно време по Тракия с тези тесни ленти 300 км/ ч са си голям риск.

5

Алеман Клюсов

преди 5 години

Браво !

4

..

преди 5 години

Хората са измислил топлата вода.Японците направо изпращат подобни автомобили на пресата. Жалко е да гледаш как явтомобил за 1-2мил. евро става на кубче.Има принудително паркиране на автомобили, сериозни финансови глоби... много са нещата, но у нас не знам защо не работят.

3

Арсени Чанталиев

преди 5 години

Полигон за джигити, джигитите трябва да има къде да се обучават да карат със 300 и после на пътя ако излязат живи от полигона.

2

Анонимен

преди 5 години

Джигит - младеж, юнак, герой. Също така смел боец и конник.Защо трябва да изчезнат?!

1

Анонимен

преди 5 години

И кой е казал, че трябва да имаме места за развиване на високи скорости??? КОЙ?А, такова нещо не съм чувал да има по света.Като искат, има състезателни писти.Сега, данъкоплатеца да плаща за мафиотските синчета да има къде да си правят кефа с колите???!!!